Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

EH Söndag

februari 11th, 2018

Vi fortsätter jobba vidare…

Inlägget kan uppdateras under dagen med fler spel!

League of Legends – TCL (Turkish Champions League) 

Team Aurora – YouthCrew Esports

3. Team Aurora (5-5) 50% @2.10

6. YouthCrew Esport (3-7) 30% @1.66

Här förstår jag faktiskt inte hur YouthCrew kan vara favoriter. Man har inte levererat alls denna säsong och ser onekligen väldigt svaga ut inte bara som lag utan även individuellt om man jämför med sin motståndare. 

Team Aurora däremot har efter att laget har fått in sin nya supportspelare farfetch spelat upp sig och har tre raka vinster i ryggen samtidigt som lagets midlaner vid namn Koray "Naru" Bıçak leder hela ligans totala MVP statistik. Man har som sagt dem sista matcherna steppat upp och även fast jag har svårt att se laget utmana absoluta toppen om titeln så kommer man nog iallafall att kunna bli ett orosmoment när man får allt att stämma.

Hade jag varit oddsättare här hade jag vänt på oddsen utan tvekan!

SSL HERR

IBK Dalen – Linköping IBK

5. Linköping IBK 43p 

8. IBK Dalen 33p

Jag hade mina tankar väldigt länge inne på att spela Linköping men tack vare lite info så kommer jag istället välja att spela på andra sidan. Det är egentligen 4 st lag som slåss om den sista slutspelsplatsen där det bara skiljer 3 poäng ifrån lag 7-10 vilket betyder att alla poäng är viktiga för umeålaget. Förutom att man har med sig full trupp till matchen så har man fått in nygamle Jim Johansson som älskar när det ska avgöras och det kommer ge en positiv rekation för hela laget att han är tillbaka.

Linköping har gått ut med att man självklart går för top 4 men att det är viktigare att hitta formen än att få hemmaplansfördel. Som alltid tränar ner sig något enormt under början av vårsäsong för att sedan formtoppa till slutspelet och pga. det så har man oftast väldigt slutkörda kroppar efter uppehåll och dylikt.

Förutom att kropparna är slut så reser man till Umeå utan en del nyckelspelare (Kapten Anton Karlsson, Bröderna Hovlund, Oscar Seth) Där tre av dessa är backar och Oscar spelar center i andra kedjan. Förutom att dessa fyra spelare saknas så har även lagets nyblivne landslagsback Joel Dagman samt lagets stora stjärna matej jendrisak varit sjuka.

Ett slutspelsjagande Dalen möter alltså ett ganska mört samt skade/sjukdrabbat Linköping som måste ta sig ca 80 mil uppåt i landet denna söndag för att spela match. Jag tycker att med dessa förutsättningar så är matchen iallafall ner emot 50/50 och till och med lite fördel Dalen. Nej oddset är alldeles för högt för att inte testa! 

Linköping är kända ifrån att köra stenhårt under vintern för att formtoppa sig till slutspelet. Nu har det även varit uppehåll pga. VM-kval och då vet jag att man kör enormt mycket fys.

Spel 1 blir Team Aurora at slå YouthCrew @2.10 (bet365)  2u

Spel 2 blir IBK Dalen att slå Linköping IBK @2.50 (Coolbet) 1.5u 

Ni når mig som vanligt på twitter under namnet hoogemil_ om det skulle vara några frågor eller funderingar!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Instacasino

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

10Bet