Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

EH Fredag

augusti 10th, 2018

Spelen rullar på bra just nu och jag hoppas kunna hålla uppe formen även under helgen!

LOL – LPL

11:00 JD Gaming – BiliBili Gaming

BLG +1.5 @1.95 1.5u Coolbet | BLG @4 1u Bet365

Samtidigt som gruppspelet i korea avslutades igår så har nu lagen i kina 4 elr 5 omgångar kvar och det som är så roligt i LPL är att teoretiskt har nästan alla lag chansen att nå slutspel.

BLG ligger just nu näst sist i East Region men man har endast 2 poäng upp till fjärde och sista platsen i playoff. Om man kollar till lagets kvarvarande matcher så har man alla möjligheter i världen att ta sig till slutspel. 

JDG är ett lag som spelat väldigt bra denna säsong och den absolut största skillnaden är att man inte kastar iväg hela matcher i år utan verkar ha blivit mer kyliga i sitt spel och faktiskt klarar av dem avgörande momenten. 

AmazingJ i BLG som är lagets ingame leader har erfarenheten och vet vad som kommer att behövas göras för att man först och främst ska slå JDG men även ta sig till playoff. Det gäller att han kan få laget att förstå allvaret och sedan spela utefter en bra och enkel gameplan. Lyckas man med detta och sedan inte ge JDGs ADC LoekeN för mycket utrymme så tycker jag att man har betydligt större chanser att ta denna match än vad oddset visar.

LOL – EU LCS

Precis som i söndagens omgång av NA LCS kommer jag att spela Under 1.5 Barons i alla fem matcher. Jag tycker återigen att 2.20+ är ett alldeles för högt odds för detta spel då.

18:00 Misfits – H2K

Under 1.5 Barons @2.20 1u Bet365

19:00 FC Schalke 04 – Team Vitality

Under 1.5 Barons @2.25 1u Bet365

20:00 Fnatic – Giants Gaming

Under 1.5 Barons @2.20 1u Bet365

21:00 ROCCAT – Splyce

Under 1.5 Barons @2.20 1u Bet365 | Splyce @1.73 1.5u Pinnacle

Lag 6 & 7 i tabellen som slåss om den sista platsen till playoffs och där Splyce nu har ett övertag med 3 poäng. Vinner laget denna match är det teoretiskt sätt klart medans vid en vinst för ROCCAT så ligger man på delad poäng med 3 matcher kvar.

Hade denna match spelats för ett par veckor sedan hade jag nog tänkt annorlunda och satt mina pengar på ROCCAT.  Laget började oerhört bra och det snackades om att ROCCAT äntligen kommer få utdelning för det hårda jobb man har lagt ner senaste åren på att hitta ett fungerande lag. Nu med 3 matcher kvar så ligger man dock utanför playoffs och jag tror att så även kommer bli fallet efter att vi summerar summer split.

Splyce har dock spelat upp sig och är efter Rift Rivas ett av ligans mest formstarka lag. Kollar man på pappret så är Splyce ett väldigt starkt lag med spelare som KaSING & Kobbe men det verkar som att succén ifrån spring split har fått lite grus i maskineriet och därför inte fått den framgång som man hoppats på under sommaren. Trots detta så vet man hur viktigt denna match är och jag tror inte att man kommer att slarva bort detta.

Ifall Splyce spelar som man ska och kan så är man ett bar nivåer bättre än ROCCAT och jag hoppas att man kan ta fram det idag. Tycker att spelet inte ska stå över 1.60 här då man historiskt sätt haft väldigt lätt mot ROCCAT och när det väl gäller så ska man vara bättre.

22:00 Unicorn Of Love – G2

Under 1.5 Barons @2.20 1u Bet365

Jag Finns precis som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här