Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Dart!

februari 8th, 2018

Dags för årets andra premier league omgång. Vi har en glödhet MVG, en strulande Wright, en skadad Anderson och en hemmaspelande Price. Bland mycket anant fint! Detta är den enda turneringen i dart där de kan sluta oavgjort. Bäst av 12 legs spelas och 6-6 är alltså fullt möjligt. 

Gurney-Smith 
En fin match detta! Smith i form men Gurney kastade också bra förra veckan och jag är sugen på honom. Att spela på honom dvs. Kika längre ner för exakt spel. 

Cross-Whitlock 
En världsmästare som det strular för mot det svarta fåret i årets upplaga som imponerade stort i omgång ett. Jag bara måste tro att Cross steppar upp idag. Därför kommer jag plocka en liten specialare som kan hittas på unibet. Cross att kasta flest 180s och vinna matchen, 2.50. 

MVG-Wright 
Wright har det struligt just nu helt klart och som MVG spelar alltså, jag bara måste klicka honom när han har den här formen. Kommer spela -3,5 legs till 2.10. 7-3 eller bättre för seger alltså. 

Price-Anderson 
Här har jag sett några klicka Price med Andersons skada och allt. Jag väljer dock att tro att han inte spelar om han inte känner att han kan vinna. Han var trots allt i en 5-1 ledning förra omgången innan allt rasade och förlust 5-7. Jag tror han stänger matchen denna gång. 1.90, taget. 

Raymon Van Barnevold-Suljevic 
Älskar hans namn så skrev ut hela därför. Suljevic är så ojämn och lika är det med Barney. Jag vill dock tro att detta är lite av Barneys år med tanke på hur han startat. Han ska absolut kunna kasta bort Suljevic denna kväll. 

SPEL
Gurney flest 180s 2.0 
Gurney DNB 1.80
Cross flest 180s och vinna 2.50 
MVG -3.5 2.10 
Anderson 1.90
Barney 2.05 
 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här