Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

CWL Call of Duty inatt!

februari 22nd, 2018

Hej!

Då var det dags och komma tillbaka med ett litet Call of Duty inlägg där jag har som mest koll i esporten.
Tänkte att jag skulle tipsa om två spel i detta inlägg där jag har ett spel som jag känner mig riktigt säker på och en som jag känner mig ändå ganska övertygad på men som är en risk ofc eftersom den jag hittat ligger på 6 i odds.

Den jag är mer säker på:
eRa Eternity att vinna karta 2 mot Red Reserve 2.10 på bet365.

Varit inne på ett liknande bet förut och då har jag för mig att det gick bra, förklarade även i det inlägget att eRa har 4 väldigt duktiga SnD spelare i laget och känns som absolut bäst på SnD medan det är Red Reserves sämsta gamemode där man är som mest dominant i Hardpoint. Jag räknar med att eRa tar denna SnD då tre av eRa's spelare bara spelade SnD innan det började ta competitive till den seriösate nivån. Tillsammans bildade man ju ett lag med spelaren Ricky som även han är en väldigt duktig snd spelare med mycket erfarenhet under flera år. Ska eRa ha någon chans att vinna denna match mot Red Reserve så måste man vinna SnD'n och sneaka en respawn map för att vinna game 5 i min mening så det bör gå stenhårt på att vinna snd'n.
3/5 units på denna.

Min lite mer chansning som är till 6 i odds:
OpTic 3-0 vs Team Kaliber @ 6.00 hos Bet365 2/5 units.
OpTic som sagt har förlorat en del maps hit o dit är även världens bästa lag egentligen och jag tror man stänger ner denna matchen 3-0 bara då optic visat spela bättre mot bättre lag men slarvar ngn karta hit och dit mot de sämre lagen kanske för att man underskattar dem. Detta är som sagt en mer chans lapp vilket man förstår när man kollar på oddset så lycka till om ni vill spela denna.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

2 Kommentarer

  1. Christoffer skriver:

    Kan man se detta live någonstans?

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.