Innebandy & Esport 17/2

februari 17th, 2018

Tyvärr hann jag inte med någon inlägg igår och fick endast ut spelen på twitter där 3/3 spel satt. Men nu är det lördag och nya tag!

!inlägget kan uppdateras med fler spel inför kvällens NA LCS!

INNEBANDY Allsvenskan Södra:

Craftstaden att slå Onyx IBK @2.0 Coolbet

2. Craftstaden 33p

8. Onyx 24p

Lägger till Craftstaden att hemmaslå Onyx som saknar en del viktiga spelare. T.ex. så har Adam Zetterström lämnat efter att varit utlånat ifrån SSL laget Linköping och eftersom att lag 3-5 ligger alla på 32p så är Craftstaden tvugna att vinna för att behålla sin plats på kvalplats.

Onyx har tagit 7 poäng på bortaplan denna säsong och innehar plats 11 av 12 på den listan. Spetsspelarna som saknas kommer tyvärr vara alldeles för tungt och Onyx får hålla tummar och tår att lagen under förlorar så att man inte blir inblandade allt för mycket i kriget runt nedflyttningsstrecket. 

INNEBANDY SSL HERR:

Storvreta IBK att slå Växjö IBK @2.0 Coolbet

1. Storvreta 65p 

3. Växjö 53p

Det är två topplag som ställs emot varandra och Storvreta har vunnit 10 av sina 11 senaste matcher. Man har fått tillbaka Alexander Rudd samtidigt som lagets stjärnor verkligen börjar hitta formen inför slutspelet. Möter ikväll Växjö som kommer vara ett av lagen som utmanar Storvreta/Falun om guldet.

Storvreta vann höstens möte med 10-6 och har vunnit 9 av 9 matcher sen Växjö kom upp till SSL 2013. Tyvärr för Växjös del tror jag att både bredden och spetsen avgör i Storvretas fördel och får vi ett odds på att Storvreta ska vinna denna match som motsvarar 50% så plockar jag det direkt.

ESPORT EU LCS:

Fnatic att vinna över Splyce @1.606

Efter att ha börjat dem första två veckorna svagt så har Fnatic nu hittat hur man ska spela och jag tycker att man börjar se mer och mer ut som den storfavorit som man inför säsongen utsågs till. Lagets midlaner Rasmus "Caps" Winther har verkligen börjat bevisa att han är en otroligt bra spelare samtidigt som man har en av världens mest kända spelare Martin "Rekkles" Larsson som bär laget både på och utanför planen.

Ikväll möter man ett lurigt Splyce som verkligen blandar och ger i sina matcher och man vet tyvärr inte vart man har dem. Tack vare att Fnatic nu har hittat hur man ska spela och sin "win condition" så kommer man att gå upp på scenen och gör processen kort med Splyce.

G2 att vinna över Misfits @1.82

Misfits har verkligen inte fått den start man velat och sitter nu på en 5W/4L record. Möter ikväll G2 som igår tog ner Vitality utan några som helst problem och man lär inte bromsa ner farten idag.

G2 är ett lag väldigt likt Fnatic då man också började väldigt trevande men ju längre säsongen har gått har man visat vilka duktiga spelare man har. Lagets stora svaghet är deras botlane Hjärnan/Wadid men så länge dem spelar safepicks och låter resterande tre spelare bära laget så kommer denna säsong bli riktig trevlig för G2 laget.

 

Spel 1 Craftstaden att slå Onyx IBK @2.0 Coolbet  1.5u

Spel 2 är Storvreta IBK att vinna över Växjö @2.0 (SSL HERR) Coolbet 1.5u

Spel 3 är Fnatic att vinna över Splyce @1.606 (EU LCS) Pinnen 2u

Spel 4 är G2 att vinna över Misfits @1.82 Coolbet 1.5u

 

 

Undrar ni någon och vill komma i kontakt med mig så finner ni mig på twitter under namnet @hoogemil_, Trevlig lördag!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

SSL HERR 13/2

februari 14th, 2018

Dags för en ny vecka och jag tycker mig ha hittat ett spel där oddset är aningen för högt

Linköping IBK att slå AIK @1.66 1.5u (Unibet)

Linköping har fått tillbaka dem flesta spelarna som var borta senast och idag går sista tåget att hänga på en top 4 placering för herrarna ifrån Östergötland.

Möter ett AIK som har 4 poäng upp till säker mark och det verkar vara allmänt kaos i klubben om man lyssnar på spelarna. Oron blir allt större över att Stockholm nästa säsong inte kommer ha något lag i högsta ligan och för detta unga lag tror jag tyvärr att tåget för nytt kontrakt har avgått ifrån perrongen.

AIK är sämst i serie i sin hemmaborg och ett Linköping som är sugna på revansch ska bara åka upp till Stockholm och plocka 3 poäng här. 

Man är både bättre som lag och individuellt på dem flesta positioner så jag tycker att bet365 ligger mer rätt med 1.42

 

Ni når mig på Twitter under namnet @hoogemil om ni har några frågor eller funderingar!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

EH Söndag

februari 11th, 2018

Vi fortsätter jobba vidare…

Inlägget kan uppdateras under dagen med fler spel!

League of Legends – TCL (Turkish Champions League) 

Team Aurora – YouthCrew Esports

3. Team Aurora (5-5) 50% @2.10

6. YouthCrew Esport (3-7) 30% @1.66

Här förstår jag faktiskt inte hur YouthCrew kan vara favoriter. Man har inte levererat alls denna säsong och ser onekligen väldigt svaga ut inte bara som lag utan även individuellt om man jämför med sin motståndare. 

Team Aurora däremot har efter att laget har fått in sin nya supportspelare farfetch spelat upp sig och har tre raka vinster i ryggen samtidigt som lagets midlaner vid namn Koray "Naru" Bıçak leder hela ligans totala MVP statistik. Man har som sagt dem sista matcherna steppat upp och även fast jag har svårt att se laget utmana absoluta toppen om titeln så kommer man nog iallafall att kunna bli ett orosmoment när man får allt att stämma.

Hade jag varit oddsättare här hade jag vänt på oddsen utan tvekan!

SSL HERR

IBK Dalen – Linköping IBK

5. Linköping IBK 43p 

8. IBK Dalen 33p

Jag hade mina tankar väldigt länge inne på att spela Linköping men tack vare lite info så kommer jag istället välja att spela på andra sidan. Det är egentligen 4 st lag som slåss om den sista slutspelsplatsen där det bara skiljer 3 poäng ifrån lag 7-10 vilket betyder att alla poäng är viktiga för umeålaget. Förutom att man har med sig full trupp till matchen så har man fått in nygamle Jim Johansson som älskar när det ska avgöras och det kommer ge en positiv rekation för hela laget att han är tillbaka.

Linköping har gått ut med att man självklart går för top 4 men att det är viktigare att hitta formen än att få hemmaplansfördel. Som alltid tränar ner sig något enormt under början av vårsäsong för att sedan formtoppa till slutspelet och pga. det så har man oftast väldigt slutkörda kroppar efter uppehåll och dylikt.

Förutom att kropparna är slut så reser man till Umeå utan en del nyckelspelare (Kapten Anton Karlsson, Bröderna Hovlund, Oscar Seth) Där tre av dessa är backar och Oscar spelar center i andra kedjan. Förutom att dessa fyra spelare saknas så har även lagets nyblivne landslagsback Joel Dagman samt lagets stora stjärna matej jendrisak varit sjuka.

Ett slutspelsjagande Dalen möter alltså ett ganska mört samt skade/sjukdrabbat Linköping som måste ta sig ca 80 mil uppåt i landet denna söndag för att spela match. Jag tycker att med dessa förutsättningar så är matchen iallafall ner emot 50/50 och till och med lite fördel Dalen. Nej oddset är alldeles för högt för att inte testa! 

Linköping är kända ifrån att köra stenhårt under vintern för att formtoppa sig till slutspelet. Nu har det även varit uppehåll pga. VM-kval och då vet jag att man kör enormt mycket fys.

Spel 1 blir Team Aurora at slå YouthCrew @2.10 (bet365)  2u

Spel 2 blir IBK Dalen att slå Linköping IBK @2.50 (Coolbet) 1.5u 

Ni når mig som vanligt på twitter under namnet hoogemil_ om det skulle vara några frågor eller funderingar!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Lördagens Esport

februari 10th, 2018

Vi fortsätter dagen med lite esport också….

EU LCS:

Spel 1 blir Misfits att slå ROCCAT @1.526 

Jag komer återigen att gå på Misfits här då man är ute efter revansch då man föll igår mot Giants. Möter här ROCCAT som är ett typiskt lag där man kommer gå till slutspel men inte mycket mer. Man har en del spännande spelare i sin femma utan tvekan men som lag så ska man inte utmana topplagen.

Det som talar för ROCCAT är att man är kallade "the king slayers" pga. att man är det laget ifrån nedre halvan som utmanar topplagen och oftast skräller. Ikväll tror jag dock att Misfits inte kommer att slarva bort någoting och göra allt ifrån pick/ban till diverse olika calls ingame seriöst och bara köra över ROCCAT. 

Spel 2 blir Fnatic att slå Giants Gaming @1.57

Om Giants har startat denna säsong fantastiskt utefter vad man hade förväntat sig inför säsongen så kan man väl säga att Fnatic inte gjort det… Har ett par nya spelare i sin startfemma och väldigt likt G2 som jag skrev om igår behöver komma på exakt hur man vill spela tillsammans.

Jag tycker att efter tre raka veckor med 1W/1L så är det nu dags för två raka vinster. Igår så spelade man verkligen bra och det känns som att spelarna nu är "on the same page" hur man ska spela sina olika drafts. Giants tar inte ner två lag som är betydligt bättre än dem själva två dagar i rad och här får man tyvärr se sig besegrade.

 

Spel 1 blir Misfits att slå ROCCAT @1.526 2u Pinnacle

Spel 2 blir Fnatic att slå Giants Gaming @1.57 1.5u Pinnacle

NA LCS

Hittat en match som jag tycker är intressant borta i NA och det är matchen mellan C9 – TL. Nummer 1 & 2 i Ligan där båda har 5 vinster / 1 förlust men jag tycker ändå att det finns en del klasskillnader mellan dessa två lag.

Cloud 9 har spelat otroligt bra inledningsvis av denna säsong och det märks att man verkligen vet hur man ska spela med sina nya spelare. Alla vet vad man ska göra och så länge Jensen fortsätter att leverera från sin position i laget så kommer detta lag bli mycket intressant att följa.

Möter ikväll Team Liquid som också börjat säsongen bättre än jag förväntat mig och har sett väldigt skarpa och att man iår verkligen kommer vara med att utmana om titeln. Om man jämför med C9 som kan falla tillbaka på sina indivduella skills så är TL ett lag som har ett bra teamplay och man går ut och vinner som ett lag.

Tack vare detta kommer vi få se ett ganska passivt och långsamt early game vilket bäddar för att gamet ska gå minst 35 minuter. Väl i Lategame så kommer C9s indivduella skills att vara aningen starkare och därav så får Team Liquid se sig besegrade denna Lördagsnatt.

Spel 1 blir över 35 minuter i matchen Cloud 9 – Team Liquid @1.515 2u

Spel 2 blir Cloud 9 att vinna över Team Liquid @1.97 1.5u

 

Ni når mig som vanligt på twitter under namnet hoogemil_ om det skulle vara några frågor eller funderingar!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Innebandy 10/2

februari 10th, 2018

Fredagens resultat slutade med -0.28u och det efter att Misfits inte orkat göra jobbet samt att det blev omvända roller i Windigo – Red Reserve. Nu släpper vi gårdagen och blickar framåt istället!

 

Spel 1 blir Östra Jönköping att slå Skoghall IBK @2.60 (Coolbet) (Allsvenskan Södra)

10. Jönköping 16p

12. Skoghall 13p

Skoghall har precis som Åstorp haft en tuff säsong som nykomlingar där man endast spelat in 13p på fyra matcher och placerar sig på en sista plats med 7 poäng upp till säker mark. Tyvärr för värmlänningar tror jag att tåget redan gått för nytt kontrakt och det är dags att börja kolla över truppen inför nästa säsongs Divison 1 spel.

Här möter man ett Jönköping med firma Gustaf Ihrman / Emil Skog som kommer fälla avgörandet ifall laget kan ta det där sista steget över sträcket eller inte. Jönköping har 4 poäng upp till Malmö som möter Lindås ikväll så vid seger här har Jönköping skapat sig riktigt bra förutsättningar till att klara nytt kontrakt.

Spel 2 blir Gävle att slå Djurgården @3.0 (bet365) (Allsvenskan Norra)

6. Djurgården 26p

7. Gävle 26p

Oj Oj Oj vilke match. Dem två tippade topplag som båda rent utav har chokeat mer eller mindre hela säsongen och nu ser ut att missa kval, eller ja iallafall ett utav lagen. Det är fyra lag som slåss om den sista kvalplatsen och det skiljer bara 1 poäng ifrån plats 4 till 7. Båda lagen har nu på slutet spelat upp sig något enormt och tack vare det fortfarande har chans att nå SSL kval.

Jag tycker dock att spetsspelarna i Gävle är bättre än Djurgårdens och att DIF saknar en del spelare gör ju inte så att deras chanser öker till att vinna matchen. Jag hoppas och tror att Gävle har fått alla bitar på plats och i eftermiddag så kommer man att visa varför man är det sista lag som kommer att gå till kval.

Spel 3 blir Fagerhult Habo att slå Åstorp Kvidinge @2.50 (bet365)  (Allsvenskan Södra)

8. Habo 22p

11. Åstorp 14p

Två lag som håller till på den nedre halvan av tabellen där Åstorp har 6 poäng upp till säker mark och Habo lika många ner till under sträcket. Åstorp kommer förvisso med en vinst senast mot topplaget Visby men ikväll kommer hunger och inställning att avgöra och där tycker jag och tror att Habo ska vara hungrigare på att klättra upp till säkrare mark. Trodde helt klart att oddsen skulle vara omvända i denna match.

 

Spel 4 blir Visby att slå Craftstaden @1.73 (Coolbet) (Allsvenskan Södra)

2. Craftstaden 33p

6. Visby 29p

Visby kommer förvisso ifrån två raka torsk emot bottenlagen Jönköping samt Åstorp och ska dem poängen fälla avgörande ifall man missar kval eller inte? Visby är ett lag med otroligt fina spelare men det känns som att när man möter dem sämre lagen i serien så visar man grov underskattning och det funkar inte när det är 10 poäng skillnad från lag 2 till 8 i serien. Man har värvat in en del spelare under Januarifönstret och vill man inte missa kval så är det dags att step up the game.

Möter här hela seriens outsider lag som dock redan förra säsongen visade att man är att räkna med. Har inga riktiga superstjärnor som dem andra topplagen men jobbar otroligt hårt för varandra och verkligen visar vad lagsport handlar om. Det som kommer vara avgörande inte bara i denna match utan överlag att Craftstaden hamnar utanför kvalplats är att man tyvärr inte har den här självklara stjärnan som kan gå in och avgöra matcherna.

 

Lördagens spel på Innebandy:

15.00 Spel 1 blir Östra Jönköping att slå Skoghall IBK @2.60 (Coolbet) 1.5U

15.00 Spel 2 blir Gävle att slå Djurgården @3.0 (bet365) 1U

16.00 Spel 3 blir Fagerhult Habo att slå Åstorp Kvidinge @2.50 (bet365) 1.5U

17.00 Spel 4 blir Visby att slå Craftstaden @1.73 (Coolbet) 1.5U

 

Ni når mig som vanligt på twitter under namnet hoogemil_ om det skulle vara några frågor eller funderingar!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Premiärdag

februari 9th, 2018

Då var det dags för fredag men även att mitt premiärinlägg! 

LOL EU LCS:

Misfits att vinna över Giants Gaming @1.625 Pinnacle 

Båda lagen har börjat säsongen väldigt bra med 4 vinster / 2 förluster var och delar alltjämnt andra platsen i ligan. Det finns dock en väldig stor skillnad på dessa lag. Det är att Misfits är ett bra lag

Misfits har en väldigt stark lineup och även fast man gjort en del förändringar ifrån förra årets succéfemma så har man utsett sig själva som storfavoriter att ta hem hela EU LCS. Självförtroendet finns där och det är ett spännande lag att följa.

Giants Gaming däremot är ett lag som jag trodde skulle få det väldigt svårt och vara inblandande i bottenstriden. Men man har verkligen spelat på sin toppnivå egentligen hela inledningen av säsongen men ju längre in vi kommer ju svårare kommer man att få.

Det känns som det är nu topplagen ska börja sätta sin prägel på denna liga och idag tror jag även att Giants fall i tabellen kommer att börja. 

 

CSGO bets.net Challenge 

Spel 2 blir Windigo att slå Red Reserve @1.82 hos Coolbet.

Windigo är det lag som utan tvekan spelat in mest pengar till mig under diverse olika organisationer och ett lag jag håller varmt om hjärtat. Möter här en svensk femma med talang men inte mycket mer. Tycker att oddset står ett par punkter för högt här.

Spel 3 blir GamesAgent att slå Tricked @1.833 hos Pinnacle 

GA är en nykomponerad femma som sett otroligt starka ut på dem få matcher man spelat ihop. Om man stannar ihop kommer man helt klart bli ett intressant lag att följa inför framtiden.

Tricked däremot är ett lag som man ALDRIG vet var man har dem och att inte GA är större favorit här är ett skämt (står i 1.64 hos Coolbet vilken ser mer rätt ut.

—————————————————————–

Update: Spel 4 & Spel 5 blir emellan The king of Europe (G2) – Nykomlingarna (Schalke 04)

Denna matchup är verkligen intressant då båda lagen har 3 Vinster / 3 Förluster och jag tycker mig ha hittat två intressanta spel.

G2 är ett lag som gjort om en hel del i sin startfemma inför denna säsong och fortfarande försöker hitta formen och spelsättet man vill spela. Har dock vunnit emot lag som Misfits & Splyce och informationen om laget är att man senaste tiden verkligen tagit sig tiden att se över sina misstag och att laget verkligen vill hitta sitt spelsätt.

Man möter ett Schalke 04 ska helt klart kan vara nöjda med hur inledningen sett ut och man har tagit dem vinster man ska. Ett lag som har stor potential men som nog får vänta 1-2 säsonger innan man är uppe i den absoluta toppen. För att ha en chans att vinna ikväll gäller det att man framförallt inte draftar bort sig men även att lagets jungler sätter sin botlane ahead för att det är där man är som starkast jämfört med G2.

Jag hoppas och tror att G2 har löst dem problem man haft och drar det längsta strået ikväll. Dock tror jag att det kommer att bli en lång och tight match och väljer därför följande spel:

G2 att slå Schalke 04 @1.76 Pinnacle 1.5u

Över 35 minuter @1.552 Pinnacle 1.5u

 

Fredagens spel blir alltså följande:

Misfits @1.625 2u Pinnacle

Windigo @1.82 1.5u Coolbet 

GamesAgent @1.833 1.5u Pinnacle

Vill ni disskutera Esport & Innebandy finner ni mig även på Twitter under namnet @hoogemil_, väl mött!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Coolbet tävlingar

februari 9th, 2018

Coolbet har just nu två fina aktiva kampanjer där man kan vinna priser under OS och även biljetter till VM i Ryssland!

Följande:


Coolbet – Resa till VM i Ryssland tävling – Klicka här

Under 12 veckor kommer Coolbet att ha 12 unika tävlingar. Vinsten varje vecka? En betald resa med flyg, hotell och matchbiljetter för två personer till årets VM i Ryssland!

Klicka på bilden eller länkan ovanför för att komma till kampanjen med mer info om hur du vinner vecka 2 av 12 som pågår just nu


Coolbet – OS TÄVLING – Klicka här

OS tävling som börjar den 10e januari och man måste vara anmäld den dagen för att kunna deltaga. 50 000 sportbonus krediteras till vinnaren.

Klicka på bilden eller länkan ovanför för att komma till kampanjen med mer info

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Vi välkomnar EH (NB ställer frågor)

februari 7th, 2018

– Som alltid börjar vi med frågan hur det kom sig att du tog valet att komma till NHLbettingblog?

En av få hemsidor där jag faktiskt ryggar och läser rekar. Sen är Jonathan (NB) jävligt härlig och det var en självklarhet när han frågade om jag ville börja att dela med mig av mina spel här på hemsidan!

 

– Hur är din historik kring betting bakåt i åren? Hur fick du upp intresse och hur har det gått?

Började med spel på riktigt för ca 2 år sen, då man hade åldern inne. Intresset för spel började väl egentligen tidigare då man hade äldre vänner som spelade och man pratade spel & odds med dem redan några år innan.

 

Tycker att nivån jag hållit har varit okej men man kan alltid bli bättre och man lär sig av sina förluster.

 

– Vad kommer du fokusera på för sporter?

Jag kommer att köra Innebandy samt Esport ( CSGO / LOL) 

 

– Hur har du blivit insatt inom dessa sporter?

Innebandy spelade jag fram till förra våren då jag la klubban på hyllan. Så har bra input i dem flesta serierna. 

 

Esport är något jag alltid varit intresserad av och framförallt är proffsscenen något jag lagt mycket tid att lära mig om även när man va en liten grabb och satt hemma i pojkrummet.

 

– Vad är ditt mål kring bettingen hos NHLbettingblog?

Bli den rekare med bäst resultat utan tvekan 😉 Men även få dela med mig utav tankar / idéer och att få folk att öppna upp ögonen för dessa marknader. 

 

– Favoritlag inom CS?

Fnatic som i alla esporten!

 

– Favoritspel att betta på?

Innebandy: Över/Under

LOL: Vinnande lag / Ö/u tid per match.

CSGO: Ö/u antal rundor samt vinnande lag

 

– Några spel du helst undviker?

+ / – i HCP kill på LOL. En marknad jag aldrig kommer röra.

 

– Världens bästa CS spelare just nu enligt dig? 

Oj är riktigt partisk här och säger KRIMZ i Fnatic. 

 

– Vilket lag har en tuff framtid att vänta? 

Snackar vi CS så tror jag att Godsent kommer få det väldigt tufft. 

 

I LOL så utan tvekan UoL i. Den europeiska scenen.

 

– Vilket lag gör succé framöver?  

Team Vitality kommer fortsätta göra succé i spelet LOL!

I CS är det svårare men hopps Windigo kommer inom snar framtid att bli ett tier 1

 

– Avslutar med två stora och spännande frågor nu. Är du beredd?

 

1.Hur ofta har du läst NHLbettingblog tidigare och vad har du tyckt om sidan?

 

En av få sidor som jag faktiskt läser och gör varje dag (även om jag ej ryggar). Tycker sidan är supergo och grymt duktiga rekare!

 

2. Kommer du göra succé på NHLbettingblog? #nojinx  

 

Dum fråga. Det är en självklarhet 😉

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

Emilia Hult

Missa inte att kika in vår kära CS-rekare's populära twitchkanal.

Emilia Hults twitchkanal


Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.