Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

ECS EU

september 10th, 2019

Tre spel hittas nedanför!

 

Match: CRAZY – M1X
Liga: ECS EU
Bolag: 1XBET
Units: 2/5 Map 1 & 2/5 Map 2
Odds: 1.60 Map 1 & 1.60 Map 2
Speltips: CraZy -5.5 Map 1 & Map 2
Spelstopp: Onsdag 11 September 19:00 CET

Ryggar CraZy imorgon. Sett riktigt bra ut på senaste tiden men fick tråkigt nog ett dåligt avslut på Majorn då man inte lyckades kvala sig vidare. Ser ut att droppa spelare inom den närmsta framtiden men tills dess bör laget prestera som vanligt. Bra liga och bra chans på avancemang har laget vilket gör att man bör ta vara på chanserna. Inget snack om vilket lag som är det bättre i ett sånt här möte utan snarare hur mycket CraZy ska släppa till. Min tanke är dock att man inte gör det. Det står alldeles för mycket på spel. 

 

Match: TRICKED – BLUEJAYS
Liga: ECS EU
Bolag: BETHARD
Units: 2/5
Odds: 2.24
Speltips: BLUEJAYS +1.5
Spelstopp: Onsdag 11 September 19:00 CET

Gillar detta mötet rätt starkt. Två bra lag som möts och två lag som kan bjuda upp till dans ordentligt om det bara vill sig. På ena sidan det otroligt starka Tricked som dessutom har värvat in Snappi till laget och startat "säsongen" med storm och på andra sidan har vi BLUEJAYS som fortsatt överraskar sina motstånd med sin energiska spelstil.

Nytt för BLUEJAYS är att man fått in två nya spelare och givetvis kan det sätta sina spår i början men man har faktiskt gjort något åt det genom att anordna en tidig bootcamp för laget så att man får chansen att gadda ihop sig. Tänker inte säga att BLUEJAYS är favoriter i ett möte som detta men att man överraskar ett lag som Tricked även denna gången är långt ifrån omöjligt. 

 

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här