Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

EH Lördag

mars 3rd, 2018

Tyvärr för vår del så slarvade både H2K och Fnatic igår och 0/2.. Idag finns det dock en hel del intressanta matcher och jag har en hel del idéer.

Innebandy:

SSL DAM

Mora – Endre / Pixbo – Dalen

Pixbo Wallenstam + Kais Mora @1.66 1.5u Lägger in en slant på denna "favoritdubbel" 

Mora som just nu leder serien med två poäng före Pixbo lär inte slå av på farten så här i slutet av säsongen. Möter idag ett Endre som har stora problem med att få ihop truppen och har en hel del spelare borta. Lägg till att Endre har en dålig form just nu också så tycker jag att Mora ska vinna denna match utan problem (-2.5 Finns till dem som känner sig manade)

Pixbo ligger som sagt två poäng bakom Mora och behöver gå rent dem sista omgångarna i serien för att ha chans på förstaplatsen. Har vunnit 4/5 senate och förlusten kom mot just Mora på bortaplan. Möter Dalen som är med och slåss om dem sista slutspelsplatserna men en lång resa ifrån Umeå -> Göteborg samt att möta ett Pixbo som fortfarande slåss om förstaplatsen kommer bli försvårt. Pixbo vann höstens möte enkelt med 7-2.

SSL HERR:

Linköping IBK – Örebro IBF

Örebro IBF +3.5 @1.68 SvS 1.5u

Linköping har  en del frågetecken inför matchen med lite sjukdomar samt småskador här och där. En fågel viskade i mitt öra att man kommer att rotera en del för att inte slita på spelare alldeles för mycket inför slutspelet och att man hellre går in i slutspelet med en 100% spelklar trupp än att få hemmaplansfördel.

Höstens möte slutade 6-3 och jag tror att vi kommer att få se en mycket jämnare match här ikväll än vad vi fick se senast. Firma Jirebeck, Palmén & ekengren känns alldeles för heta för att man ska åka på stryk med fyra eller fler bollar.

Allsvenskan Norra

Granlo IBK – Djurgården IBF

Granlo +3.5 @1.81 2u

Granlo @5 1u

Djurgården ligger just nu på en fjärde och sista kvalplats men åker ändå upp till Sundsvall med en väldigt reducerad trupp på ca 10 spelare. Det känns som ren underskattning då man möter Granlo som har 3 poäng upp till säker mark och är just nu väldigt desperata av att ta poäng för att inte ramla ner i Division 1.

Tack vare att Djurgården lämnar halva truppen hemma och att Granlo lär vara taggad till 100 så har man stora chanser att skrälla här. 

Allsvenskan Södra

Malmö FBC – Skoghall IBK 

Malmö @1.66 1.5u

Ännu en match runt det nedre strecket och vid vinst ikväll så ser Malmös chanser väldigt goda ut för att få spela en säsong till i den södra Allsvenskan. Återigen väljer jag alltså att kliva på Malmö när man spelar hemma i Baltiska hallen. Man kommer med full trupp och laget lär vara taggad till tusen då man vid vinst nästintill har säkrat kontraktet inför nästa säsong. Har även väldigt bra statistik mot Skoghall samt att man vann höstens möte med 7-2 på bortaplan.

ESPORT:

TCL – LOL

YouthCrew – Fenerbahce 

Fenerbahce @1.50 2u

Fenerbahce som länge varit Turkiska ligans affisch lag har den här säsong haft det ganska skakigt och har en scoreline på 10W/9L. Möter ikväll ett YouthCrew som kommer att gå till slutspel som sista lag men sedan åka ur direkt. Man är bättre än dem sämsta lagen men sämre än dem bästa.

Så länge Fenerbahce gör en bra pick/ban i denna match så kommer man att städa utan YC utan några som helst problem då man har så mycket bättre spelare på inprincip alla positioner.

 

Ni finner mig på twiter under namnet @Hoogemil_ om ni undrar något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här