Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

CWL Pro League Onsdag

maj 14th, 2019


Match: UYU vs Midnight
Tid: 21:00
Spel: UYU ML
Odds: 2,50
Bolag: Bet365
Insats: 5/5 MAX

Motivering: Megavalue på detta spel då jag tycker att UYU ska stå i 1,90 och Midnight 1,80 enligt mina egna beräkningar. Givet maxspel i mina ögon på detta supervärde! Tycker inte Midnight har imponerat och det har väl inte UYU direkt heller gjort men man gjorde nyligen en lagförändring vilket behövdes och jag tror UYU kan lösa detta!


Match: FaZe vs OpTic Gaming
Tid: 22:30
Spel: OpTic Gaming
Odds: 1,50
Bolag: Bet365
Insats: 5/5 MAX

Motivering: Tror att matchen kan bli ganska jämn men jag tror ändå att OpTic kommer att vara heta i det här mötet och vilja slå ner sin rival FaZe. Man gjorde en oerhört stark comeback igår mot GenG som jag anser vara ligans andra eller till och med bästa lag just nu. Väldigt seg start från OpTic igår men lyckas ändå vinna matchen vilket är en sjuk bedrift och bara OpTic som kan göra något sånt. OpTic kniper det högsta strået i denna match och är ett givet maxspel i mina ögon. Jag värderar OpTic's odds till 1,40 här enligt mina egna beräkningar.


Match: Luminosity vs Evil Geniuses
Tid: 01:30
Spel: Evil Geniuses Map 1
Odds: 2,37
Bolag: Bet365
Insats: 3/5u

Motivering: Evil Geniuses bästa gamemode just nu är Hardpoint vilket är gamemodet som spelas karta 1. Tycker att de finns bra value att hämta när denna karta är 50/50 i mina ögon. Luminosity är mycket starkare på Search & Destroy som spelas map 2 och Control som spelas map 3 så väljer inte att spela något annat spel på Evil Geniuses här än map 1.

Tack för att du läste!

NikzeN

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här