Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Dart!

februari 22nd, 2018

Torsdag innebär i vanlig ordning att premier league of dart is back! Denna gång i Tyskland med 12000 på läktaren, mäktigt. Ta en kik, ni kommer ej att ångra ej! 

Smith-Whitlock 
De var tippade att ligga sist. Nu ligger de för någon anledning först och ideel segrar. Idag tar det stopp för minst en av de. Jag tror på en jämn match. Jag har två spel här 
Smith Ö2.5 180s till 1.68 
Ö11.5 legs i matchen till 2.05

Price-Suljevic 
Två spel här också. Två spelare som behöver vinna. Suljevic har spelat bra utan resultat med sig medans Price sett mer tveksam ut. 
Suljevic 2.10
Price flest 180s 1.57. 

MVG-Gurney 
Här går vi all in på 180s. Det är faktiskt så att MVG donerar pengar för varje 180 han kastar. Tyckte mig också se förra veckan att han är mer benägen att försöka kasta 180s än tidigare. 
MVG Ö3.5 180s 1.85
MVG-Gurney Ö6.5 180s 1.80

Cross – Barney 
Här måste jag gå på Cross sida. Jag tycker inte att Barney imponerar och Cross har kommit igång igen och när han är igång, då är han helt enkelt bättre än Barney de flesta dagarna av veckan. 
Cross 1.80

Wright-Anderson
Omgångens match. Två magiska spelare. Anderson är i form. Wright är inte det. Man vill ju tro att Anderson fortsätter på den inslagna vägen här. 
Anderson flest 180s 1.83
Anderson seger 2.05. 

Slå på viaplay och njut! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här