Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

CWL PRO LEAGUE DAG #3

februari 13th, 2019

Tjena!

Här har ni kvällens Call of Duty spel som jag plockat. Känner mig helt rätt ute i alla matcher här men vi får hoppas på en stor slam ikväll!

Team Reciprocity vs UYU // 21:00 // 3u
UYU ML till 1,92 hos Coolbet.
UYU Map 1 till 1,85 hos Coolbet.

Motivering: Det enda farliga med detta spelet är att Reciprocity hittat extra glöd efter att man slog Midnight igår vilket har varit oslagbara under väldigt många matcher nu om man räknar med Pro League Qualifier. Dock så vet jag att Midnight inte spelade som man brukade under gårdagen samtidigt som REC spelade oerhört bra. Dock så såg det ut som att Midnight skulle vinna då man ledde sista kartan med 5-4 och hade 5v2 situation men lyckades på något vänster slänga bort det så att man istället förlorade. UYU är ett extremt bra och heavyslay lag och en vinst för UYU idag hade varit oerhört bra för laget. Tror på att man kan köra över REC här om man är redo redan från game 1.

Red Reserve vs Evil Geniuses // 22:30 // 3u
Red Reserve -1.5 till 1,85 hos Coolbet.

Motivering: Trots allt att man förlorat mot ett oerhört starkt OpTic Gaming igår så tycker jag att Red Reserve gjorde en fantastisk insats där man förlorade karta 4 med 250-248 ish. Hade den matchen gått till en game 5 känns det som att Red Reserve hade vunnit matchen och då hade även vårat spel från gårdagen på dem hittat in. Ikväll ställs man mot sämre motstånd och det är Evil Geniuses som inte vunnit en enda serie hittills trots allt att man är ett grymt lag. Ser dock inte att EG ska plocka 2 maps från ett starkt Red Reserve här så därför plockas detta spel.

Luminosity vs Midnight Esports // 00:00 // 3u
Luminosity ML till 3,00 hos bet365.
Luminosity +1.5 till 1,95 hos Coolbet.

Motivering: Man tog under gårdagskvällen en oerhört viktig seger med 3-2 mot Evil Geniuses och denna vinsten betyder jättemycket för laget trots allt att man inte är nöjd det minsta med sin insats igår. Detta laget skulle dominera denna division till 100% när man kollade på förhand men man har inte presterat. Kan man komma igång på riktigt nu med en seger i ryggen medan Midnight tappade sin winstreak igår mot Reciprocity som hade 4 i odds mot dem?
Återstår att se men spelar Luminosity som man ska så kan man vinna denna match eftersom Midnight är ett oerhört bra lag dem med. Man får dock inte glömma bort att Midnight explodera från ingenstans och i princip inga kände till några spelare i det laget förutom Llamagod medan Luminosity har veteraner och mer experienced players. Vi hoppas på att John, Gunless och Formal tänder till rejält ikväll så ser vi en seger här!

Gen.G vs OpTic Gaming // 01:30 // 3u
Gen.G ML till 2,50 hos bet365.

Motivering: Gen.G och Midnight samt Red Reserve är de lag som jag tänkt kunna slå OpTic Gaming nu när man spelar med sin substitute som är ZooMa. Gen.G har 5-0 i serier och 15-6 i win/lose rate på kartor. Man är ett oerhört starkt lag och det här laget tillsammans med Midnight är dem som skulle utnyttja att Dashy är borta i Optic till maximalt. Tycker att Gen.G's odds är felsatt här och bör stå i 2,10 ish. 

Call of Duty Division A

NikzeN

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

2 Kommentarer

  1. yogi skriver:

    Tack för Luminosity! den var riktigt fint rekad och rättad som kvällens (iaf hittills) snabbaste match

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här