Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Dubbla 4.5U till helgens Liga MX.

september 10th, 2019

Santos Laguna – Pachuca. Liga MX 16 September 01:45 

Santos Laguna går som tåget och imponerar med raden 5-1-1 och 16-8 i målskillnad. De behärskar både possession fotboll som ett rakare kontringsspel och kommer till denna match med 2 imponerande resultat i ryggen. 2-1 hemma mot Monterrey och 2-2 borta mot Leon är resultat som visar att Santos Laguna är med för att utmana på riktigt. Jag har tidigare under säsongen satt ett litet frågetecken för försvaret, är inte helt övertygad än men det gör inte så mycket då anfallsspelet imponerar stort!

Motståndarna Pachuca har jag gått emot ett par gånger redan. De är ett lag som i regel är KLASSER bättre hemma än borta men som denna säsong sett rätt så medelmåttiga t.om på hemmaplan. Vinsterna som Pachuca tagit har sällan varit välförtjänta utan de har oftast varit det sämre laget på plan. Strax innan landslagsuppehållet förlorade Pachuca med 0-2 hemma mot nykomlingarna San Luis, som förvisso kommer att överraska något lag eller två, i en match där de såg oerhört trötta ut. Inte nog med att de förlorade hemma utan det var en kassaskåpssäker seger för bortalaget om vi säger så. Pachuca kunde inte hota och San Luis tog sig igenom lite väl lätt.

Pachuca är ett lag som även de spelar med ett högt bollinnehav, men de skapar avsevärt mycket mindre och lär bli straffade av Santos fina kontringsspel.

Nu i helgen är det guldläge att gå emot Pachuca som fortfarande överskattas en aning av såväl bolag som marknaden. Är övertygad om att detta spel borde landa < 1.80.

Tips: Santos Laguna -0.5 @ 2.02, 4.5 units (1.5x flat) Pinnacle/ 2.00 Betway (EU)

León – Juarez. Liga MX 15 September 02:00

Härliga Leon verkar av många uppfattas som en one hit wonder, vilket är märkligt då laget förstärkt och är på pappret bättre än vad de var förra säsongen då de manglade lag efter lag i seriespelet. Leon är, tillsammans med ovan nämnda Leon, det laget som som har dödligast offensiv. Det finns många lag som har duktiga anfallsspelare men hela Leons offensivt lagda spel, där väldigt många spelare involveras, är nog den som har högast toppar i hela ligan.

Juarez är nykomlingar med en rätt så begränsad trupp som har fått känna på den tuffa övergången till Liga MX. På hemmaplan sköter de sig ok men är trots det, tillsammans med ett par lag, en bit ifrån resten. Det är idel förluster på bortaplan och defensiven har visat brister när de ställts mot offensivt skickliga lag. 

Tips: Leons offensiv håller en oerhörd klass och laget har gjort 2 mål eller fler i 4 av dem 5 senaste matcherna. Spelar Leon vinst + Leon ö 1.5 mål. @ 1.61, 4.5U (1.5x flat).  Bet365

Chivas Guadalajara – Atlas. U 2.5 mål @ 1.81, 3 units. Pinnacle/1.78 LeoVegas 

Vamos! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här