Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

CSGO Starladder dag 4

maj 31st, 2018

Gårdagen slutade med 3 vinster och 1 förlust vilket resulterade i ca 3.7u+, totalt på vecka är vi nu nästan 1u+ och vi kämpar vidare…

CSGO Starladder 

11:00 NRG – HellRaisers (1-2)

HR @1.625 1.5u Pinnacle 

Två stycken lag som nu behöver vinna för att inte bli utslagna ur turneringen och jag tycker faktiskt att HR har en större chans än vad oddset visar 

NRG vann förvisso igår mot asiatiska VG med 2-0 men det var allt annat än snyggt och just nu lever man verkligen på att 1-2 spelare bär hela laget. Detta är också varför man förlorar två av sina tidigare matcher just för att dem lagen spelar som ett lag och inte fem individer.

HR är lite som NIP då man aldrig vet vad man får utav dem men detta lag besitter faktiskt en bra lina med bra mix utav spelare och när dem väl håller 100% fokus så är man otroligt bra. 

Tycker att HR ska vara större favoriter här då man framförallt spelar mer som ett lag och individuellt så ska man kunna vinna dem flesta 1 mot 1 duellerna också. 

 

14:00 NIP – North (2-1)

North @2 2u odds finns inprincip överallt.

Varför ska man sluta med ett vinnande koncept? Vi fortsätter att lägga våra pengar i Danskarnas händer då man ser otroligt starka ut och jag tycker att oddset kanske står rätt men åt fel lag här.

NIP är ett lag vars form verkligen hoppar upp och ner så man vet aldrig vad som komma skall när detta lag spelar. Har en bra mix av rutin och stjärnor blandat med unga hungriga spelare.

North behöver jag väl kanske inte presentera så mycket vid det här laget mer än att så länge inte lagets IGL slagit i huvudet eller att någon spelare brutit handen under natten så ska man vinna denna match och säkra slutspelet idag

 

14:00 Virtus.Pro – Renegades (1-2)

Renegades @1.83 1.5u Pinnacle

Precis som lagen ovan så är detta två lag som nu slåss om överlevnad i turneringen och tyvärr för VP så har man nog gjort sitt i turneringen.

VP är verkligen inte bra just nu och det slarvas något enormt mycket ifrån detta lag för att jag ska kunna lita på dem. För skilsen, det taktiska, kunnandet osv har laget men man får det verkligen inte att fungera. Lägg därtill att man inte har så många kartor man är bekväma på för tillfället så förstår ni hur det ser ut..

Renegades visade prov på enorm mental styrka när man slog Gambit igår och tog sig vidare till dag 4. Visst detta lag är inte heller något superlag men man besitter ändå en bra mix av spelare och framförallt har man bättre inställning och motivation just nu än vad VP har.

Motivationen samt den individuella skickligheten hos Renegades spelarna kommer enligt mig falla avgörande för denna match. Kan man hålla samma koncentration som igår så ska det inte vars några problem att slå ut VP.

 

17:00 Mousesports – Navi (2-1)

Navi @1.69 1.5u Pinnacle 

Den absolut bästa och på pappret kanske jämnaste matchen för dagen då det är två topplag som drabbas samman men jag tycker mig ändå fina värde i detta spel.

Mousesports började turneringen otroligt fint men efter gårdagen så är detta lag ingenting annorlunda än vad man varit det senaste åren. För när det väl ska avgöras på LAN så kan man aldrig knyta ihop säcken och frågan är vad som händer med lagets psyke om man inte får en bra start på denna match.

Navi då, jo går mot VP fick vi se ett LAG istället för att S1mple gick helt bananas och bar sitt lag till vinst. Så att S1mple personligen har en revansch att utkräva mot sig själv inför sin hemmapublik samt att resten av laget verka steppa upp gör att de kommer bli oerhört svårstoppad

I potten av denna match ligger en slutspelsbiljett och ett hungrigt Navi på hemmaplan tycker jag låter som en bra kombo och jag tror att även så blir utfallet av denna match.

 

Finns på Twitter under namnet @hoogemil_ vid funderingar och frågor!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här