Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Dags att gå emot Tsitsipas!

augusti 11th, 2018

Nu har han löst biffen åt oss två dagar i rad. Ikväll är det dags att spela emot honom. Han såg utmattad ut i tredje set igår. Han kanske bara ser ut så? Iaf, han var utspelad och utslagen igår men återvände från de döda. Ett par gånger dessutom. Semifinaler i Toronto och Montreal väntar. Samtidigt drar kvalet igång i Cincinatti för nästa veckas turneringar. 

ATP Toronto 
Tsitsipas – Anderson –> Andereson 1.57. Oddset kan tyckas lite lågt, men Anderson såg riktigt fin ut igår och har tuggat igång mer och mer under veckan. Blir exremt imponerad om Tsitsipas hänger med. Bör inte ske. 

ATP Cincinatti 
Baghdatis – F.Lopez –> Baghdatis 1.80 på Betfair. NB/Betsson har 1.77, duger. Lopez visade på gräs att han fortfarande håller bra nivå. Det var just på gräst. På andra underlag har han inte visat någonting tyvärr. Bra för oss då Baghdatis faktiskt spelat helt okej i år. Bra chans att slå en declined Lopez här. 

WTA Montreal 
Halep – Barty –> Halep 1.50. Hon ser alldeles för bra ut, Halep. Barty har varit på väg ut under veckan ett par gånger. Barty har liksom ingenting på Halep som jag känner riktigt kan hota. 

Ha en trevlig lördag! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här