Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

CSGO Starladder

maj 29th, 2018

Sex raka spel utan förlust nu här på hemsidan och totalt har 14 av mina 15 senaste slutat med Vinst / Push..

 

CSGO Starladder:

09:00 NRG – North 

North -1.5 @2.62 1.5u bet365

North + SK @2.1  2u Coolbet 

Ni som följt mig senaste tiden både här och på Twitter vet att North just nu är lite av en favorit. MSL gör ett fantastiskt jobb som IGL och sen man gjorde om i femman har man sett riktigt bra ut både vad det gäller individuellt men framförallt så är deras lagspel riktigt fint och jag tror att dessa herrar har något på gång.

NRG däremot ser väldigt ostabilt ut framförallt på LAN och med fem raka förlustmatcher så lyser inte direkt självförtroendet upp för detta lag.

Ett North i toppform med bra självförtroende mot ett sargat NRG ska bara sluta på ett sätt, ja 2-0 till Danskarna.

 

09:00 Virtus.Pro – Gambit 

Gambit @1.64 2u Coolbet 

Gambit har fått in en ny spelare i form av Mir och jag hoppas att ger vi detta lag lite tid så kan dem ha något fint på gång då man faktiskt har fem stycken bra spelare. 

VP däremot är totalt under isen och inte nog med att man förlorade sin första match för eventet så förlorade man även två stycken online matcher i ESEA ligan… 

Ett nyfött gambit med hunger mot ett gäng avdankade gamlingar i VP möts under morgonen och jag ser inte att VP ska kunna utmana Gambit här.

15:00 SK Gaming – Avangar

SK + North @2.1 1.5u Coolbet

Ett SK som efter stora problem tillslut lyckades slå VG.Flash i sin första match för eventet och således nu kliva in i turneringens andra dag med en vinst. Det var dock inte snyggt eller enkelt och laget har fortfarande en del att jobba på för att ta sig tillbaka som ett absolut topplag. 

Avangar är en personlig favorit och ett lag som verkligen är på gång nu. Dock så brukar man inte klara av att leverera mot lag som SK och senast när dessa lag möttes hade man inte mycket att säga till om. Ska vi jämföra med fotbollen så gör man fortfarande lite för mycket juniormisstag och har nog några månader kvar innan man kan se sig som ett topplag. 

Detta är ett perfekt läge för SK att hitta både ny motivation men även bevisa för alla kritiker att man inte är slut. Tycker man ska kunna slå Avangar på LAN utan några problem.

18:00 AGO – NIP

NIP-1.5 @2.20 1.5u

Två lag som kommer in i turneringen med ett frågetecken kring formen men där båda startade dagen med att vinna sin match med 2-0.

Jag tycker dock att AGOs vinst över VP egentligen inte säger så mycket då VP som sagt inte är något att hylla direkt. Det dom oroar mig för AGOs del är dock att man hade stora problem med att vinna dessa två kartor och man såg inte alls imponerande ut.

NIP hade även dem lite bekymmer att vinna sin match mot HR. Skillnaden här är dock att HR faktiskt just nu är ett bra mycket bättre lag än VP och alla spelare i NIP leverade faktiskt.

NIP har fantastiska spelare i sitt lag och när dem får igång sitt spel så blir dessa herrar väldigt svåra att stoppa. En bra start på denna match och AGO kommer inte ha så mycket att säga till om.

Finns på Twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni har funderingar!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här