Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

CWL CHAMPS IGÅNG!

augusti 14th, 2019


Match: Elevate vs Celtic FC Esport
Tid: 18:00
Spel: Celtic FC Esport
Odds: 1,85 (1,80)
Bolag: Betway / Bet365
Insats: 3/5u

Motivering: Elevate var ett riktigt bra lag med sin gamla roster med Breszy & Skyz men efter man droppade dem har laget inte varit sig likt i närheten så bra som man var innan. Om vi går över till Celtic så är det tidigare Bhoys laget som vann Open bracket förra eventet där man krigade igenom sig hela eventet och vann allt. Man bevisade förra eventet att man kan fightas med det bästa lagen och man har mycket experience inom laget. Om det är någon gång dem ska slå Elevate så är det nu när dem är som svagast.


Match: Units vs Mazer Gaming
Tid: 19:30
Spel: Units ML
Odds: 1,90
Bolag: Betway
Insats: 5/5u

Motivering: Units som jag tycker imponerade överdrivet på senaste tiden ska ställas mot Mazer Gaming som inte varit i Pro League denna säsong. Laget innehåller lite spelare från gamla Pro League lag och man har kämpat igenom Open bracket samtliga events men aldrig lyckats vinna. Förlorade senaste open bracket finalen mot The Bhoys (Celtic FC Esport) och i mina ögon så är Units både ett starkare lag på gunskill fronten samt ett vassare mindset. Tycker att Units står alldeles för högt här för att inte plocka. Samma spel finns hos bet365 till 1,72 och även det tycker jag är 3u värde för er som spelar där.

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här