Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NA LCS Söndag

juli 15th, 2018

Totalt misär under lördagen och alldeles för många units back.. Har väldigt dålig tid nu så kommer endast Spel och inget mer nu.

 

LOL – NA LCS

Golden Guardians – 100 Thieves

ö3.5 Dragons @2.10 1.5u Bet365

FlyQuest – Team Liquid

ö3.5 Dragons @2.25 1.5u Bet365

Team Solo Mid –  Echo Fox

TSM @1.70 2u  Pinnacle  

Optic Gaming – Clutch Gaming

Ö33 Minuter @2.02 3u Pinnacle

Finns på Twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Speltips – Veckans trippel

juli 14th, 2018

Ny lineup denna vecka!

Spreadsheet – Speltips – Veckans trippel

Trippeln står EH, Alive och Laakieee för. Denna vecka är det Esport och tennis!

Trippeln:

Spel 1 av Alive: Luminosity (vs Heroic – CS:GO) 
Spel 2 av EH: Clutch Gaming (vs Golden Guardians – Esport League of Legends) 
Spel 3 av Laakieee: S. Williams vinna 2-0 set (vs Kerber – Tennis WTA Wimbledon)

Totalt odds: 7,24

Spelstopp 14/7 13.00

Trippeln går att spela hos Coolbet och konto kan göras här

Trippeln går även att spela hos Betsson, men då till 6,86, och konto kan göras här

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Lördag EH

juli 14th, 2018

Stolpe ut under Fredagen och vi slutar bara på +1.17u… Borde varit ca 7u+ men nya tag under lördagen där vi har en hel del att gå igenom!

LOL – LCK 

10:00 Kingzone Dragon x – Jin Air Green Wings

Kingzone DragonX -1.5 @1.50 2u Bet365

KDX är på pappret det absolut bästa laget i Korea och har efter en liten tuffare start nu börjat få i ordning sitt spel och när man nu har chansen att kliva upp på delad ledning med nykomlingarna Griffin samtidigt som man skapar en lucka nedåt så lär man inte slarva bort det.

Khan fortsätter att vara lagets bästa spelare och leder hela LCKs MVP lista med 7 stycken utmärkelser (BDD ligger som blivit utsedd till MVP 2 gånger är den som fått rösten flest gånger efter Khan)

På andra sidan har vi ett JAGW som i sin förra match tog sommarens första seger och trots att man mötte BBQ (som också låg 0-7) så hade man en del svårigheter. Gjorde dock det jag skrev om att spela mer runt lagets ADC Teddy och ska man ha någon som helst chans mot KDX så gäller det att Teddy verkligen spelar sitt absolut yttersta.

KDX är bättre på allt om man jämför med JAGW och Teddy ska spela "out of his mind" samtidigt som hela KDX faller ihop totalt för att detta inte ska bli en 2-0 vinst för Kingzone. 

LOL – EU LCS

17:00 Unicorn Of Love – H2K

H2K @2.30 Pinnacle 1u

Två av ligans sämsta lag ställs nu mot varandra och det måste börja hända saker från båda håll ifall man ska vara med och slåss om playoff.

H2K har verkligen inte fått någon superstart av summer split då man förlorat 7 av 7 matcher inledningsvis av denna split. Trots att man besitter väldigt mycket talang i laget så har man inte fått ihop sin gameplan och verkar ha svårt att veta hur man själva ska spela i denna meta. Med talanger som Selfie & Sheriff borde man kunna få ut mer än man gjort av sitt spel och någonstans tycker jag att detta kan vara en perfekt match att vända sin negativa trend.

På andar sidan står ett UOL som har lyckats skrapa ihop två vinser såhär långt men det finns precis som med H2K väldigt mycket frågetecken kring lagets spel. Igår så fanns inte Samux med laget på scenen pga. hälsoproblem och att få in en avbytare med väldigt lite erfarenhet i läget som laget är i just nu utan att ha speciellt mycket träning med varandra kan vara svårt. Oavsett om man har Neon eller Samux på ADC positionen så kommer det märkas att allt inte står rätt till.

Det är dags för H2K att börja steppa upp nu och istället för att försöka passa in i meta så borde man gå sin egen väg och spela runt sina egna styrkor. Med det sagt ska man gå tillbaka till en standard ADC comp och spela runt Sheriff / Selfie mycket mer och verkligen få någon av dessa två herrar före sin motståndare. Lyckas man med detta så ska inte UOL vara alldeles för svåra att ta ner och Bet365 / Coolbet ligger mer rätt med ca 2.0 i odds.

18:00 Schalke 04 – Splyce

Splyce @1.64 1.5u Coolbet/ Pinnacle | ö12.5 Torn @2.50 1u Bet365 | ö3.5 Dragons @2.50 1u Bet365

En av lördagens kanske mest intressanta matcher på förhand då mina förväntningar på lagen inför säsongen var relativt höga och där båda lagen haft en tuffare inledning än vad jag trodde. Sitter nu på 3 W / 4 L var och när vi summerar tabellen innan slutspelet så är vinsterna från dem här matcherna otroligt viktiga för att hamna på rätt sida strecket.

Splyce körde totalt över Fnatic igår och jag hoppas verkligen att detta lag lärt sig utav läxan man fått inledningsvis av Summer split. Hur duktiga man än är så handlar det alltid om att göra jobbet 100% och det verkar vara det som saknats ifrån spelarna. För talangen, kunskapen och smartheten finns verkligen i detta lag och kan Xerze fortsätta spela på den nivå han gjorde igår samt få med sig resterande spelare så kommer laget bli svårtstoppade.

Schalke 04 kontrollerade sin match under gårdagen väldigt fint då man använde sig utav en "funnel strat". Jag tycker dock att det finns alldeles för stora brister i Schalkes spel just nu för att räkna dem som ett topplag men att talangen och hungern finns där tvivlar jag absolut inte på. Det som varit Schalkes problem inledningsvis av denna split är att man slarvara alldeles för mycket som lag och lyckas man få till detta tillsammans med dem skillsen som t.ex. Nukeduck och Upset besitter så kommer man att bli farliga.

En perfekt match för båda lagen att visa för övriga Europeiska lag att man ska vara med i toppen. Tror absolut inte på en överkörning åt något håll och därför ligger överspelen bra till när Bet365 fortsätter att bara kopiera oddsen på alla matcher. Splyce ska vinna denna match om man löser en bra P/B och PRE lobby så tycker jag att oddset ska ner mot 1.50-1.55

20:00 Fnatic – Roccat

ö12.5 Torn @2.62 1u Bet365

Autospelar Överspelet här då jag tycker att oddsen återigen ligger helt fel. En jämn match på förhand där ROCCAT nu verkligen börjar få resultat av sitt hårda arbete som man gjort under en längre tid med dessa ungar spelare. 

21:00 Misfits – Team Vitality

ö3.5 Dragons @2.50 1.5u | ö12.5 Torn @2.50 1.5u

Misfits vann igår seriefinalen mot G2 och ställs direkt mot laget på tredje plats. Är lite förstora favoriter för att ja ska kliva in på raka segern här men att vi får se ytterligare än en jämn match tvekar jag inte en sekund på.

Team Vitality är väldigt bra på att spela runt objectives och det känns som det kan bli full fart direkt här både kring Drakar och torn. Ska inte ligga såhär högt i odds och om vi kan få studsen med oss för en gång skull så ska minst 1 av dessa två överspel in här.

Kommer att klicka Över 1.5 inhibs hos Coolbet i dessa tre matcher också:

19:00 G2 – Giants Gaming @1.50 3u

20:00 Roccat – Fnatic @1.76 3u

21:00 Team Vitality – Misfits @1.40 3u

LOL – NA LCS

Uppdateras Lördag Eftermiddag 

 

Finns precis som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

LOL Fredag

juli 13th, 2018

Torsdagens inlägg slutade med 2 vinster och 1 förlust vilket ledde till +1.65u in.

LOL – LCK

10:00 Griffin – Gen.G

Gen.G @2.37 1u Bet365 | ö1.5 Barons Karta 1 @2.75 1.5u Bet365 | ö1.5 Barons Karta 2 @2.75 1.5u Bet365

Två av topplagen möts samma i LCK och jag tycker att värdet på detta spel då Bet365 återigen har kopierat oddset på alla matcher vilket jag tackar för.

Griffin är nya i LCK och just nu leder man ligan och visar verkligen att det är här man hör hemma.  Jag imponeras gång på gång över lagets tydliga gameplan oavsett motstånd och det fina med Griffin är att man inte har någon stjärna utan att alla spelare drar sitt strå till stacken och olika spelare kliver fram och avgör matcherna.

Gen.G har under många år varit ett topplag i både Korea men även världen och denna lineup har verkligen väldigt fina meriter tillsammans. Jag tycker att dessa två lag liknar varandra väldigt mycket och den stora skillnaden är väl att just Gen.G har erfarenheten och spelare som varit på denna nivå under en längre tid.

Två bra LAG som möts och där värdet absolut ligger på Gen.G då man vid bra P/B ska ha bättre chans än vad oddset visar.  Det kommer handla om att starta ligan bra efter uppehållet och att vi får ö1.5 Barons i någon av matchens första 2 kartor är det absolut större chans än vad oddsen visar. Jag tycker att ni som inte kan lira på Bet365 även har ett bra odds hos Coolbet till 2.48 då oddset här ska ner ytterligare ett par punkter.

EU LCS

19:00 G2 Esport – Misfits

Misfits @2.27 1u Coolbet | ö1.5 Barons @2.75 1u Bet365 | ö12.5 torn @2.50 2u

EU LCS två  absolut bästa lag just nu där båda lagen har gått obesegrade igenom sina 6 första matcher för denna split inför detta möte. Jag tror och hoppas att få se en väldigt jämn match men trots det så tycker jag att bolagen har givit G2 lite för stort favoritskap.

Dessa två lag har helt olika gameplans och det känns rent spontant inför matchen och före P/B att Misfits har väldigt goda chanser att vinna här. Lagets spring split var riktigt fiasko och det känns som att man lärt sig utav misstagen man gjorde då och nu ser så bra ut som man kan vara. Den stora skillnaden är att alla lagets spelare har samma tankar kring hur man vill spela. Man bygger väldigt mycket runt sin ADC "Hans Sama" vilket är helt rätt då han just nu leder hela MVP-Ligan och är den spelaren som ska bära laget i dessa viktiga matcher.

G2 Däremot bygger väldigt mycket runt sin midlaner och superstjärna Perkz då man allt som oftast under säsongen har spelat någon form utav "funnel strat". Perkz tillsammans med Wunder har burit detta lag precis som i våras och den stora frågan kring G2 är hur bra man är när det ska spelas normala teamcomps.

Det Misfits behöver göra i denna match är att få G2 till en normal teamcomp och således fortsätta låta sin egen stjärna Hans Sama få göra sin grej. Alphari / Sencux som kommer att få ställas mot Wunder / Perkz i sina sololanes behöver egentligen bara spela säkert och inte försöka leka hjältar. Lyckas Misfits med detta så har man bra chans till att fortsätta vara obesegrade.

Spelet på ö1.5 Barons & Ö12.5 torn är taget ifrån att oavsett vilka som vinner så ska detta inte kunna bli en överkörning åt något håll och snittar man 9.7 respektive 10 dödade torn så är det något som bara ska in.

20:00 ROCCAT – Unicorn Of Love

ROCCAT @1.70 2u Coolbet

ROCCAT har startat denna split helt okej och det finns stor potential för detta lg att äntligen få ta sig till slutspel och slåss om dem finare platserna. 

Man har gått sin egen väg och istället för att bygga laget på stjärnor så har man tagit in unga lovande spelare som har fått bygga något eget under en längre tid och man börjar äntligen att se resultat.

På andra sidan så har vi ett UOL som har det fortsatt svårt att få fram en fungerande gameplan och det gör det ju inte bättre att man kommer att få spels med en utav sina SUBs detta game pga olika anledningar. 

Känslan är att ROCCAT är hungriga och allmänt bättre än vad UOL är och det gäller egentligen bara för ROCCAT att börja förstå att man har något bra på gång och kliva ur "vi gillar att vara underdogs" kostymen.

22:00 Splyce – Fnatic

ö12.5 Torn @2.50 1.5u Bet365 | ö1.5 Barons @3 1u

Ni kommer kanske få dumförklara mig efter imorgon men återigen tycker jag att det är helt sjuka odds på överspelen här och det är odds som jag inte kan blunda för.

Splyce har varit sommarens besvikelse i EU LCS och jag hoppas att uppehållet ifrån ligan har givit dem ny energi. Man besitter en väldigt talangfull lina och jag hoppas verkligen att Rift Rivals har givit laget ny energi och att man nu kan hitta en bra gameplan och komma tillbaka till formen man hade under våren.

Fnatic har blandat och gett väldigt mycket under inledningen av summer split och där det mest omtalade varit bänkningen utav lagets stora stjärna Rekkles för att göra plats för två TOPlaners i sin startlineup. Jag tycker att det blivit något positiv utav det och detta bevisar på att laget verkligen kan läsa hur spelets meta fungerar och hur man ska spela runt den.

Återigen tycker jag att bet365 är helt fel ute kring överspelen och jag tycker absolut det finns goda chanser till en jämn match och jag tror aldrig jag någonsin sett detta odds på ö1.5 barons.

Ni finner mig på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Retur av ligaspel

juli 12th, 2018

Förra veckan hade alla ligor uppehåll pga. Rift Rivals och det blev bara ett inlägg ifrån min sida. Idag gör ligorna dock comeback och jag tycker mig ha hittat tre stycken idéer som känns bra såhär på förhand.

LOL – LCK

10.00 Jin Air Green Wings – BBQ Olivers

JAGW @1.86 1.5u Bethard

Vi ger oss in i bottenstriden direkt efter uppehållet med två lag som för tillfället går 0-8 och endast tagit 2 kartvinster vardera på dessa matcher. Att dessa två lag är ett par steg bakom resterande 8 lag i ligan. Trots detta så tycker jag att oddset inte ska ligga på 50/50 här och ett av lagen ska vara lite större favoriter.

BBQ Olivers hade stora problem redan under spring split och verkar inte få saker och ting att funka bättre denna split. Vissa av lagets matcher så har man faktiskt inlett bra men ju längre matcherna lider ju mer vilsna ser detta lag ut och det känns verkligen som man inte har någon speciell gameplan för hur man vill spela i lategame. 

att BBQ ligger där man gör är inget jag är förvånad över direkt men om vi istället blickar på JAGW så tycker jag att man underpresterat något grovt. Detta lag har en betydligt bättre lineup än vad resultatet visat och jag hoppas verkligen att detta uppehåll är något som givit detta lag något positivt. Även fast spelets meta är på en helt ny nivå så tycker jag att Jin Air ska gå tillbaka till basic. I Teddy besitter man en väldigt duktig ADC och om man kan börja spela runt honom mera så kommer även resultaten komma.

Jin Air har en bättre lineup och ska vara det bättre laget mellan dessa två. Lyckas man bara få till bra P/B så ska Teddy & CO lösa sin första seger för säsongen.

13:00 MVP – Kingzone DragonX

KDX -1.5 @1.68 2u Bethard

Jag tycker att MVP började säsongen väldigt bra men har allt eftersom visat stora svagheter i sitt spel och man kan bara tacka lagen jag skrivit om ovanför att dem är totalt värdelösa och man än så länge slipper att känna stressen bakifrån. MVP har vunnit mycket av sinna matcher tack vare "funnel strat" där man lägger alla sina resureser till en spelare och sedan bygger runt honom. När motståndarna har bannat denna typ av strategi och laget har fått spela en normal uppställning så har man stora problem att få till det.

KDX gjorde precis tvärtom och startade denna split väldigt segt. Jag vet inte om man underskattade motstånd efter att ha kört över allt under våren. Man sitter förvisso på 6 utav 8 vinster men man tappar väldigt oftast en onödig karta och får kämpa betyldigt mer än man borde göra för vissa vinster. Förutom lagets toplaner KHAN så tycker jag att lagetst resterande spelare inte nått upp till sin bästa nivå och jag hoppas verkligen att man nu efter Rift Rivals kommer att hitta tillbaka till formen man hade under våren. al

Jag tror att KDX börjar förstå allvaret i att denna split inte kommer bli lika lätt som förra och att det är dags att sluta slarva. Är bättre än MVP i varje lane och om man inte slarvar i P/B så ska man kunna ta denna match med 2-0 utan några problem. Tycker Bet365 / Pinnacle ligger mer rätt med 1.53

LOL – LMS

10:00 ahq e-sport club – Machi 

ahq @1.72 1u Bet365

ahq är ett lag som dem senaste året varit ett topplag i ligan och alltid fått representerat ligan internationellt. Har nu gjort en del förändringar i sin lineup och haft en lite tyngre inledning än vanligtvis. Har nyligen fått tillbaka sin stjärnspelare Westdoor som nu kommer synas till i en ny roll som Junglare istället för TOPlane. Han har spelat i organisationen sedan 2013 och jag tror att detta kommer kunna leda till något väldigt possitivt för AHQ. 

Machi har börjat denna split väldigt dåligt med 3 av 3 förluster och jag såg laget spela under Rift Rivals i helgen och man har en hel del nivåer kvar till att framförallt kunna bli ett hot internationellt men även att vara med och slåss om bra placeringar av sommarens upplaga utav LMS.

AHQ har en bra kultur och meriter i organisationen och när man nu fått tillbaka Westdoor till sin lineup så borde motivationen att klättra i tabellen vara högre än innan. Jag tycker att rätt odds på AHQ är runt 1.60 och väljer därför att investera mina pengar på att Westdoor får en bra start i sin nya roll.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Två helt felaktiga underdogs

juli 5th, 2018

Hoppas kunna fortsätta den fina formen jag haft inledningsvis på månaden då 8/9 spel suttit för er som även följer mig på twitter.

Rift Rivals LCK-LMS-LPL 

12:00 Afreeca Freecs – Edward Gaming

EDG @2.58 1.5u Pinnacle 

EDG som just nu placerar sig på delad första plats i LPL med 5 vinster & 1 förlust ska i sin första match möta Afreeca som för tillfället ligger på en andra plats i LCK med 6 vinster & 2 förluster. Jag tycker att denna match är en av dagens mest spännande matcher då och att vårt kinesiska lag är alldeles för stora underdogs.

Grabbarna i EDG har jag skrivit många gånger om och efter matchen mot RW senast så tycker jag man verkligen bevisat att denna split så ska man vara med och slåss i toppen på riktigt. Laget lever mycket på sina individuellt starka spelare där framförallt lagets midlaner har börjat denna säsong väldigt bra och leder faktiskt hela LPLs MVP liga för tillfället. Blanda detta med stor tillit för varandra i teamfights och en bra gameplay inför varje match så förstår ni att man kommer att bli svårstoppade i år.

Om vi tar oss en titt på Afreeca så är det ett lag som startat denna split över förväntningar och att man ligger på en andra plats är enligt mig över deras egen förmåga. Har precis som EDG en midlaner som storspelat denna split och har verkligen fått ut max av sina spelare denna split. För att Afreeca ska ha en chans här så kommer man behöva spela runt sin top / Mid och hoppas att dem kan fortsätta bära laget som man gör borta i Korea. Jag anser att man varken som lag eller individuella spelare borde ligga så här högt upp i LCK och kommer inte alls bli förvånad om man åker ut direkt i slutspelet.

Även fast mycket handlat om midlane för båda dessa lag så har EDG en stor fördel i deras botlane och jag tror faktiskt att det är iboy / Meiko som kommer att steppa upp här. Så länge EDGs Mid / Top går jämnt ut i sina lanes så lär man ha ett bra läge att vinna denna match då lagets botlane är så pass mycket bättre än vad Afreecas är

15:00 KT Rolster – Rogue Warriors

RW @2.74 1.5u Pinnacle

Vi fortsätter att blicka mot LCK vs LPL där jag återigen kommer att ge mitt förtroende till kineserna.

Jag tycker att precis som i matchen över så överskattar bolaget LCK något enormt och att ett mittenlag som KT med 5 vinster & 3 förluster ska vara såhär stora favoriter mot Rogue Warriors som inte bara har 5 vinster & 1 förlust utan man har i alla 5 vinster vunnit med 2-0.

RW har verkligen läst av denna meta otroligt bra och kommer in i varje match med en tydlig gameplan som man följer utan att sväva iväg och det som är så intressant med detta lag är att man verkligen förlitar sig på LAGET och inte enskilda spelare även fast Doinb har spelat otroligt bra och i vissa matcher varit avgörande.

KT har verkligen inte fått sitt spel att stämma till fullo såhär inledningsvis av LCK och jag tycker att det finns alldeles för stora brister i deras spel att se dem som favoriter mot Rogue. Laget besitter väldigt duktiga spelare individuellt och det känns att man ibland förlitar sig för mycket på enskilda spelare och det visar sig väldigt tydligt att man inte har något exakt gameplan eftersom att man blandar och ger så himla mycket.

RW har båda bättre synergy och gameplan och med en Doinb i toppform så ser jag inte varför KT är så himla stora favoriter. Det RW behöver göra är att skapa sig ett bra läge i Pick & bans för att sen bara förlita sig på sin gameplan så kommer detta att gå vägen för våra kineser.

Jag finns precis som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ där det kommer ut spel när jag inte har tid till blogginlägg.

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Fel Favorit?

juni 30th, 2018

Vi fortsätter springa bra och 6/6 spel i senaste inlägget kan vi rätta grönt.. Söndag samt ny månad och vad passar då bättre än lite LOL?

LOL – LCK 

10:00 Afreeca Freecs – Gen.G 

Gen.G @2.25 1.5u Bet365

Två lag som helt klart börjat sommarens upplaga av LCK bra men jag tycker att det det är helt fel favorit i denna match.

Gen.G har denna säsong vunnit 6 av sina 7 matcher och det som skiljer Gen.G mot många andra topplag är att man har många olika "matchvinnare" som kan kliva fram och egentligen inte är beroende av en speciell spelare.

Alla dessa spelare tar verkligen LAGET före JAGET vilker gör att dem är otroligt svåra att möta då man aldrig riktigt vet hur dem kommer att göra sin Pick & Bans och vem man kommer att försöka spela runtomkring.

Afreeca har vunnit 5 av sina 7 matcher inledningsvis av denna split men ju mer jag ser Afreeca spela ju mer tycker jag att dem blir ett mittenlag och kommer att få slåss om att gå till slutspel.

Jag tycker att lagets botlane är alldeles för dålig för att räkna Afreeca som ett toplag och när Kuro / Kiin som är lagets mid & toplaner inte får en stor ledning så har man stora problem att stänga matcher. Det syns väldigt tydligt då alla 5 vinster har kommit mot lagen på plats 5-9 i tabellen och så fort man möter ett lag i top 5 så har man förlorat.

Att Afreeca kommer vara ett potentiellt slutspelslag tvivlar jag inte på men top 3 lagen i LCK är ett par steg före resterande lag i ligan. Jag tycker att oddset här ska vara omvända och förstår faktiskt inte hur Gen.G ens kan vara underdogs här.

LOL – LPL

13:00 Edward Gaming – Rogue Warriors

EDG @1.90 1u Bethard

EDG & RW är helt överlägsna i sin grupp borta i kina och det tycker jag syns när man kollar i tabellen också (RW 5 vinster 0 förluster och 10-0 i kartor, EDG 4 vinster 1 förlust och 8-3 i kartor)

RW har alltså inte förlorat en karta än även fast man varit nära och det är mycket tack vare att dem sämre lagen i LPL verkligen är ett par nivåer under topplagen. Fortsätter man att spela runt sin midlaner Doinb tidigt i matcherna och sedan förbättrar sitt midgame så kommer man att bli väldigt intressanta även mot topplagen i LPL.

Man har som sagt inte haft så mycket motstånd hitills under denna split och jag ska absolut inte ta något ifrån Doinb & co men hade man mött något av dem bättre lagen i ligan så kan jag garantera att man tappat minst en karta och kanske till och med en match.

EDG är precis som RW ett par snäpp bättre än resterande lag i West Region och det som varit skillnaden på dessa två lag inledningsvis av summer split är att det känns som RW haft 100% fokus i varje match medan EDG ibland har slappnat av lite väl mycket och därför inte är 5-0 med endast 2-0 vinster.

Det som sticker ut för egentligen båda dessa lag jämfört med dem andra topplagen i LPL är att lagens midlaner har varit spelarna som stuckit ut och varit lite av den carryn som gjort att man just nu är ett par steg före sina motståndare.

Tror inte bara att RW kommer att förlora sin första karta här utan även sin först match för summer split då jag tycker att EDG har fler spelare som kan kliva fram och avgöra dessa toppmatcher och framförallt är EDGs botlane bättre. Jag tycker att bet365 ligger mer rätt med 1.72 på EDG.

Ni kan hitta mig på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Speltips – Veckans trippel

juni 30th, 2018

Denna veckan testar vi ny lineup. EH och Simpe kommer tillbaka och kör med Pollettregn igen. Första trippeln tillsammans av dessa tre!

Spreadsheet – Speltips – Veckans trippel

Den andra trippeln står EH, Simpe och Pollettregn för. Denna vecka är det Esport och Fotboll!

Trippeln:

Spel 1 av Simpe: Brage DNB (vs Värnamo – Superettan) 
Spel 2 av EH: SK Telecom T1 (vs bbq Olivers – Esport League of Legends) 
Spel 3 av Pollettregn: Argentina U56,5 % bollinnehav (vs Frankrike – Fotbolls-VM)

Totalt odds: 4,20

Spelstopp 30/6 13.00

Trippeln går att spela hos Betsson och konto kan göras här

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

LCK & LPL

juni 30th, 2018

Vi sprang på otroligt bra förra vecka och med lite välbehövlig paus under första dagarna av denna vecka så är jag nu tillbaka..

Inlägget kommer att uppdateras med spel ifrån LCK / LPL inför helgen samtidigt som det kommer inlägg under torsdagen med matcher ifrån EU LCS.

LOL – LPL

29/6 Rogue Warriors – Team WE

RW -1.5 @1.90 2u Coolbet

Kinas formstarkaste lag i form av RW (4-0 där man vunnit alla matcher med 2-0) tar emot Team We som ligger sist i West Region (1-4 i matcher)

EDG förlorade under Onsdagen mot Snake Gaming vilket gör att RW nu har ett ypperligt tillfälle att dra ifrån i den Västra tabellen och jag ser inte hur Team WE ska kunna stoppa dem. Av det jag sett utav LPL så är dessa lag helt tvärtemot varandra just nu. Om RW har självförtroende, lärt sig metan och spelar out of their minds så gör Team WE inte det och det ser väldigt mörkt ut för detta lag.

Jag trodde själv att -1.5 skulle ligga runt 1.70-1.75 här och när jag såg detta oddset tvekar jag inte en sekund på att investera mina pengar.

LOL – LCK

29/5 Afreeca Freecs – MVP

Afreeca Freecs -1.5 @1.83 1.5u Bet35 | Afreeca + Gen.G i en dubbel @1.59 3u Coolbet

Afreeca är ett typiskt "slåss om slutspelsplats" lag medan MVP är ett typiskt "bottenlag som klarar sig" och jag tycker att det framförallt finns en stor skillnad mellan lag.

MVP är ett lag som förlitar sig väldigt mycket på individuella prestationer ifrån sina två carrys Ian & Pilot och när dessa två killar inte kan bära upp laget så raseras allt. Man är väldigt mycket upp och ner i sina prestationer som lag och det känns som att MVP är väldigt lättlästa och inte riktigt har några ess i rockärmen när matcherna väl ska avgöras.

Afreeca Freecs har inga riktigta superstjärnor som dem andra topplagen men däremot spelar man väldigt bra tillsammans och det är just deras teamplay som gör att man är så starka. Skillnaden på dessa lag är just att Afreeca är ett LAG och inte individuella spelare som vinner matcherna vilket gör att när man väl är i mid och lategame så har man fler ess i rockärmen.

Under Fredagen så är det dags för Afreeca att bevisa för resterande lag att man kommer att utmana lagen i toppen och för att skapa en liten lucka ner till ingemansland så behövs det en 2-0 seger här mot MVP.

29/6 Gen.G –  Jin Air Green Wings

Gen.G -1.5 @1.90 2uAfreeca + Gen.G i en dubbel @1.59 3u Coolbet

Gen.G som länge varit ett av världens bästa lag hade precis som SKT en halvdan split i våras men efter ett välbehövligt break så har man laddat om rejält och ser riktigt bra ut båda när det kommer till dem individuella sakerna men framförallt som ett lag där det känns som alla spelare är på samma blad. Det som Gen.G gör så otroligt bra är att även fast man har många stjärnor så kan spelarna acceptera att gå åt sida vissa matcher för att låta andra bära laget och tack vare detta så är man otroligt svårlästa inför en match.

JAGW ligger just nu sist i LCK med endast 2 kartvinster på 7 matcher och ska vi vara ärliga så är detta lag betydligt mycket bättre än vad man visat hittils. Besitter absolut ingen dålig lineup och när man kollar på detta lag så ser man att självförtroendet verkligen är på botten. Spelarna vågar inte göra chanssaker och spelet låser sig liksom för hela laget när spelare som Teddy & SoHwan inte vågar göra dem saker man är bra på.

Ett av ligans bästa lag som jagar förstaplatsen tar emot ligans sämsta lag och det ska inte sluta på något annat vis än 2-0 till Gen.G här. 

30/6  SKT T1 – BBQ Olivers

SKT T1 @1.53 3u Bet365 | SKT T1 -1.5 @2.62 1u Bet365

Faker och co i SKT T1 sågs länge som Världens bäst lag väldigt länge innan man förra säsongen hade stora problem att få till sitt spel och var väldigt nära på att missa slutspel. Starten på denna säsong såg inte precis ljusare ut då man förlorade fyra raka matcher och man såg allmänt vilsna ut. I match 5 och 6 så känns det som att laget har spelat upp sig och alltmer faktiskt börja utnyttja det man är bra på, wips så har man 2 raka segrar och ser just nu ut som ett riktigt bra lag.

Under lördagen så möter man BBQ som vi återigen kommer att spela emot. Laget har just nu 0-7 med endast 2 stycken kartvinster och även fast vi bara är på vecka 3 av 8 så börjar mina funderingar luta på om BBQ överhuvudtaget kommer att vinna någon match. Skillnaden på BBQ och JAGW (som ocks är 0-7) är att JAGW faktiskt blir bättre och bättre för varje match vilket BBQ inte blir. Man saknar glöd, självförtroende och framförallt en gameplan att gå efter.

SKT som börjar hitta tillbaka till formen och en Faker som ges mer utrymme att bära laget på sina axlar ska bara inte förlora denna match. Sköter man Pick/bans och inte fått någon hybris så ser jag inte hur BBQ ska kunna ta en karta. Pinnacle / Coolbet ligger mer rätt på SKT rak då man har 1.42-14.5

 

Ni finner mig på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över någonting

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Erbjudande på Sverige v Mexiko – Spela riskfritt på Sverige!

juni 27th, 2018

Onsdag och en av de mest nervkittlande fotbollsmatcherna på väldigt länge där Sverige möter Mexiko i VM 2018! En direkt avgörande match om slutspel! Har ett fint erbjudande via NHLbettingblog där ni får ett riskfritt spel på Sverige att vinna mot Mexiko!

Hur ni tar del av erbjudandet:

1. Gör konto hos Mr Green via NHLbettingblog genom denna länk (måste ske via denna länk för annars aktiveras inte erbjudandet):

Exklusivt erbjudande – riskfritt spel på Sverige – Klicka här

2. Lägger spelet genom att spela på Sverige vinna mot Mexiko innan matchstart 16.00 på onsdag. Vinner Sverige får du vinsten. Förlorar Sverige får du pengarna tillbaka, helt utan omsättningskrav.

Viktigt att veta: Insatsen betalas INTE tillbaka vid oavgjort!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

juni 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2

Major League VM-k...

3


4

Ny tävling till V...

5


6


7


8


9


10


11


12


13


14

Sportbingo VM 201...
Major League VM-k...
Be smart, Bet sma...
Ny VM-tävling bör...

15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.