Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

ECS finals dag två!

december 16th, 2017

Sådär!

Gårdagen bjöd på en emotionell berg och dalbana.

Började starkt med att OpTic slog Mousesport med 16-4 och spel in. Samma start fick Cloud9 med att ha en 6-0 ledning på T-sidan utav Train. Cloud9 spelade aggresivt och plöjde igenom Astralis defensiv. Runda sju var då allt vände. Fel beslut efter fel beslut gjorde att Astralis hade en 8-7 ledning i halvtid! Cloud9 tog den andra pistolrundan och började stabilisera sig igen med en 10-8 ledning. Ännu en gång började Cloud9 slarva och gav Astralis en biljett in i matchen som dem tog. Tåget gick och Cloud9 var helt bortblåsta vilket ledde till 16-11 förlust. Besvikelse då Cloud9 hade flera chanser att stänga matchen.

Senare på kvällen tog sig Faze in i turneringen eller rättare sagt NIKo?? NIKo som slutade på 40 kills tog Faze till 16-12 vinst över Team Liquid. NIKos 40 kills var den bästa prestationen någon har bjudit på sedan 2012. Skönt när vi sitter på NIKo som MVP till 4,50x. 

Faze fick då möta Astralis om en direktplats till slutspelet. Astralis vann matchen med 16-13 och skickade Faze till lower bracket tillsammans med Cloud9 och Team Liquid. Vilket för oss och våra spel är negativt. 

Faze kommer möta vinnaren utav Cloud9-Team Liquid som i denna stund spelar sin bäst av tre serie. Cloud9 leder 1-0 i kartor och har chansen att ta hem serien i två raka kartvinster.

Det tråkiga är att om Cloud9 vinner serien mot Team Liquid kommer möta Faze i en bäst av tre och vinnaren går till slutspel. Vi kommer då endast ta med oss 2/4 långtidsspel då förloraren åker hem.

Nu till dagens spel:

OpTic-Mousesport, Mousesport @1,70 (Coolbet) 2/5U

Varför ska vi gå emot OpTic som körde över Mousesports i första matchen med 16-4??

OpTic som efter vinsten fick möta Fnatic som osckå vann sin första match med 16-13 mot Luminosity. Fnatic körde över OpTic med 16-2 och skickade OpTic till lower bracket där Mousesport och Luminosity redan befann sig i. 

Mousesports höjde sig många nivåer och vann i två raka mot Luminosity. (16-9, 16-3)

Mousesport är riktigt sugna på revansch och i en bäst av tre serie drar dem det längsta strået.

Därför spelar vi Mousesport att vinna mot OpTic till 1,70@Coolbeet.

Matchen drar igång efter Cloud9-Team Liquid är färdigspelad. 

______________________________

Uppdaterat 00:25

Faze-Cloud9, Faze -5,5 rundor karta två @1,85 2/5u (Betway) 

Uppdaterat 16:30

Astralis-Mousesports, karta två ö26,5 rundor @1,85 3/5 (Unibet)

Astralis-Mousesport, Mousesport att vinna karta tre @2,35 2/5U (Unibet)

 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.