Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

ECS Dag 2

juni 8th, 2018

FaZe inleder eventet med 1 vinst & en förlust vilket betyder att man nu kommer att spela decider match mot vinnare i denna match.

 

CSGO – ECS Season 5 Finals

Cloud 9 – Fnatic

Här har jag spelat på att Fnatic vinner men ni finner Text och idéer ifrån Alive här 

G2 – Luminosity 

G2 @1.51 2u Pinnacle | G2 -1.5 @2.25 1u bet365

Ett nytt franskt lag möter ett gäng ifrån Brasilien och jag tycker att Europeerna ska vara större favoriter än vad man är.

G2 är ett lag som precis gjort en del förändringar i sin lineup och har bara haft ca 10 dagar på sig att få ihop denna femma. Självklart är laget långt ifrån där man önskar ett lag man väljer att investera sina pengar men jag tycker ändå att laget som sagt ska vara lite större favoriter än vad man är. 

Först så besitter man en enorm individuell kapacitet i sina spelare och det är något man kan luta sig tillbaka på nu eftersom att lagspelet inte finns där till 100%. För det andra så har alla dessa spelare varit med ett bra tag och besitter väldigt mycket erfarenhet. Så även fast man haft lite tid att få ihop laget och att man blev överkörda under första dagen av turneringen så kan man reflektera över hur det gick och sedan komma fram med bra lösningar hur man ska gå vidare under dag 2.

Luminosity är ett lag som just nu är helt under isen och sitter på FEM raka förluster. Fyra av matcherna är ifrån förra helgen då man spelade Dreamhack Austin där man mötte lag som är i ungefär samma tier som sig själva. Nu har man alltså rest ifrån Austin till London och åkte på en 16-1 förlust i öppningsmatchen utav ECS.

Man har alltså rest en bra bit för att ta sig till ECS finalerna och ärligt talat så har denna femma ingenting här och göra. Nu ska man försöka ladda om ifrån en utklassning av FaZe samt sin dåliga form och ta sig an en ny lineup i G2s fana och det ska väl bara kunna sluta på ett vis?

Tycker att G2 har allt att spela för och bevisa både för sig själva, sin organisation och hela communityn att oavsett hur lite man hunnit spela ihop sig så kommer man bli ett hot och utmana det absolut bästa lagen i världen igen. Bet365 ligger mer rätt med 1.40 på rak vinst här och det är absolut ingen omöjlighet att man tar denna match med 2-0.

 

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här