Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

CWL Pro League Fredag!

juli 5th, 2019


Match: Elevate vs Reciprocity
Tid: 21:00
Spel: Elevate +1.5
Odds: 2,20
Bolag: Bet365
Insats: 3u

Motivering: Denna har tidigare stått i 2,00 och ökat till 2,20 vilket jag tycker börjar kännas lite för högt. Sneglade på 2,00 redan där men tycker att 2,20 är överdrivet på ett lag som har spelat bra i sina matcher. Man slog GenG på hardpoint och var sjukt nära overall på att vinna mot dem. Man tog också 2 kartor mot OpTic Gaming för att sen förlora en 5v3 situation på 5-5 sista kartan mot OpTic. Det enda som kan krocka med detta spelet är att Reciprocity jagar playoffs plats och det kan fucka det här spelet men jag tycker ändå att Elevate visat väldigt stor hunger trots att man inte kommer att vara med i playoffs. Skulle dem inte visa hunger så hade man sett det med OpTic och GenG men man krigade på som vanligt för att utvecklas som lag och att få självförtroende som lag. Jag tror faktist inte det är helt omöjligt att Elvate till och med kan vinna här om man vill.


Match: eUnited vs OpTic Gaming
Tid: 01:30
Spel: eUnited ML
Odds: 1,80
Bolag: Bet365
Insats: 3u

Motivering: OpTic har spelat riktigt kasst på senaste.. kan bero på att man redan har säkrat seed 1 inför playoffs i sin division och att man kanske börjar slacka lite med träningen vilket jag ändå inte förstår. Ska man gå på senaste 3 matcherna så har eUnited spelat mycket bättre än vad OpTic har gjort. OpTic har bland annat tappat 2 maps mot Heretics samt tappat 2 maps mot Elevate och sen förlorat mot Envy med 3-0. Inga resultat som alls lockar för mig att spela på OpTic trots att det kan finnas lite värde på dem då de aldrig brukar stå så här högt. Jag kommer dock att välja eUnited här som vunnit sina 3 senaste matcher utan någon större fara så värdet finns absolut på dem.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här