Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

De första NHL säsongsspelen 2018/19

juli 8th, 2018

Har suttit och tittat igenom noga på de NHL-spel som finns tillgängliga inför säsongen 18/19 och har hittat en del spel som jag gillar och som jag tror kommer droppa!

Återkommer med spreadsheet för säsongen 18/19 inom en snar framtid där dessa spel kommer läggas in!

Spelen:

P. Laine bästa finska målskytt – 2,55
P. Laine bästa målskytt – 8,00

Säsongen 17/18 hade Laine hela 44 mål och han gjorde mål i väldigt många matcher, vilket enbart 1 hattrick tyder på. Med 44 mål var han överlägset bäst av finska spelare rent målmässigt och tvåorna, Haula, Aho, Rantanen, hittar vi på enbart 29 mål.

Kikar vi ett år till tillbaka. Tillbaka till 16/17 så ser vi Laine etta även där. Den säsongen gjorde Laine 36 mål och tvåan Granlund hamnade på 26 mål.

Det jag gillar här är att vi har en formkurva som går spikrakt uppåt. 36 mål första året, 44 mål andra året. Laine är ung och lär fortsätta att bli bättre och bättre. 50+ mål 18/19 är frågan? 

Jag ser ärligt talat inte hur detta spel ska kunna gå loss då Laine är en så mycket bättre målskytt än alla andra finska spelare i dagsläget. Allt över 2 här är spelbart och det enda som kan förstöra detta spel är ifall Laine blir skadad över en längre period.

Kommer även köra P. Laine bästa målskytt 8,00. Ligger som andrafavorit bakom Ovechkin och denna är absolut möjlig. Ovechkin hade en magisk säsong men både han och Washington kan mycket väl vara lite trögstartat av säsongen och Ovechkin börjar bli äldre. Vi kör Laine här!

Toronto Maple Leafs vinna Stanley Cup 11,00
Toronto Maple Leafs spela final 8,00

Toronto, ja vart ska vi börja? Detta lag har en ljus framtid. Man har blivit bättre och bättre för varje år. Mycket ungt som Matthews, Marner och Nylander. Dessutom har man nu tradat till sig ingen annan än Tavares från Islanders.

Detta lag börjar bli VÄLDIGT intressant nu. Man har otroligt bra offensiv och Tavares ger offensiven en ännu bättre bredd. Defensiven är lagets svaga punkt men man jobbar på det och blir bättre och bättre för varje år här. En stor anledning är målvakten, Andersen, som var helt galet bra förra året. När han når sin högstanivå är han en av de bästa målvakterna i hela NHL.

Nä, detta lag börjar bli intressant och vi har redan börjat se oddsen droppa på Toronto som vinnare efter Tavares blev klar. Men betsson står pall (haha?) och håller kvar vid 11,00 medan de flesta gått ned på 8-10. 

Jag tror verkligen att när säsongen går mot sitt slut kommer detta odds vara bra mycket lägre än 11,00. Dessutom får vi fina 8,00 på Toronto spela final hos LeoVegas. Hos många andra sidor erbjuder man inte i närheten av 8,00. Ska vi ta betsson till exemepel så står det på 5,00 där. Ännu ett spel jag inte tror kommer ligga i närheten av 8,00 när vi närmar oss playoff.

Vi testar dessa två spel där vi kör Toronto spela final lite hårdare då det blir vinst ifall de når finalen medan de måste vinna finalen för att spelet på 11,00 ska sitta.

C. McDavid vinna poängligan 4,50
N. MacKinnon vinna poängligan 13,00

Kör dessa två på vinna poängligan. C. McDavid är såklart den givna favoriten och har vunnit två år i rad nu. Detta trots att han spelade i Edmonton förra säsongen som inte alls fick det att funka. Spräckte 100 gränsen förra året och är precis som Laine, ung, och lär knappast bli sämre.

Crosby som andrafavorit köper jag ej. Okej, han är bra och han är en av de bästa genom tiderna. Men han blir äldre och McDavid tar över nu. Kommer fortfarande vara briljant och göra sina poäng men tror inte att han vinner poängligan. Slutade liksom på 10e plats i poängligan förra säsongen. Ser faktiskt rätt många som större favorit än Crosby. Bland annat Kucherov, Giroux, Hall, Malkin, Scheifele och Barzal (japp tror Barzal kommer göra en ännu crazy säsong). Sen har jag en till som jag ser som större favorit som jag även kommer spela på.

Snackar självklart om MacKinnon. En som vaknade förra året. Slutade 5a i poängligan och bar Colorado på sina axlar. Man såg verkligen när hans line var inne hur Colorado spelade så mycket bättre. Det var stundtals lekstuga i offensiv zon när MacKinnnon var inne. SÅ bra är han. Det som är intressant här är att även om han slutade femma hade han mycket mindre spelade matcher. 97 poäng på 74 spelade matcher. Detta gav ett snitt på 1,31 poäng/match. Med detta näst bäst efter McDavid som hade 1,32 poäng/match. 

Finner detta spel intressant då jag verkligen tror att MacKinnon kan vinna poängligan om han stannar skadefri denna säsong. Han är 22 år gammal och det är precis nu han kommer börja peaka några år framöver. Kanske han till och med kan peaka så hårt att han slår McDavid här och jag är beredd att ge det ett försök till hela 13,00!


Spelen:

P. Laine bästa finska målskytt 2,55 (5 units) – Spelad hos Betsson
P. Laine bästa målskytt 8,00 (1 unit) – Spelad hos Betsson
Toronto Maple Leafs spela SC final 8,00 (2 units) – Spelad hos LeoVegas
Toronto Maple Leafs vinna SC 11,00 (1 unit) – Spelad hos Betsson
C. McDavid vinna poängligan 4,50 (4 units) – Spelad hos Betsson
N. MacKinnon vinna poängligan 13,00 (2 units) – Spelad hos Betsson

Tags:

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här