Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Early 1.5x flat Liga MX

augusti 14th, 2019

Den gångna veckan gick helt ok, även om volymen inte var lika hög som den brukar vara. Annars har hela augusti varit en trevlig bettingmånad, hoppas det håller i sig hela vägen. Inleder veckan i vanlig ordning med att plocka ett early spel innan Asien släppt sina odds då jag hittat ett spel som ligger ganska snett IMO.

Monterrey – Toluca. Liga MX, 18/8 04:06

Hemmalaget Monterrey är i vanlig ordning en contender till ligaguldet. De har en sjuk offensiv, vilket är deras största styrka, men aningen hackig defensiv. Jag har svårt att se dem nå hela vägen pga det, men det går inte att komma ifrån deras höga högstanivå. I helgen är det match mot Toluca, ett lag som nästan alltid kvalificerat sig till slutspelet. Deras trupp är dock rätt så åldersstigen och laget har sett sämre och sämre ut. I år tycker jag att laget nått rock bottom i förhållande till vart de brukar vara och jag har svårt att se dem nå en slutspelsplats. Efter 4 ligamatcher så står Toluca på ynka 1p, detta efter att ha lyckats flaxa till sig ett ordentligt oförtjänt kryss på tilläggstid borta mot Cruz Azul, och just det målet är också det enda målet som Toluca gjort denna säsong. Tolucas hemmastyrka är förövrigt det som oftast bär dem hela vägen till en slutspelsplats. Hemmaresultaten so far är 0-0-2, vilket vittnar om hur svaga Toluca varit.

I den senaste matchen, som spelades i söndags, förlorade de välförtjänt hemma mot America. America må vara ett bra lag, men de har precis sålt målvakten Marchesin samt mittfältaren Uribe till Porto. Som grädde på moset så fick de också nyligen sin skyttekung Nicolas Castillo skadad och de är således inte alls på samma nivå som de brukar vara.

Monterrey är hemmastarka och bör klara en playoff plats utan några större problem (top 3 realistiskt). De stängde till 1.96 (Asien) här om veckan mot Leon, ett lag som jag håller MYCKET högre än Toluca, och det vore galet om hemmasegern inte stänger till helgen till ett lägre odds än så. Jag kan vara lite optimistisk i min bedömning, men om inget oförberett händer under veckan så tycker jag att Monterrey ska ner under 1.80. Gör den inte det så anser i varje fall jag att marknaden fortsätter att överskatta Toluca, som inte stått för en enda godkänd prestation hittills.

Tips: Monterrey @ 2.00 får sig 4.5U (1.5x flat). Oddset hittar ni hos Bet365, Bethard, Expekt m.fl.

Vamos!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här