EH Torsdag & Fredag

juni 21st, 2018

4 Vinster 1 förlust hittils på veckan och vi börjar sakta men säkert börja komma tillbaka där vi vill vara #NOJINX

LOL – LCK

10:00 Kingzone DragonX – Afreeca Freecs

KDX @1.925 1.5u Pinnacle

Två stycken topplag möter varandra i match 4 för splitten och jag tycker att Pinnacle ligger ett par punkter för högt här.

KDX Som jag redan skrivit körde totalt över allting förra splitten och tog hem LCK utan några som helst problem. Man inledde denna split med att fölora mot Gen.G men har sedan tagit 2 raka segrar och det känns som att man börde hitta rätt nu igen. Detta lag visade under onsdagen att man nu kan spela båda delarna av metan och där man nu kan bygga runt flera spelare i laget.

Afreeca är tillsammans med Gen.G och Griffin obesegrade denna split och precis som jag trodde så körde man över BBQ igår. Laget ser väldigt bra ut men frågetecknet jag har är hur man ställer sig mot jämnbra lag då man faktiskt inte direkt haft något motstånd denna split förutom matchen mot KT. Man ställs nu mot det kanske bästa laget på papper i Korea och frågan är hur förberedda man faktiskt är. 

Stor skillnad på dessa är att KDX endast har fem stycken spelare i sitt lag medan Afreeca besitter 2 spelare på varje position. Jag tror att efter förlust i första matchen för KDX så förstår man att denna split inte kommer att bli lika enkel som våren. Kollar vi hur resterande bookies ligger såär bet365 nere på 1.66 här vilket jag tyckerär alldeles för lågt. Bethard/Coolbet ligger mer rätt men fortfarande lite för högt på 1.80-1.85.

13:00 BBQ Olivers – KT Rolster

KT -1.5 @1.62 1.5u Bethard

Kommer att fortsätta gå emot BBQ Olivers då detta lag verkligen inte alls håller på denna nivå just nu. Blev totalt överkörda under tisdagen i sin match mot Afreeca och jag tror inte direkt att det råder harmoni i BBQ just nu.

KT Rolster har mött båda topplagen i Afreeca & KDX vilket är acceptabla förluster faktiskt. I deras tredje match så körde man över JAGW och indivduellt har man spelare som absolut håller otrolig hög klass om man jämför med bottenlagen.

Jag tvekar inte en sekund på att ge lagen förtroende till en 2-0 vinst mot BBQ i det stadiet laget är nu och jag hoppas för våran skull att det laget fortsätter att ha problem.

LOL – LPL

11:00 Rogue Warriors – Snake Gaming

RW -1.5 @2.20 1u Bet365

Två lag som kommer att slåss om top tre placeringarna i West Region borta i Kina men där det faktiskt finns en stor skillnad mellan att vara top 2 och top 3 i denna grupp,

RW har inte hunnit stöta på något av topplagen men har gått ut och kört över sitt motstånd med 2-0 i båda sina matcher och precis som i våras har man inlett denna split på bästa möjliga sett. RW är ett lag som säkert är okänt för dem flesta om man inte följer LPL då man brukar visa upp väldigt bra spel under gruppspelet men när det väl blir playoff så räcker man sällan till att ta sig ut internationellt. 

Snake Gaming är ett lag man aldrig vet vart man har och dem blandar och ger så mycket att man inte förstår sig på dem. På pappret så tycker jag att Snake kanske till och med besitter ett bättre lag än vad RW men efter som att man blandar och ger så otroligt mycket så vet jag inte ens om jag vill säga att dem är ett topplag utan mer ett mediokert mittenlag som alltid gör det som behövs för att ta sig till playoffs.

Med den starten båda lagen visat denna split så tycker jag helt klart att en liten insats på att RW fortsätter att vara obesegrade i kartor även efter match 3 av Summer split.

13:00 Team WE – OMG

OMG @2.75 1.5u Bet365

Vi vänder oss ner till botten av denna grupp där vi finner båda dessa två lag och jag tycker att det är helt sjukt att man favoriserar Team WE så mycket, kan det vara pga. Att man tog sig långt i Worlds förra året? Ja troligtvis men det är ett helt annat lag som står på banan just nu.

Team WE har inlett denna split med 3 förluster och endast mäktat med 2 stycken kartvinster. Varje grupp i LPL består utav 7 stycken lag och där man bara mött lagen på plats 4-6 hittils. En stor del i lagets resultat kan vara att lagets Coach haft en del personliga problem och nu fått sig en ersättare. Jag hoppas att detta kan hjälpa laget upp på banan igen men det lär minst ta 1.5-2 veckor innan vi får se något resultat av detta.

OMG har till skillnad mot Team WE endast mött lagen på plats 1-3 där man mot RW & EDG inte direkt hade något att säga till om men faktiskt besegrade Snake. Jag har skrivit om detta lag tidigare och ibland kan jag få känslan att man besitter så mycket mer potential än man får ut. Nu har man haft tre tuffa matcher vilket lär ha givit otroligt mycket i form av kunskap om den nya metan. 

OMG möter nu det absolut sämsta laget i sin grupp och kanske i hela LPL och att man är såhär stora underdogs köper jag verkligen inte. Jag ser denna match som 50/50 vilket gör att mitt val av spel inte direkt blir så svårt här.

Jag finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Koreansk Onsdag

juni 20th, 2018

Vi studsade tillbaka direkt igår och 3/3 spel in, härligt!

LOL LCK

07:00 Griffin – Jin Air Green Wings

Griffin @1.52 2u Bethard | Griffin -1.5 @2.52 1u Bet365 

Nykomligarna Griffin har som sagt startat sin första säsong i LCK fantastiskt bra med 3 raka vinster och ligger således på en andra plats i ligan då det skiljer en ynka karta för att ha en delad ledning med Gen.G & Afreeca Freecs. Det känns som man verkligen har hittat rätt med sin gameplan och jag trodde nästan att det var omöjligt att komma in i världens bästa liga och spela så bra som man gjort.

JAGW har börjat denna split precis tvärtom med 1-6 i kartskillnad och 3 raka förluster. Detta lag har förvisso mött tre stycken topplag men jag tycker att med det spelet man visat upp så ligger man välförtjänt där man ligger. Jag tvivlar inte alls på att JAGW kommer att vara med och slåss om playoff tvivlar jag inte alls på men jag tror att det kommer ta några fåtal matcher till innan man är helt inne i metan och har en klar gameplan framför sig.

Griffins lineup lyser bara av ren glädje, form och självförtroende och att man vinner denna match tror jag verkligen, ska vi säga att dem vinner 2-0?

13:00 Gen.G – Hanwha Life Gaming

Gen.G -1.5 @2.20 1.5u Bet365 

Två stycken väletablerade lag som ställs mot varandra i dagens sista match ifrån LCK ocbh jag tycker att det finns bra chans för Gen.G att vinna denna match relativt bekvämt.

Gen.G har länge varit ett topplag i världen där man som lag hållit ihop länge men bytt organisation lite titt som tätt. Har börjat denna säsong med att köra över motstånd i alla sina tre matcher.

Hanwha däremot har vunnit 2 av sina 3 matcher hittils men det känns fortfarande som att man har mycket att bevisa innan man kan räknas in som ett absolut topplag i årets upplaga av LCK

Gen.G är just nu ett par klasser bättre än vad HLG är och jag tycker att 2.20 är ett ganska generöst odds till att Gen.G vinner denna match med 2-0

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ Om ni har några funderingar!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Ny vecka nya möjligheter

juni 18th, 2018

Fyfan.. Äntligen en ny vecka och jag tycker att vi glömmer bort förra veckan direkt och blickar framåt istället…

LOL – LCK

10:00 Kingzone DragonX – KT Roster

KDX @1.71 Bethard 1.5u

Två stycken topplag drabba samma efter att ha inlett säsongen med 1 vinst och 1 förlust var.

KDX var totalt överlägsna förra säsongen då man körde över allt motstånd och det var egentligen aldrig snack om utan hur överlägset man skulle vinna hela LCK. Har dock fått lite grus i maskineriet och det känns som att man inte tycker att denna Meta är helt bekväm att spela i.

KT Roster är ett lag som visar upp fina resultat split efter split men spelar i världens bästa liga och har det otroligt svårt att båda vara en utmanare till dem absolut topplagen och samtidigt kvala sig vidare till internationella turneringar. 

Detta är en jätte viktig match framförallt för KDX att vinna och visa övriga topplag att man inte alls är slut och den hungern och inställningen är någiot som jag tror kommer falla avgörande här. 

13:00 Afreeca Freecs – BBQ Olivers

Afreeca Freecs -1.5 @1.53 1.5u

Afreeca har startat säsongen otroligt bra med 2 vinster och även fast det är väldigt tidigt på säsongen så känns det som att man iår faktiskt kommer kunna vara med och utmana om en riktigt bra placering på riktigt. Spelar väldigt disciplinerad och har haft en gameplan man följt till 100% inför varje match.

BBQ Olivers var förra splitten en riktig slagpåse i LCK men lyckades att kvala sig kvar i högsta ligan borta i Korea. Denna split har börjat precis där man avslutade i våras och det som går i mitt huvud är ifall laget kommer vinna en enda match under säsongen. Man verkar inte alls ha hängt med i utvecklingen av metan och är hela tiden ett par steg bakom motståndarna.

Afreeca kliver upp på en förstaplats av tabellen vid en 2-0 vinst här och vad passar då bättre än att möta ligans sämsta motstånd? 

LOL – LPL 

13:00 Edward Gaming – OMG

Edward Gaming -1.5 @1.80 1.5 Pinnacle / Bethard 

OMG är ett lag som inledde säsong med en 2-1 vinst och jag fick en feeling att man glömt bort sin miserabla spring split och tagit nya kraften för att faktiskt bli ett lag som slåss om playoffs. tyvärr verkar så inte vara fallet för när man i match två mötte RW så blev man totalt överkörda med 2-0 och hade inget alls att säga till om.

Hade denna femma dock spelat i EU eller NA så hade man varit ett riktigt bra lag men nu spelar man i Kinesiska liga och det märks att man inte riktigt har vad som krävs för attvara med att slåss i toppen..

EDG däremot har två splits irad nu slaktat hela gruppspelet och har även tagit sig hela vägen till två finaler irad. I våras så fick man dock se sig besegrade med 3-2 mot RNGU som just nu anses som världens bästa lag så det är absolut ingenting detta lag ska hänga läpp för.

EDG har en vinnarmentalitet i laget och även fast match nummer ett för säsongen inte riktigt såg helt 100 ut (man vann dock med 2-1) så kommer man precis som tidigare år vara ett utav topplagen och frågan är om man inte vinner sin grupp för tredje året i rad?

Ska enligt mig bli en rätt bekväm 2-0 seger för EDG och jag tycker att Bet365/CB ligger mer rätt här då dem har runt 1.66 i odds!

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar något

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Söndag EH

juni 17th, 2018

4
Igår fick vi äntligen rätta plus och 2.79u hittades in.. Vi jobbar vidare!

LOL – NA LCS

21:00 TSM –  FlyQuest

TSM i en dubbel med Team Liquid @1.64 3u Pinnacle

TSM fick den start på säsongen då man vann sin första match för säsongen under lördagen och jag tycker att man ser betydligt bättre ut nu än vad man gjorde under våren. Har bättre individuella spelare och när man nu inte är en ny lineup längre så ska detta gå utan problem.

22:00 Team Liquid – Golden Guardians

Team Liquid i en dubbel med TSM  @1.64 3u Pinnacle

Jag hade lite frågetecken kring hur bra TL skulle vara i denna meta då man tidigare split byggde väldigt mycket runt sin ADC. Det man gjorde nu var att skita i hur metan ser ut och faktiskt spela en ADcarry på Doublelift. Det känns som TL har väldigt bra harmoni och man märkte på Doublelift igår under intervjuer osv att man har bra självförtroende och är redo att göra allt för att försvara titeln.

23:00 CLG – 100 Thieves

100Thieves @1.70 2u Coolbet

Två lag som förlorade sina matcher under första dagen av denna split. 100Thieves sitter på smartare spelare och är ett bättre lag i grunden vilket leder till att man kommer att kunna fixa till sina problem betydligt bättre än CLG till dagens match. Jag tycker att Pinnen som har 100Thieves till 1.58 ligger mer rätt. 

00:00 Clutch Gaming – Echo Fox

ö12.5 Torn @2 2u Bet365

Även fast det bara spelats 1 match så kan jag säga redan nu att det är inte frågan om dessa två lag kommer att spela playoff utan frågan är vilket plats av 1-6 man hamnar på.

Clutch började väl denna säsong där man avslutade förra säsongen med ett kontrollerat spel och det var egentligen inget snack om att man skulle vinna sin match. Echo Fox såg lite mer skakiga ut men ju längre matchen gick ju självklarare blev det att man skulle vinna.

Två bra lag möts alltså här och att 13 torn förstörs i minst 1 av 2 matcher denna säsong mellan dessa två lag synar jag alla dagar i veckan.

01:00 Cloud 9 – Optic Gaming

Optic Gaming @2.25 1.5u Bet365

Efter en dålig spring slit så har Optic nu tagit nya tag och vad passar då bättre än att börja den nya splitten med en vinst? Man spelade kontrollerat och om vi ska summera matchen mot GGS så var det aldrig något snack. 

Nu ställs man dock mot C9 och det bolagen verkat missat (precis som mot Clutch igår) så spelar detta lag med tre stycken spelare ifrån sitt akademi lag. Anledningen är fortfarande oklar men att den lineup jag såg av C9 ska vara favoriter här köper jag aldrig. Cloud 9 såg relativt förvirrade ut igår mot Clutch och jag hoppas för deras skull att man byter tillbaka sin lineup för annars kan detta bli en otrolig tuff säsong för denna organisation.

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

LCS Lördag

juni 16th, 2018

Gårddagen blev inte direkt som jag tänkt då det slarvaste otroligt mycket från vissa lag.. Tidbrist idag så hinner ej ut med några motiveringar, men ni finner spelen här nedanför!

LOL –  EU LCS

17:00 H2K – Roccat

H2K @1.862 1.5u Pinnacle

18:00 Unicorn of Love – Misfits

Misfits @1.57 3u Bet365 

19:00 Giants Gaming – Team Vitality

Ö12.5 Torn @2 2u Bet365

21:00 G2 Esport – Splyce

G2 Esport @1.61 1.5u Bet365 

LOL – NA LCS

23:00 100 Thieves – Team Liquid

100 Thieves @2.389 2u Pinnacle

01:00 Clutch Gaming – Cloud 9

Clutch Gaming @2.20 3u 

Ni hittar mig på Twitter under namnet @hoogemil_ Vid funderingar!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Speltips – Veckans trippel

juni 15th, 2018

Första trippeln på sidan satt till 4,78! Den gången av Alive, Laakieee och Pollettregn. Denna vecka väntar en ny spännande trippel!

Spreadsheet – Speltips – Veckans trippel

Den andra trippeln står EH, NikzeN och Simpe för. Denna vecka är det en blandning mellan Esport League of Legends och Call of Duty. Det tredje spelet är ett spel från Fotbolls-VM!

Trippeln:

Spel 1 av EH: Fnatic (vs Misfits – League of Legends) (1,40)
Spel 2 av NikzeN: Splyce (vs Team EnvyUs – Call of Duty) (1,95)
Spel 3 av Simpe: Argentina -1,0 asian handicap (vs Island – Fotbolls-VM) (1,55)

Totalt odds: 4,23

Spelstopp 15/6 22.00

Trippeln går att spela hos Coolbet och konto kan göras här

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Premiär dag EU LCS

juni 15th, 2018

Formen är som sagt katastrofal och jag ber återigen så mycket om ursäkt.. Men nu är äntligen LCS här och jag tänkte gå igenom alla lagen samt ge er mina idéer!

LOL – EU LCS

18:00 Team Vitality – Splyce

Splyce @1.746 2u Pinnacle

19:00 H2K – Giants

H2K @1.70 1u CB | ö12.5 Torn @2 1u Bet365

20:00 Unicorn of Love – Schalke 04

Schalke 04 @1.64 1.5u CB 

21:00 G2 Esports – Roccat

G2  i en dubbel med Fnatic @2.03 1.5u Pinnacle

22:00 Fnatic – Misfits 

Fnatic i en dubbel med G2 @2.03 1.5u Pinnacle | ö12.5 torn @2.20 1.5u

Fnatic har inte gjort några förändringar i sin lineup ifrån Spring split och man kliver helt korrekt in i Summer split som favoriter. Besitter det bästa laget i den Europeiska ligan och även jag tror att detta är ett av lagen som kommer kunna komma in i denna Meta med en tydligt gameplan och faktiskt ha relativt lätt att hitta lösningar på hur spelet ska spelas just nu.

G2 Esports ses som andrahandsfavoriter enligt oddsen och har dem senaste åren varit den stora giganten inom EU LCS tillsammans med just Fnatic. G2s stora svaghet är deras botlane och frågan är hur mycket lagets resterande tre spelare klarar av att bära laget. Till slutspel går man utan tvekan men frågan är om man ens tar sig till final?

Splyce är ett lag jag personligen gillar väldigt mycket och jag rankar detta lag som #2 efter Fnatic just pga. Man besitter individuellt duktiga spelare men sedan har sin support Kasing som är oerhört smart och precis som Fnatic lär ha lyckats hitta lösningar och en gameplan till hur man ska spela i denna Meta. Finns lite värde i "att ta sig till final  @3.50" men jag skippar.

Team Vitality bytte ut hela sin roaster förra året och tog hela LOL communityn med storm när man totalt körde över allt motstånd den första halvan av säsongen. När man inte kunna springa som underdogs längre så kom motgångarna och var faktiskt nära att missa playoffs även fast man började säsongen så starkt. Även fast man behållit samma spelare så tror jag man kommer få ett betydligt tuffare år och jag håller inte detta lag som ett slutspelslag för tillfället.

H2K gjorde tvärtemot Vitality förra säsongen där man inprincip inte vann någonting första delen av säsongen och man blev verkligen sågade av egentligen alla. Gjorde några som förändringar i sin lineup och i sitt sätt att spela vilket ledde till att man tillslut tog sig till slutspel. Kan bli en darkhorse och sålänge man inte startar säsongen som under våren så har man en god chans att ta sig till slutspel-

Misfits är laget som jag beskrev det förra året "lite som ett ex man inte kan släppa taget om". Det är en riktigt bra lineup men förra året fick man verkligen ingenting att stämma och missade faktiskt slutspel vilket jag tycker bevisar vilken flopp våren var för detta lag. Trots att man inte fick ihop spelet från dag 1 så räknades man länge som en utmanare till titeln och jag hoppas för deras skull att man lyckats lösa problemen man hade. Tycker detta lag ska vara rankade fyra efter Fnatic, Splyce & G2.

Schalke 04 gjorde sin första säsong s om organisation förra året och det finns en del likheter med H2Ks lag här. Schalke var väldigt upp och ner förra säsongen och jag tror att det bytet man gjort med Amazing in & Pride ut på sin jungel position bara kommer leda till något positivt. Kommer att bli oerhört jämnt kring sista två platserna till playoff och Schalke är definitivt ett lag som har potentialen att ta sig till playoffs. "schalke att nå playoffs @2.37" är definitivt ett bra spel!

Giants Gaming har endast gjort ett byte i sin lineup och det är på Supportrollen. Giants är precis som alla andra LCS inget dåligt lag men jag om resterande lag här över anses som potentiella lag till playoff så tycker jag inte att Giants har en tillräckligt bra lineup att vara med och slåss om en top 6 plats. Man ska inte räkna på Giants dock då man precis som Vitality chockade alla med fantastiskt spel första halvan av förra säsongen.

Roccat är kända som "the king slayers" då man på något vis ofta hittar vinsterna mot dem absolut bästa lagen i ligan men överlag så gör man allt som oftast väldigt mediokra insatserna och därför verkligen får slåss in i det sista för att ha chans till slutspel. Rankar Roccat bättre än Giants och lär vara med i kriget kring playoff men jag tror inte att man tar sig dit.

Unicorn Of Love gjorde precis som H2K förra säsongen där man började katastrofalt men spelade upp sig under en liten stund för att sen tappa allting igen. Jag tror att UOL och Giants är dem två lagen som vi kan räkna bort ifrån slutspel just nu. 

Långtidsspel: Schalke 04 att nå slutspel @2.37 bet365 2uu | Misfits att nå slutspel @1.44 3u bet365

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Koreanskt datorspelande

juni 14th, 2018

Ett spel in och ett spel ut under gårddagen då Griffin verkligen körde över MVP i andra matchen för dagen… Nåja äntligen är premiären framme för EU LCS / NA LCS vilket det kommer inlägg om under fredagsförmiddagen, men innan dess har vi även lite koreansk LOL att kika på!

LOL – LCK

10:00 Jin Air Green Wings – Kingzone DragonX

KDX -1.5 @1.57 2u Bet365 / Coolbet

Regerande mästarna KDX tar emot ett JAGW där jag tycker att allt annat än en 2-0 vinst får ses som underkänt.

Båda två lagen har inlett denna säsongen med en varsin förlust och det lär finnas en revanschlust som heter duga hos framförallt KDX.

KDX var totalt överlägsna under vårens upplaga av LCK där man verkligen körde över allt och alla. Nu har metan skiftat en del och precis som dem flesta lagen försöker man nu hitta sitt sätt att spela under detta stadie uttav spelet. Efter öppningsmatchen mot Gen.G har man fått betydligt mycket mer kött på benen och inför morgondagens match så kommer man ha en tydligt gameplan.

JAGW är ett lag som inte direkt skriker succé utan man är ett stabilt lag som gör det man ska men tyvärr inte räcker till när det väl ska avgöras. Har två stycken nya spelare i sin lineup och det kändes inte alls som man var speciellt ihopspelta samt är 100% bekväma med den meta som spelas just nu.

KDX är ett bättre lag och ska inte ha några problem alls att slå JAGW i två raka matcher. Jag tror att en förlust i första matchen inte direkt gör det sämre för våran de.

13:00 Gen.G – SKT T1

Gen.G @2 2u bet365

Två av Koreas stora giganter tar emot varandra i match nummer 2 av säsongen och jag tycker att bet365 faktiskt är lite fel ute här.

SKT T1 som länge var ensamma på toppen och som är rankade som kanske världens bästa lag igenom tiderna hade redan förra säsongen stora problem att nå framångar. Man har inprincip behållit hela sin lineup och när man för några dagar sedan klev in i Summer season så startade man säsongen med en förlust. 

Vad som riktigt har varit lagets stora problem under senaste tiden är svårt att säga men jag tycker att SKT har mycket att bevisa innan man får anses som ett topplag i korea igen.

på andra sidan har vi ex- Samsung Galaxy / KSV som också har skördat stora framgångar med denna lineup. Men precis som SKT hade man en del problem förra säsongen även fast man såg betydligt mycket bättre ut än vad SKT gjorde många stunder under säsongen. Nu är det dock ny Split och man inledde på bästa möjliga sett att ta ner Kingzone med 2-1.

Jag tycker som sagt att SKT fortfarande lever en del på sitt namn och när bet365 ligger 15-20 punkter högre än andra bookies på Gen.G så måste det investeras en peng

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något! 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Datorspel mitt i VM

juni 14th, 2018

Fotbolls-VM tävling:

Antal anmälda just nu: 33 st
Vinn 4500 hos Coolbet

För mer info: http://nhlbettingblog.se/ga-med-gissa-vinnande-vm-lag-omgang-1-tavlande-vinn-4500/

Enkel tävling som kommer pågå under Fotbolls-VM med en prispott på 4500! Ni ska gissa en vinnare varje omgång och gissar ni rätt går ni vidare till nästa omgång. Man får inte gissa på samma lag mer än en gång så det gäller att tänka taktiskt!

Tävlingen sponsras av Coolbet

Om ni inte har konto hos Coolbet får ni gärna göra det via NHLbettingblog för att sponsra sidan.

Regga hos Coolbet för att delta!


Måste börja att be om ursäkt för senaste inlägget och den form jag är i just nu… Men nu har äntligen LOL säsongen dragit igång på riktigt och även fast spelet är i ett riktigt konstigt stadie just nu så har jag en go känsla att Summer Season äntligen är igång!

LOL LCK

10:00 Hanwha Life Esport – BBQ Olivers

Hanwha @1.50 1.5u Bet365 / Bethard

Två lag som inlett säsongen med varsin förlust men jag väljer återigen att ge grabbarna i Hanwha förtroendet när man tar emot ett BBQ som fortfarande kommer att få slåss om överlevnad som det såg ut i första matchen..

Hanwha är som sagt gamla ROX Tigers och detta är ett lag som borde vunnit matchen mot Griffin häromdagen. Man besitter en bra lineup som har all erfarenhet som behövs och när man nu har fått kolla på VODs ifrån sin första matchen så lär inte samma misstag komma igen.

BBQ är ett lag som förra året klarade sig med minsta möjliga marginal ifrån att behöva kvala sig kvar och ärligt talat så har man långt upp till övre halvan av LCK.

Jag tycker att Hanwha är bättre på alla plan här och efter förlusten i första matchen av säsongen så lär det finnas en hunger och revanschlust som heter duga hos detta lag.

13:00 MVP – Griffin

MVP @2.27 1.5u Coolbet

Dessa två lag vann båda sina matcher där man mötte varsitt lag ifrån matchen jag skrivit om här över.

Griffin som är ett nytt lag i ligan blev totalt överkörda karta 1 och våra spel på Hanwha rak samt -1.5 så väldigt lovande ut då. Sen började man slarva och Griffin vände sedan matchen och vann med 2-1. Stor eloge till dem men jag tycker att det var Hanwha som slarvade bort den matchen och jag tycker att reaktionen på den vinsten är alldeles för stor.

MVP är ett lag som kvalade sig kvar till LCK ifrån vårsäsongen och ärligt talat så tycker jag att detta är ett väldigt intressant lag, framförallt i vilket skede spelet är just nu. Man körde totalt över BBQ med 2-o i sin match och man visade att man verkligen har lärt sig hantera metan som är just nu. Man bevisade framförallt att man kan spela båda olika delarna av hur man kan bygga upp sitt lag i dagens meta.

Jag tycker att hemsidorna reagerar alldeles för mycket på Griffins vinst mot Hanwha och jag hade nästan förväntat mig att oddset skulle ligga tvärtom här.

Finns på Twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar något!

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Tisdag EH

juni 12th, 2018

Förra veckan slutade på knappt plus och till helgen drar EU samt NA LCS igång och som jag längtat…. Vi smygstartar dock med att dra iväg till Asien där Kina och Korea redan dragit igång sina ligor!

LOL LPL 

11.00 Snake – OMG

Snake -1.5  @2.03 2u Pinnacle

Team Snake är kända för att prestera fantastiskt bra under framförallt början utav gruppspelet för att sedan bli relativt sönderlästa ju längre säsonger tar sig. Besitter en bättre roaster än vad OMG gör och så länge man inte underskattar och lärt sig hantera denna meta som spelet är i just nu så vinner man denna match med 2-0.

13.00 Topsports Gaming –  Rogue Warriors

TOP +1.5 @2.50 1u Bet365 | TOP @6.50 1u Bet365

Dag två utav LPL och första matchen för Summer season för dessa två lag. Rogue var förra säsongen ett topplag samtidigt som TOP verkligen hade stora problem att få till sitt spel. Här går jag mer på att TOP har nu fått ett skönt och bra break att få sakerna på rätt plats och har här all chans i världen visa att förra säsongens flopp inte kommer att upprepas. Tycker att Rogue är alldeles förstora favoriter här då TOP besitter en mycket bättre roaster än vad man visade upp förra säsongen.

LOL – LCK 

13:00 Griffin – Hanwha Life Esport

Hanwha @1.66 3u Bet365 | Hanwha -1.5 @3 1u Bet365

Hanwha (FD. ROX Tigers) kom 6a förra året då man hamna på en 3-way tie med SKT & KSV. Missade dock slutspelet och hela lagets roaster har nu valt att fortsätta tillsammans fast i en ny organisation. Detta lag har hållit ihop i ca 2 år och känner varandra utan och innan. 

På andra sidan har vi ett Griffin som precis kvalat sig upp till LCK och även fast denna lineup också hållit ihop flera år så finns det stora skillnader på dessa två lag. Den absolut största är erfarenheten av att spela i LCK och jag tror tyvärr för Griffin att man kommer att vara ett lag för nedre halvan under säsongen.

Det känns som bolagen har missat att Hanwha faktiskt är ett etablerat LCK lag för helt ärligt så trodde jag oddset skulle ligga någonstans mellan 1.30 – 1.40.

CSGO – ESEA Europe

17:00 Gambit – Japaleno

Japaleno @2.08 2u Coolbet

Våra svenska kämpar i Japaleno ska ta sig an CIS laget Gambit på Dust2 och jag tycker att Svenskarna har betydligt mycket större chans än 50%.

Denna match kommer som sagt spelas på de_dust2 där Lagen har spelat tre matcher var hittils, Gambit sitter på 0/3 vinster samtidigt som Japaleno har 3/3 vinster.

Japaleno sitter även på 5/5 vinster i ESEA ligan och jag tycker att detta lag egentligen bara går framåt och framåt sedan man lämnade sin organisation Red Reserve. Det är ett hungrig lag som vill framåt och jag hoppas att dessa fem grabbar hittar en ny organisation som vill stå bakom detta projekt för man har alla möjligheter i världen att faktiskt lyckas och bli något.

Gambit är ett lag som blandar och ger väldigt mycket och egentligen alltid gjort. Nu så har man precis fått in Mir i laget och det känns fortfarande som att man inte riktigt har hittat hur man vill spela med sin nya lineup. 

Det känns som Japaleno faktiskt ska vara favoriter här enligt mig med dessa förutsättningar och får vi då 2x så tvekar jag inte alls.

LOL LVP 

21:30 Movistar Riders – Vodafone Giants

MRS 2-vägs @1.83 3u Bet365 | MRS -0.5 @3.39 1u Pinnacle

Ännu en gång är bet365 helt fel ute med oddsen på 2-vägs hcp i Spanska ligan i LOL.

Spanska ligan är lite speciell då man spelar bäst av 2 matcher och där båda dessa lag just nu sitter på 8 poäng var efter 4 spelade matcher (2 vinster och 2 oavgjorda)

Att denna match slutar oavgjord är absolut ingen omöjlighet men att Giants ska gå segrande ur striden mot MRS tror jag tyvärr inte för deras del. Jag håller verkligen inte med om att oddsen här ska vara lika då MRS är bättre både som lag men framförallt individuellt och jag tycker att detta odds ligger alldeles för högt.

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.