Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

EH Lördag

augusti 11th, 2018

Gårddagen slutade inte som tänkt då matchen utspelade sig ite riktigt som jag tänkt mig.. Vi kämpar vidare!

LOL – EU LCS

ROCCAT – Unicorn Of Love 

ROCCAT @1.653 1.5u Pinnacle 

Två lag vars förlust igår kostade båda chansen att nå playoffs (även ifall ROCCAT har en teoretisk chans). Även fast detta säkert tog hårt på framförallt ROCCAT så vet man att chansen finns där och eftersom att Splyce inte har det lättaste schemat kvar så ser man säkert ett drömscenario att drömmen om playoff lever. ¨'

Båda dessa lag har haft en tuff period senare tiden men kollar vi rent individuellt så håller jag ROCCAT som ett bättre lag och kan man hitta tillbaka till det spel man hade inledningsvis av denna split så borde inte UOL vara ett allt för stort motstånd. Motivationen ska vara större hos grabbarna i blått och tack vare detta lär man inte göra några misstag i P/B och sedan gå 100% för en vinst. 

Misfits – G2

Misfits @2.20 1u Pinnacle

Två av topplagen ifrån EU möts här under lördagen och jag tycker att G2 är alldeles förstora favoriter. Båda lagen har haft en del svårigheter senaste tiden samtidigt som deras stora utmanare Fnatic bara blivit bättre och bättre. Det gäller nu att hitta tillbaka till inför ett stundande playoffs och jag tror att Misfits är närmare formen än G2. 

Det finns duktiga spelare på alla positioner i dessa lag men den stora skillnaden är i botlane där Misfits har sin stora stjärna och det är där man har det absolut största övertaget över G2. Lyckas man att sätta sin ADC Hans Sama i ett bra läge samtidigt som inte G2s andra lanes inte får alldeles för stort övertag så ser det bra ut. Är en 50/50 match inför med lite fördel Misfits?

LOL – NA LCS

100Thieves – Echo Fox

100 Thieves @1.90 1u Bet365

Förutom Team Liquid är det dessa två lag som varit nordamerikas bästa lag under sommaren och en vinst här kommer kunna bli avgörande ifall man ska ta top 2 eller inte. 

Rent individuellt så är dessa lag jämna över fem spelare men den stora skillnaden mellan dessa två lag är smartheten där jag ger övertaget till 100Thieves tack vare att man har spelare som Aphromoo etc som är väldigt duktiga på att läsa spelet och sedan göra smarta calls därefter. 100 Thieves lär ha scoutat Echo Fox bra med sina nya spelare och lär sedan ha satt upp en bra gameplan medan Echo Fox känns lite mer som "vi går ut och gör vår grej".

Tack vare att 100T är ett smartare lag än Echo Fox men inte alls faller bakom i individuell skicklighet så tycker jag att oddset borde vara omvända här.

Counter Logic Gaming – Team SoloMid 

TSM @1.72 1.5u bet365

Två lag som slåss för playoffs där TSM på 7 plats med 3 poäng för lite & CLG ligger 6 poäng nedanför slutspelsträcket. Alla lag mellan 4-10 plats ligger inom en radie på 6 poäng vilket gör att varje match nu är viktig för alla lag då alla har något att spela för.

Båda dessa lag har haft stora problem i att ta över matcherna i midgame och tack vare dåliga calls och individuella misstag har man då oftast fått se sig besegrade av sina motståndare. Detta är något framförallt TSM har börjat jobba mycket med och även att spelaren ska våga uttrycka sitt missnöje och kritik mot varandra vilket jag bara tror kommer ha en positiv aspekt.

TSM är och ska vara ett bättre lag här då man besitter en sådan hög kvalité på sina spelare och det är i dessa matcher när det betyder något som dem ska kliva fram. Jag tror att dem lyckas med detta och när vi sumerar gruppspelet av NA LCS så kommer att få se TSM i playoffs.

Clutch Gaming – FlyQuest

CG @1.98 1.5u Pinnacle

FlyQuest innehar just nu sista slutspelsplatsen och ligger 6 poäng framför Clutch som innehar den sista platsen i tabellen. 

Jag tycker dock att det är helt sjukt hur CG ligger sist i NA LCS men samtidigt visar det hur jämnt det är borta över atlanten. Ifall CG har underpresterat så tycker jag att FlyQuest har överpresterat och hade väl inför säsongen aldrig trott att dem skulle vara med och slåss om en playoff plats. Man besitter inte dem bästa individuella spelarna men har fått ihop laget bra och frågan är om man klarar av att behålla platsen eller om man får ta tidig semester denna split.

Clutch har nu tagit in Piglet som ADC och jag tror att detta kommer vara en väldigt positiv addering inför slutspurten. Clutch vet hur mycket denna match betyder och när man nu hunnit spelat ihop sig med sin nya femma så ska man ha betydligt större chans att vinna mot FlyQuest än vad oddsen visar.

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här