Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

CWL Pro League Tisdag!

maj 14th, 2019


Match: GenG vs Midnight
Tid: Tisdag 22:30
Spel: GenG -1.5
Odds: 1,53
Bolag: Bet365
Insats: 5/5 MAX

Motivering: GenG har stor klasskillnad här jämfört med Midnight och kommer att vinna denna matchen förmodligen 3-0 då jag inte ser att Midnight har en chans i detta mötet. Man kan lägga en peng på GenG att vinna 3-0 om man vill köra lite gambling men den är 60% chans att den går in. Annars safea och spela -1.5 då GenG inte kommer att tappa 2 maps.


Match: Team Reciprocity vs OpTic Gaming
Tid: 00:00
Spel: REC ML & +1.5 
Odds: 3,04 & 2.10
Bolag: Coolbet
Insats: 3u & 3u

Motivering:Tycker att det finns fint värde på att Reciprocity att vinna här och + handikappet då Coolbet är typ de enda bolaget med dessa odds. Bet365 erbjuder t.ex. 2.75 på REC rak och 1.83 på +1.5 så finns bra värde här att hämta. Jag utgår lite från samma tanke igår att OpTic inte tränat så mycket på sistonde då Crimsix varit i Italien och gift sig med sin fru och Karma mår antagligen fortfarande dåligt och är sjuk. Tror även att Reciprocity är hungriga på revansch efter man förlorade mot dem senast och REC är ett sjukt bra lag som kan passa på att ta detta till sin fördel.

Tack för att du läste

NikzeN

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här