Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Djokovic är tillbaka!

juli 11th, 2018

Ostapenko tog sig idag vidare till seminfinal. Kunna mycket väl åkt ut igår med lite mer psyke från Sas där. Imorgon spelar herrarna kvartsfinaler och vi har ett par spel där.

Nishikori – Djokovic –> Under 36.5, 1.85. Den gode Novak har imponerat i årets turnering. Sopat banan med de flesta. Nishikori var faktiskt på väg ut igår mot Gulbis. Jag tror Novak blir alldeles för stark här. Seten kan gå snabbt vilket gör att jag tror att även vid 4 set så kommer denna lina klaras av. Vamos Novak! 

Nadal – Del potro –> Under 40.5, 1.92. Jag tycker Nadal sett förvånansvärt bra ut. Delpo hade problem mot Simon och här möter han en bättre version av Simon. Trots Delpos starka servande tror jag Nadal kommer bryta serve tillräckligt för att täcka denna lina. 

Anderson – Federer –> Över 33.5. Federer har släppt upp alla spelare till ett tiebreak. Här möter han den klart starkaste servaren hittils och jag tänker med två jämna sett iaf så kan Anderson knipa ett och då är spelet hemma. Eventuellt att de blir två tiebreaks och då ser det väldigt bra ut ändå. 

Ser fram emot seminfinalerna på fredag där det kan smälla ordentligt. Hoppas på Novak, Federer och Nadal där iaf. 

@laakieee på twitter! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

2 Kommentarer

 1. Micke skriver:

  Hej!

  Jag följer dig och gillar dina rekar starkt vanligtvis. Tack för fint arbete!

  Här blir jag dock lite smått irriterad över den (förlåt men extremt) bristfälliga informationen vad gäller Federers matchup mot Anderson. Du nämner att Federer släppt upp alla spelare till ett tiebreak – det kunde ju faktiskt inte vara mer fel då sanningen är precis det motsatta. Federer har INTE spelat ett enda tiebreak i detta års upplaga av Wimbledon och har alltså vunnit samtliga matcher med minst ett break i samtliga set. Rätt vital skillnad..

   

  Som sagt – i övrigt tycker jag du är grym och kommer fortsätta följa dig med framgång! Hoppas du ser det här som konstruktiv feedback och inte som nedlåtande kritik, jag menar bara väl.

  Själv tror jag på en stabil 3-0 seger till FedExpress och kommer, för en gångs skull, inte rygga ditt spel. Är helt med dig vad gäller Djokovic dock!

  Stort tack! Allt gott!

 2. Laakiee skriver:

  Haha köper det du säger! Minnet sviktade massivt. Var 7-5 resultaten jag syftade på men så klart inte riktigt okej även om spelet var rätt analyserat så användes fel metod för att få fram min poäng. Får vara noggrannare där i framtiden! 

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här