Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

EH Söndag

juni 24th, 2018

Vi fortsätter att springa bra och har nu hämtat upp ca -15u på månaden till exakt +-0. 

LOL – LPL

08:00 OMG – Topsports Gaming 

TOP @2.37 1u Coolbet

Två stycken bottenlag som möter varandra här där jag tycker att det egentligen är 50/50 inför med lite lite fördel TOP då jag tycker att dem framförallt är bättre som lag och har haft längre tid på sig att skapa en gameplan då man endast spela 2 matcher denna säsong.

11:00 Edward Gaming – Team WE

EDG @2.10 1.5u Bethard

Ett av ligans bästa lag i EDG tar sig an Team WE som just nu får ses som ett av dem sämsta lagen i LPL. EDG är ett lag som sällan slarvar bort kartor när man möter sämre lag och det ska inte vara några som helst problem att vinna med 2-0 här. Bet365/coolbet ligger mer rätt där dem har oddset 1.90

13:00 Rogue Warriors – FunPlus Phoenix

RW -1.5 @2.14 1.5u Bet365

RW är tillsammans med EDG helt överlägsna i deras grupp och har under sina tre första matcher av säsongen vunnit med 2-0. Tycker att man sett otroligt bra ut både att spela i ledning men även ifrån underläge. Bet365/coolbet ligger mer rätt där dem har oddset 1.90

LOL – LVP

11:30 KIYF – Movistar Riders

MRS 3-vägs @1.61 1.5u Bet365

LVP är en av få ligor som spelar bäst av 2 där lagen kan dela på poängen vid 1-1. Det finns egentligen tre stycken som annars är rätt medioker. MRS tillhör ett av dessa tre lagen där man under söndagen har ett perfekt läge att rycka lite då dem andra två topplagen möter varandra. Jag tycker att det är så pass stor skillnad mellan desas tre lag och övriga att nu när MRS har lärt sig både metan men framförallt en läxan ifrån förra säsongen så ska man vinna denna match med 2-0.

NA LCS

Uppdateras under söndagen!

21:00 FlyQuest – Optic Gaming

Optic @2.25 2u

I våras hade båda dessa lag väldigt stora problem med att få till spelet men när vi nu har spelat tre matcher utav Summer split så känns det helt fel att FlyQuest faktiskt är favoriter mot Optic.

FlyQuest har inlett denna split med 3/3 förluster och det känns inte riktigt som att man får spelet att stämma. Har en bra mix av spelare i sin lineup och att man har förlorat alla matcher är väl skitsamma men det är på sättet man gjort det som bekymrar mig. 

Optic har spelat upp sig väldigt bra ifrån förra splitten och framförallt imponeras deras vinst för Echo Fox under lördagen. Man spelar mer aggresivt och bestämt denna split jämfört med i våras och det känns som att spelarna har både bättre självförtroende men även att man litar mer på varandra som lag.

Jag hade gissat på att oddsen skulle vara tvärtom i denna match och Optic har bra mycket bättre chans att vinna här än vad oddsen visar.

23:00 Team Liquid – TSM

ö12.5 torn @1.83 1u Bet365 | ö3.5 Drags @2.50 1u | ö1.5 Barons @2.25 1u

En klassiker och toppmatch mellan dessa två lag och om ni vill se en bra LOL match så ska ni kika in denna!

Båda lagen har inlett säsongen bra och det båda dessa lag har gjort i deras tre inledande matcher är att fokusera mycket på objectives såsom Torn, drakar och Barons. Jag väljer att sprida ut insatserna precis som igår då jag tror att minst två av dessa tre överspel kommer att rättas som grönt.

00:00 Clutch Gaming – CLG

Clutch Gaming @1.90 2u Bet365

Helt fel favorit här utav Bet365 då Clutch verkar fortsätta på samma vis som förra splitten då man tog hela NA med storm och slutade på en hedersam fjärdeplats. Har vunnit två av sina tre inledande matcher där förlusten kom mot Echo Fox som man i nuläget delar förstaplatsen av tabellen med.

Tycker att detta lag bara bli bättre och bättre samtidigt som CLG har stora problem att få till sitt spel mot lag som är bättre. Tycker att Pinnen/bethard ligger mer rätt här med Clutch @1.67 och tvekar inte en sekund på att spela Clutch som dogs i denna matchup

Ni finner mig som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.