Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Dubbelbubbel

februari 13th, 2019

New York ATP och Doha WTA 
Svitolina + Harrison vinna sina matcher, 1.82, coolbet. Enda som är emot här är att Svitolina spelar två mardrömset och förlorar matchen. Ostapenko kommer nämligen ge henne ett set. Så spelar hon dugligt ett set är det hur lugnt som helst. Lorenzi hängde med en trött Sandgren. Harrison är bra mycket piggare. 

New York ATP 
Tomic – Isner 
Tomic såg faktskt (ta i trä) helt okej ut första omgången. Isner har inte vunnit en tennismatch sedan Stockholm open, typ. Sett stel ut hela säsongen. När Isner ser stel ut, då är det stelt. Får såklart enorma problem att byta serve och jag kommer hugga samma spel som inlägget från igår. 
Spel: Tomic +2.5, 1.78, kambi. 

ATP Buenos Aires
Mayer – Pella 
Förlust igår för vinnaren från förra veckan. Pella var på väg ut igår mot en, rent ut sagt usel spelare. Tydligt att det satt sina spår. Här går kvaliten i motståndet upp flera snäpp. Ska Pella ladda om? Det skulle förvåna mig. Vore otroligt imponerande. 
Spel: Mayer 1.90, kambi. 

Garin – Cecchinato 
Marknaden fortsätter visa misstro till italienaren. Jag fortsätter tro på honom. Båda älskar grus. I övrigt ska det såklart vara klasskillnad här. Garin har inte visat någonting som tyder på att han ska utmana såna här spelare på en daglig basis. Cecchinato har nu en match i benen och bör vara än mer förberedd idag. 
Spel: Cecchinato 1.74, bethard. 

Hela 6 lir uppe idag alltså. Inleds med Fucsovics klockan 11 från förra inlägget. Sen gasar vi. Flatinsats, givetvis! 
Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här