Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Dart

januari 26th, 2018

Då är det äntligen dags för årets premiär av dart! 
Det är lite olika format beroende på tävling inom dart. Den här helgen kommer det vara enkelt, först till 10 legs och en vinnare ska utses. I premier league som börjar på torsdag är det lite annorlunda, men det återkommer vi till då. Det är 4 matcher ikväll, 4 imorgon och kväll och sen hela slutspelet på söndag med kvartsfinaler, semifinaler och final. 

Vi går igenom matcherna en åt gången. 

Chisnall-Barney är en match mellan två av de stora i denna sport. Det som är med Chissnal är att hans form gick ner enormt sista halvan av året och han åkte ut direkt i VM. Han är inte heller uttagen som en av de 10 i premier league, så han har mycket att bevisa. 
Barney älskar VM framförallt och jag har en känsla av att han kan vara lite ringrostig. Hur som litar jag inte tillräckligt på Chizzy får segern, men kikar på överspelet eventuellt. 

Suljovic – Smith är de två mest olika spelarna på touren. Smith kastar extremt snabbt och när han är on så är han svårslagen. Suljovic har en speciell stil och lite långsam vilket kan få Smith att tappa rytmen lite. Hur som kastar Smith ofta många 180's och det gör inte Suljovic. Därmed kommer vi att spela på 180 marknaden. Smith -1.5 180. 

Cross – White Världsmästaren Cross är på banan igen. Nu går han inte längre under radarn utan har väldigt mycket att bevisa istället. Det tror jag dock han klarar utan problem, oj vad bra han är! White krigar på utan att utmärka sig. Också en helt okej 180-kastare. Får se om vi tar något spel här.  

Wright-Norris En av de bästa mot förmodligen fältets sämsta. Wright åkte ut tidigt i VM, trots att han kastade bra, mot en magiskt kastande Lewis. Revanschlusten kommer vara enorm tror jag och här kan det bli en liten överkörning. 

Det kan komma upp något spel till, funderar lite. Isf lägger jag upp det här om tid finns, annars kommer de i spreadet. 
https://www.sharps.se/spreadsheet/546559552 

Spel – Allt som vanligt med 1U 
Smith -1.5 180s 1.67
Wright -3.5 legs 1.74

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här