Dubbelfelens moder! | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Dubbelfelens moder!

augusti 8th, 2018

Igår blev det 2/2. Felbedömde Fognini totalt. Nöjd med de tre andra spelen men tyvärr satt bara två. Nya tag 

WTA Montreal 
Buzarnescu – Svitolina –> Svitolina 1.72. Buzarnescu smattrade dubbelfel igår. Anledningen att hon vann var ett fantastiskt första set och en chokeande Wang i andra set. Wang hade ingen längd i sina slag och blev uppäten. Den fällan kommer inte Svitolina gå i. 

ATP Toronto 
Harrison – Ivashska –> Ivashka +3, 1.87. Ivashka är klart kababel att störa Harrison här. Det har han bevisat under säsongen flera gånger om samtidigt som Harrison inte är någon att lita på. 

Thiem – Tsitsipas –> Tsitsipas 2.0. Han har tagit stora kliv i år, den unge greken. Gillar honom som underdog här mot en Thiem som endast presterat på grus i år. 

 

Fucsovics – Wawrinka –> Fuc 2.10. Han var riktigt risig igår Wawrinka och vinner endast för att Kyrgios ville förlora. Samma prestation här och han åker ut med dunder och brak. 

Pullach Challenger 
M.Ymer – Zopp –> Zopp 1.80. Att Bet365 erbjuder 1.80 här på Zopp är riktigt fint. Ymer var på väg ut igår men blev räddat av en chokeande stackars Molleker. Den lite mer rutinerade Zopp kommer inte göra samma misstag och det är i grunden kvalitetsskillnad här. 

@Laakieee på twitter

Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.