Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

ECS Final fortsätter

november 23rd, 2018

Mer ECS under kvällen och jag kom precis hem så hamnade mittemellan cloud9 och Mousesports matchen, hittade dock ett spel på C9 karta 2 som jag tycker är riktigt spelvärt med tanke på att det är deras val av bana.

Cloud9 vs Mousesports // 16:00 // 3u
Cloud 9 karta 2 till 3,00 hos Bet365

Motivering: Cloud9's pick och dem har visat en bra mirage, dem förlorade precis Train mot Mousesports men var riktigt nära på vinna när man hade en 14-12 ledning, tror på C9 här och riktigt bra odds!

NRG vs Liquid // 19:00 // 3u
Liquid ML till 1,56 hos Pinnacle, kan finnas i någon punkt högre på andra sidor men väldigt jämlikt över de flesta bolag. Testar även Liquid -1.5 till 2,70 hos Pinnacle.

Motivering: Starkare lag, starkare mentalitet och bättre på LAN än vad NRG är. Ska inte vara några problem här för Liquid.

Lycka till vid rygg! 🙂

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här