Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Långtidsspel EH

oktober 6th, 2018

Vi har ett om inte världens största event inom Esport framför oss när alla dem bästa lagen ifrån världens hörn samlas och gör upp om WORLDS i spelet League of Legends. Jag tycker att det finns en region som sticker ut här och som ska vara större favoriter än vad man är. OM ni vill följa mina spel under eventet och i ren allmänhet hittar ni mig dem HÄR

League Of Legends 

Kina att vinna WORLDS @2 3/3u Bet365

Precis som vanligt så handlar snacket mycket om Korea vs Kina och jag tycker att Kina har både bättre bredd samt spets i sina tre lag än vad Korea har. (RNGU, EDG och IG) är det som ska göra jobbet för oss och kollar vi på dessa tre lag så finns det stora chanser att alla tre till och med tar sig till semifinal beroende på hur lottningen ser ut.

RNGU kommer in i turneringen som favoriter med all rätt då man vann MSI tidigare under året, var med och vann Rift Rivals över Korea tillsammans med 2 andra lag ifrån sin liga samt att man vann LPL relativt säkert tillslut. 2018 är året lagets ADC Uzi ska skriva in sig i historieböckerna och bevisa för alla som är insatta i scenen att han inte bara är bäst på sin position utan även bäst i världen. Det här är ett lag som oavsett motstånd eller situation förstår att det är ett lagspel och det känns som att spelarna verkligen gör allt för varandra istället för att leka stjärnor och riskera någonting.

Till sin hjälp kommer man att ha EDG och IG som enligt mig också är två riktigt bra lag och faller alla bitar på plats för något av dessa två lag så är det inte omöjligt att man utmanar om vinna.

Den stora utmanaren är Korea enligt odds men jag tycker att Kina ligger ett par steg före Korea just nu och tycker inte att detta ska vara en 50/50 matchup när man jämför lagen mellan ligorna. Ifrån EU, NA och "resterande världen" är det väl bara Fnatic, Team Liquid & Flash Wolves som rent teoretiskt skulle kunna ha en chans att vinna men skulle något av LPL lagen möta dessa tre lag i en final eller liknande hade man haft ett odds runt 1.20 som MAX? D

RNGU  har laget 3x pengarna att vinna turneringen och att hoppa ner till odds 2.0 och säkra upp med EDG och IG känns smartare. Den stora skillnaden på lagen ifrån Kina vs RESTEN är hur man spelar som LAG för det finns spelare som rent individuellt kanske är bättre men när vi kollar lag för lag så tycker jag att Kina har bäst lineup av alla länder och med detta startfält vinner man Worlds betydligt fler gånger än vad oddset visar. Finalen av Worlds 2018 spelas 2018-11-03 och då hoppas vi på att 2 Kinesiska lag står mot varandra!

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

gästspel

september 16th, 2018

Vi överlåter CSGO snacket till Alive här på sidan och jag tar er istället med till spelet League of Legends där Finalen i "the gauntlet" ska avgöras och vinnare ifrån dessa två matcher ( EU & NA) kommer att få representera sin region i Worlds nu under hösten.  

17:00 EU LCS: Schalke 04 – G2

G2 @2.27 1u Pinnacle 

Schalke förlorade finalen mot Fnatic och istället för att redan vara påväg till Korea får man nu alltså ta sig ann G2 som under gårdagen slog Splyce med 3-2 i en match som precis kunde gå precis hur som helst. 

Mycket i denna matchup kommer att handla om den 2v2 matchuppen som finns i mid / jungle Nukeduck / Amazing för Schalke vs Perkz / Jankos för G2. Det lag som lyckats att vinna denna match i matchen kommer att sätta sig i en väldigt bra position att ta sig till Worlds. Förutom denna matchup så får vi ta oss ner till botlane,

Schalkes botlane är betydligt bättre rent individuellt och om vi får en klassisk matchup här nere så ger jag fördelen till Schalke. Någonting som kommer att vara a och o här nere är hur lagen gör sina pick & bans för lämnar Schalke Hjärnans Heimedinger öppen som han är 6-0 på denna split så har G2 bra utgångsläge. Väljer man istället att ta bort den champen så öppnar man upp någon annan champ för G2 att plocka så frågan är hur tankarna går hos det blåa laget.

Jag tycker att det finns alldeles för många frågetecken kring denna match för att det inte ska vara 50/50 innan matchstart och med det självförtroendet som spelarna i G2 har så vet man aldrig vad som händer. Mycket för Schalkes del kommer att hänga på drafts och att kontrollera early game medan det känns som att G2 kan vinna på lite olika sätt. Värdet ligger helt klart på G2s sida här och jag vet att Carlos som är CEO: av G2 har lagt ner mycket tid och egentligen hela sin själ i att detta ska lyckas.

23:00 NA LCS: Cloud 9 – TSM

TSM @2.20 1u Bet365 

Cloud 9 förlorade finalen mot Team Liquid med 3-0 och var egentligen inte nära i någon av matcherna att vinna och istället för att redan vara påväg till Korea får man nu alltså ta sig ann TSM som under gårdagen slog Echo Fox med 3-0 som var lika ensidig som finalen mellan C9 – TL.

Cloud 9 har haft en väldigt spännande säsong då man i sina första matcher bänkade tre utav startspelarna och flyttade ner dem till sitt akademi lag av olika anledningar. Man märkte dock att det inte funkade och för att ha chans på slutspel var man tvungen att byta tillbaka och snacka om att det blev lyckat. Cloud 9 har totalt kört över allt motstånd sedan man fick tillbaka sin riktiga lineup och slutade faktiskt på plats nummer 1 utav tabellen.

Det som är unikt ur C9s perspektiv borta i Nordamerika är att man har två stycken "duos" i Midlane och jungle (Jensen / Blaber, Goldenglue / Svenskeren) vilket gör att man kan ha två olika spelstilar och anpassa sig efter vilket lag man möter. Nu när laget kliver in i en bäst av 5 serie så är det ännu bättre att kunna byta ut spelare mellan kartorna för att motståndarna aldrig ska kunna vara 100% förberedda. En annan sak där Cloud 9 har stor fördel är att man spelar lite udda champions och det är allmänt svårt att göra bra P/B mot dem. 

TSM har haft ett väldigt svårt 2018 överlag då man åkte ur vårens split i kvartsfinal och nu alltså står i "the gauntlet" finalen mot Cloud 9 och en förlust här med det som investerats i laget senate tiden hade varit ett stort bakslag. Laget har dock senaste månaden gjort stora framsteg och det som visades igår mot Echo Fox var väldigt lovande. När denna lineup började att spela tillsammans ville alla vara den stora stjärnan men det verkar som man börjar förstå och accepterar att det är laget som vinner oavsett vem det är som tar dem dit.

Bet365 sticker ut med oddset här då Pinnacle / Kambi etc ligger kring ett odds som är 50/50 och det är exakt vad denna match är med kanske till och med lite fördel till TSM efter lagen senaste matchen. Jag ser ett bra värde i detta odds och lyckas man att neutralisera Cloud 9s Jungle / Mid synergy samtidigt som man får C9 att göra en normal draft så sitter TSM i ett bra läge att ta sig till Worlds.

Vill ni fortsatt  ta del av mina spel när jag inte skriver här på hemsidan så finner ni min egen spelblogg HÄR och min twitter HÄR

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Exklusivt odds på Midtjylland – Malmö – Malmö vinna – 35,00

augusti 28th, 2018

Torsdag och viktigt Europa League kval! Har ett fint erbjudande via NHLbettingblog där ni får ett odds på 35,00 i att Malmö vinner mot Midtjylland!

Hur ni tar del av erbjudandet:

1. Gör konto hos Mr Green via NHLbettingblog genom denna länk (måste ske via denna länk för annars aktiveras inte oddsbonusen):

Exklusivt erbjudande Malmö vinna odds 35,00 – Klicka här

2. Lägger spelet genom att kryssa i "odds boost" på kupongen innan matchstart 19:15 på torsdag.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Vinnare Grupp D

augusti 28th, 2018

Ni kommer att kunna mina tankar & tips ifrån eventet på min egen blogg som ni finner HÄR, det ligger redan två speltips inför öppningsdagen uppe!

CSGO – Dreamhack Masters Stockholm

MIBR ATT VINNA GRUPP D @2.62 1.5U Bet365

 MIBR, Mousesports, Hellraisers & Gambit ska alltså slåss mot varandra i grupp D om att nå slutspel och jag tycker att Bet365 ger oss ett fint odds att Brasilianarna ska vinna denna grupp.

Laget spelade under helgen som var ZOTAC CUP där motståndets nivå självklart går att diskutera men oavsett sår förlorade man inte en enda karta och efter en liten formsvacka så såg det ut som att hungern och fokuset fanns där igen och när MIBR är på det här humöret så är man svårstoppade. Spelet som man sökt efter dem senaste månaderna med sin nya femma verkar nu ha fallit på plats och med boosten på självförtroendet som denna vinst gav laget och en Major runt hörnet så ser jag inte att något utav resterande tre lag i gruppen ska kunna utmana Fallen & CO om en gruppseger.

Ni finner mig på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

LPL EH

augusti 22nd, 2018

Formen har varit lite upp och ner senaste tiden men på den senaste tävlingen så slutade vi ändå på plus 6 8 veckor. Det kommer att ske lite förändringar kring hur vart och när jag kommer att skriva inlägg. Jag kommer att gå in som partner till sidan och skriva 1 inlägg hos NB per vecka. Resterande av mina inlägg och tips kommer att skrivas HÄR

LPL – LOL

Topsportsgaming – Oh My God

OMG @2.81 1u Coolbet

Vi är nu inne i slutskedet utav LPL och det är dags att det avgörs vilket lag som ska ta sig till slutspel och inte.

OMG kliver in i denna match som sin sista för denna split och har ingen chans alls att kunna nå slutspel. Laget klivar alltså in här helt utan någon press och det enda som betyder något för dem är att man spela för sin heder och kan förstöra för TOP att nå slutspel. Någonting inom mig vill att OMG ska lyckas bättre än man gjort denna säsong då man har några väldigt fina spelare och framförallt tänker jag på lagets midlaner ICON. Det är en spelare som match efter match levererar på högsta nivå och skulle han bara kunna få 1-2 medspelare som kom upp i nivå så hade detta lag definitivt ligga höre upp i tabellen.

TOP innehar just nu tredjeplatsen i West Region och ligger just nu 1 poäng före Snake & FPX som delar på den sista platsen till slutspel. TOP är ett lag som kan slå alla lag men samtidigt förlora mot alla lag och man vet aldrig hur deras matcher ska utspela sig. Stora skillnaden mellan TOP och resterande lag som ligger högt upp i tabellen är att man inte riktigt har någon superstjärna utan laget är medelmåttiga vilket gör att det alltid är olika spelare som kliver fram.

Jag förstår att TOP är favoriter men man har en enorm press att behöva vinna här vilket gör att deras spel kan gå i lås då man inte har jättemycket erfarenhet ifrån viktiga och stora matcher. OMG kan gå in i denna match och spela helt utan press och det gör att man har betydligt större chans att vinna matchen än vad oddset visar.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

NA LCS Lördag

augusti 18th, 2018

Vi kämpar på…

LOL – NA LCS

Counter Logic Gaming – Clutch Gaming

CG @1.74 2u Pinnacle

Två lag som inte längre är med i racet om slutspel och det handlar egentligen bara om heder och att avsluta denna split snyggt. Jag tycker att vi kan se stora problem i CLGs spel då man nu har 8 raka förluster och det ser verkligen inte ut som att det finns någon harmoni i laget trots att man har duktiga spelare rent individuellt. CG har även dem inte haft deras bästa split men det är lag som däremot har bevisat i sina senaste matcher att man vill avsluta denna split snyggt och deras lagspel ser mycket bättre ut än vad CLGs gör.

Optic Gaming – Team SoloMid

TSM @1.57 1.5u Bet365

Denna matchen kommer troligtvis vara helt avgörande ifall man ska gå till slutspel eller ifall säsongen ska ta slut redan imorgon då båda lagen står på 24 poäng just nu och ligger på delad 6:e och sista slutspelsplats.

Jag tycker att dem framsteg TSM gjort senaste veckorna visar att man verkligen att alla spelare är villiga till förändring sålänge det är nyttigt för laget. Detta gör att man litar mer på varandra och verkligen gått ihop som lag samtidigt som man rent indivduellt är bland dem bästa lagen i hela EU & NA LCS. Jag vet hur mycket det betyder för detta lag och organisation att ta sig till slutspel och även ha chans att få representera NA i Worlds senare i höst gör att jag tycker att dem ska vara större favoriter än man är.

Golden Guardians – FlyQuest

FlyQuest @1.57 2u Bet365

Här kan jag jämföra GGS väldigt mycket med CLG då man började säsongen väldigt bra men har nu 7 raka förluster och har bara hedern att spela för. På andra sidan har vi FlyQuest som vid vinst här ikväll så kommer man att spela slutspel till 100% samtidigt som man fortfarande kommer ha chans att sluta top 3. Jämfört med alla andra "bottenlag" har FlyQuest fått ihop sin femma och lyckats hålla uppe spelet över hela summer split och lyckas man göra en bra P/B här så ska man vara betydligt större favoriter än vad man är.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Kvartsfinal LCK

augusti 14th, 2018

Vi har startat denna veckan otroligt fint då natten mellan söndag & måndag levererade återigen.. Nu har vi klivit in i slutspelet borta i korea och jag tycker att man är lite för små favoriter än vad man borde vara.

LOL – LCK

Kingzone Dragon X – Afreeca Freecs

KDX @1.44 3u Pinnacle | KDX -1.5 @1.80 2u Bet365 / Coolbet (Pinnacle har ej släppt odds än så ni kan hålla koll där imorgon bitti)

"långtidsspel" KDX att vinna LCK summer @4.33 1u Bet365

Två lag vars split varit väldigt upp och ner men där KDX har större fördel över detta då man började denna säsong katastrofalt men har senaste tiden spelat upp sig och avslutade regular season med fem raka segrar. För Afreecas del så tog man sig endast till slutspel tack vare att man började denna split väldigt starkt då man senaste tiden visat upp svagt spel och tog sig till slutspel med 1 kartas fördel.

Om vi ska ställa dessa lags spelare mot varandra på respektive position så ser jag inte att Afreeca har fördel någonstans faktiskt mer än att man får hoppas på att lagets toplaner och stora stjärna KIIN tillsammans med sin midlaner kan spela deras bästa matcher någonsin och hoppas på ett mirakel.

Nu tänker ni säkert "jaha men om Afreecas TOP / Mid är så bra, då måste det vara på resterande postionerna som KDX är så himla mycket bättre på." Så är dock inte faktum utan det är just på dessa positioner KDX är som starkast och det var dessa två spelare som kom 1a respektive 2a i hela LCKs MVP-lista. 

När herrarna i KDX får upp momentum och formen så är man inte bara världens bästa lag på pappret utan man kör över allt som står i sin väg. KDX har aldrig förlorat mot Afreeca och jag tror inte att man skapade sig väldigt bra självförtroende för att åka ut i sin första match i playoffs. Nej detta vinner man utan problem med 3-0 / 3-1 och sedan tar man nykomlingarna Griffin i semifinalen för att ställas mot KT i finalen och gå för sin andra raka splitseger.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni undrar över något

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

EH Söndag

augusti 12th, 2018

Minus på gårddagen men vi fortsätter att kämpa och hoppas kunna avsluta denna vecka precis som förra, dåligt med tid idag då jag har 9 timmars resa framför mig till jobb så kommer endast spel och ingen text.

LOL – NA LCS

Echo Fox – Optic Gaming

Under 1.5 Barons @2.38 1u Coolbet | Echo Fox @1.53 1.5u Bet365

Golden Guardians – Clutch Gaming

Under 1.5 Barons @2.38 1u Coolbet | Clutch Gaming @1.80 1.5u Pinnacle

TSM – 100Thieves

Under 1.5 Barons @2.38 1u Coolbet | 100 Thieves @1.72 1.5u Bet365

Team Liquid – Cloud 9

Under 1.5 Barons @2.38 1u Coolbet | Cloud 9 @2.50 1u Bet365 / Kambi 

FlyQuest – Counter Logic Gaming

Under 1.5 Barons @2.38 1u Coolbet | FlyQuest @1.72 1u Bet365

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni har några funderingar 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

EH Lördag

augusti 11th, 2018

Gårddagen slutade inte som tänkt då matchen utspelade sig ite riktigt som jag tänkt mig.. Vi kämpar vidare!

LOL – EU LCS

ROCCAT – Unicorn Of Love 

ROCCAT @1.653 1.5u Pinnacle 

Två lag vars förlust igår kostade båda chansen att nå playoffs (även ifall ROCCAT har en teoretisk chans). Även fast detta säkert tog hårt på framförallt ROCCAT så vet man att chansen finns där och eftersom att Splyce inte har det lättaste schemat kvar så ser man säkert ett drömscenario att drömmen om playoff lever. ¨'

Båda dessa lag har haft en tuff period senare tiden men kollar vi rent individuellt så håller jag ROCCAT som ett bättre lag och kan man hitta tillbaka till det spel man hade inledningsvis av denna split så borde inte UOL vara ett allt för stort motstånd. Motivationen ska vara större hos grabbarna i blått och tack vare detta lär man inte göra några misstag i P/B och sedan gå 100% för en vinst. 

Misfits – G2

Misfits @2.20 1u Pinnacle

Två av topplagen ifrån EU möts här under lördagen och jag tycker att G2 är alldeles förstora favoriter. Båda lagen har haft en del svårigheter senaste tiden samtidigt som deras stora utmanare Fnatic bara blivit bättre och bättre. Det gäller nu att hitta tillbaka till inför ett stundande playoffs och jag tror att Misfits är närmare formen än G2. 

Det finns duktiga spelare på alla positioner i dessa lag men den stora skillnaden är i botlane där Misfits har sin stora stjärna och det är där man har det absolut största övertaget över G2. Lyckas man att sätta sin ADC Hans Sama i ett bra läge samtidigt som inte G2s andra lanes inte får alldeles för stort övertag så ser det bra ut. Är en 50/50 match inför med lite fördel Misfits?

LOL – NA LCS

100Thieves – Echo Fox

100 Thieves @1.90 1u Bet365

Förutom Team Liquid är det dessa två lag som varit nordamerikas bästa lag under sommaren och en vinst här kommer kunna bli avgörande ifall man ska ta top 2 eller inte. 

Rent individuellt så är dessa lag jämna över fem spelare men den stora skillnaden mellan dessa två lag är smartheten där jag ger övertaget till 100Thieves tack vare att man har spelare som Aphromoo etc som är väldigt duktiga på att läsa spelet och sedan göra smarta calls därefter. 100 Thieves lär ha scoutat Echo Fox bra med sina nya spelare och lär sedan ha satt upp en bra gameplan medan Echo Fox känns lite mer som "vi går ut och gör vår grej".

Tack vare att 100T är ett smartare lag än Echo Fox men inte alls faller bakom i individuell skicklighet så tycker jag att oddset borde vara omvända här.

Counter Logic Gaming – Team SoloMid 

TSM @1.72 1.5u bet365

Två lag som slåss för playoffs där TSM på 7 plats med 3 poäng för lite & CLG ligger 6 poäng nedanför slutspelsträcket. Alla lag mellan 4-10 plats ligger inom en radie på 6 poäng vilket gör att varje match nu är viktig för alla lag då alla har något att spela för.

Båda dessa lag har haft stora problem i att ta över matcherna i midgame och tack vare dåliga calls och individuella misstag har man då oftast fått se sig besegrade av sina motståndare. Detta är något framförallt TSM har börjat jobba mycket med och även att spelaren ska våga uttrycka sitt missnöje och kritik mot varandra vilket jag bara tror kommer ha en positiv aspekt.

TSM är och ska vara ett bättre lag här då man besitter en sådan hög kvalité på sina spelare och det är i dessa matcher när det betyder något som dem ska kliva fram. Jag tror att dem lyckas med detta och när vi sumerar gruppspelet av NA LCS så kommer att få se TSM i playoffs.

Clutch Gaming – FlyQuest

CG @1.98 1.5u Pinnacle

FlyQuest innehar just nu sista slutspelsplatsen och ligger 6 poäng framför Clutch som innehar den sista platsen i tabellen. 

Jag tycker dock att det är helt sjukt hur CG ligger sist i NA LCS men samtidigt visar det hur jämnt det är borta över atlanten. Ifall CG har underpresterat så tycker jag att FlyQuest har överpresterat och hade väl inför säsongen aldrig trott att dem skulle vara med och slåss om en playoff plats. Man besitter inte dem bästa individuella spelarna men har fått ihop laget bra och frågan är om man klarar av att behålla platsen eller om man får ta tidig semester denna split.

Clutch har nu tagit in Piglet som ADC och jag tror att detta kommer vara en väldigt positiv addering inför slutspurten. Clutch vet hur mycket denna match betyder och när man nu hunnit spelat ihop sig med sin nya femma så ska man ha betydligt större chans att vinna mot FlyQuest än vad oddsen visar.

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

EH Fredag

augusti 10th, 2018

Spelen rullar på bra just nu och jag hoppas kunna hålla uppe formen även under helgen!

LOL – LPL

11:00 JD Gaming – BiliBili Gaming

BLG +1.5 @1.95 1.5u Coolbet | BLG @4 1u Bet365

Samtidigt som gruppspelet i korea avslutades igår så har nu lagen i kina 4 elr 5 omgångar kvar och det som är så roligt i LPL är att teoretiskt har nästan alla lag chansen att nå slutspel.

BLG ligger just nu näst sist i East Region men man har endast 2 poäng upp till fjärde och sista platsen i playoff. Om man kollar till lagets kvarvarande matcher så har man alla möjligheter i världen att ta sig till slutspel. 

JDG är ett lag som spelat väldigt bra denna säsong och den absolut största skillnaden är att man inte kastar iväg hela matcher i år utan verkar ha blivit mer kyliga i sitt spel och faktiskt klarar av dem avgörande momenten. 

AmazingJ i BLG som är lagets ingame leader har erfarenheten och vet vad som kommer att behövas göras för att man först och främst ska slå JDG men även ta sig till playoff. Det gäller att han kan få laget att förstå allvaret och sedan spela utefter en bra och enkel gameplan. Lyckas man med detta och sedan inte ge JDGs ADC LoekeN för mycket utrymme så tycker jag att man har betydligt större chanser att ta denna match än vad oddset visar.

LOL – EU LCS

Precis som i söndagens omgång av NA LCS kommer jag att spela Under 1.5 Barons i alla fem matcher. Jag tycker återigen att 2.20+ är ett alldeles för högt odds för detta spel då.

18:00 Misfits – H2K

Under 1.5 Barons @2.20 1u Bet365

19:00 FC Schalke 04 – Team Vitality

Under 1.5 Barons @2.25 1u Bet365

20:00 Fnatic – Giants Gaming

Under 1.5 Barons @2.20 1u Bet365

21:00 ROCCAT – Splyce

Under 1.5 Barons @2.20 1u Bet365 | Splyce @1.73 1.5u Pinnacle

Lag 6 & 7 i tabellen som slåss om den sista platsen till playoffs och där Splyce nu har ett övertag med 3 poäng. Vinner laget denna match är det teoretiskt sätt klart medans vid en vinst för ROCCAT så ligger man på delad poäng med 3 matcher kvar.

Hade denna match spelats för ett par veckor sedan hade jag nog tänkt annorlunda och satt mina pengar på ROCCAT.  Laget började oerhört bra och det snackades om att ROCCAT äntligen kommer få utdelning för det hårda jobb man har lagt ner senaste åren på att hitta ett fungerande lag. Nu med 3 matcher kvar så ligger man dock utanför playoffs och jag tror att så även kommer bli fallet efter att vi summerar summer split.

Splyce har dock spelat upp sig och är efter Rift Rivas ett av ligans mest formstarka lag. Kollar man på pappret så är Splyce ett väldigt starkt lag med spelare som KaSING & Kobbe men det verkar som att succén ifrån spring split har fått lite grus i maskineriet och därför inte fått den framgång som man hoppats på under sommaren. Trots detta så vet man hur viktigt denna match är och jag tror inte att man kommer att slarva bort detta.

Ifall Splyce spelar som man ska och kan så är man ett bar nivåer bättre än ROCCAT och jag hoppas att man kan ta fram det idag. Tycker att spelet inte ska stå över 1.60 här då man historiskt sätt haft väldigt lätt mot ROCCAT och när det väl gäller så ska man vara bättre.

22:00 Unicorn Of Love – G2

Under 1.5 Barons @2.20 1u Bet365

Jag Finns precis som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

EH (Emil Hög)

Av Emil kommer ni finna speltips på Esport. Det är mestadels LoL (League of Legends) men även tips på CS:GO förekommer. Innebandy kan även komma upp!

Spreadsheets:

Spreadsheet – EH’s bloggspel

Andra spreadsheets av EH:

Spreadsheet – Esport CS och LoL
Spreadsheet – Innebandy

Spreadsheet – 2017 Esport + Innabandy

Get to know EH

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här