Speltips Esport och Innebandy - EH | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

NA LCS Lördag

augusti 18th, 2018

Vi kämpar på…

LOL – NA LCS

Counter Logic Gaming – Clutch Gaming

CG @1.74 2u Pinnacle

Två lag som inte längre är med i racet om slutspel och det handlar egentligen bara om heder och att avsluta denna split snyggt. Jag tycker att vi kan se stora problem i CLGs spel då man nu har 8 raka förluster och det ser verkligen inte ut som att det finns någon harmoni i laget trots att man har duktiga spelare rent individuellt. CG har även dem inte haft deras bästa split men det är lag som däremot har bevisat i sina senaste matcher att man vill avsluta denna split snyggt och deras lagspel ser mycket bättre ut än vad CLGs gör.

Optic Gaming – Team SoloMid

TSM @1.57 1.5u Bet365

Denna matchen kommer troligtvis vara helt avgörande ifall man ska gå till slutspel eller ifall säsongen ska ta slut redan imorgon då båda lagen står på 24 poäng just nu och ligger på delad 6:e och sista slutspelsplats.

Jag tycker att dem framsteg TSM gjort senaste veckorna visar att man verkligen att alla spelare är villiga till förändring sålänge det är nyttigt för laget. Detta gör att man litar mer på varandra och verkligen gått ihop som lag samtidigt som man rent indivduellt är bland dem bästa lagen i hela EU & NA LCS. Jag vet hur mycket det betyder för detta lag och organisation att ta sig till slutspel och även ha chans att få representera NA i Worlds senare i höst gör att jag tycker att dem ska vara större favoriter än man är.

Golden Guardians – FlyQuest

FlyQuest @1.57 2u Bet365

Här kan jag jämföra GGS väldigt mycket med CLG då man började säsongen väldigt bra men har nu 7 raka förluster och har bara hedern att spela för. På andra sidan har vi FlyQuest som vid vinst här ikväll så kommer man att spela slutspel till 100% samtidigt som man fortfarande kommer ha chans att sluta top 3. Jämfört med alla andra "bottenlag" har FlyQuest fått ihop sin femma och lyckats hålla uppe spelet över hela summer split och lyckas man göra en bra P/B här så ska man vara betydligt större favoriter än vad man är.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Kvartsfinal LCK

augusti 14th, 2018

Vi har startat denna veckan otroligt fint då natten mellan söndag & måndag levererade återigen.. Nu har vi klivit in i slutspelet borta i korea och jag tycker att man är lite för små favoriter än vad man borde vara.

LOL – LCK

Kingzone Dragon X – Afreeca Freecs

KDX @1.44 3u Pinnacle | KDX -1.5 @1.80 2u Bet365 / Coolbet (Pinnacle har ej släppt odds än så ni kan hålla koll där imorgon bitti)

"långtidsspel" KDX att vinna LCK summer @4.33 1u Bet365

Två lag vars split varit väldigt upp och ner men där KDX har större fördel över detta då man började denna säsong katastrofalt men har senaste tiden spelat upp sig och avslutade regular season med fem raka segrar. För Afreecas del så tog man sig endast till slutspel tack vare att man började denna split väldigt starkt då man senaste tiden visat upp svagt spel och tog sig till slutspel med 1 kartas fördel.

Om vi ska ställa dessa lags spelare mot varandra på respektive position så ser jag inte att Afreeca har fördel någonstans faktiskt mer än att man får hoppas på att lagets toplaner och stora stjärna KIIN tillsammans med sin midlaner kan spela deras bästa matcher någonsin och hoppas på ett mirakel.

Nu tänker ni säkert "jaha men om Afreecas TOP / Mid är så bra, då måste det vara på resterande postionerna som KDX är så himla mycket bättre på." Så är dock inte faktum utan det är just på dessa positioner KDX är som starkast och det var dessa två spelare som kom 1a respektive 2a i hela LCKs MVP-lista. 

När herrarna i KDX får upp momentum och formen så är man inte bara världens bästa lag på pappret utan man kör över allt som står i sin väg. KDX har aldrig förlorat mot Afreeca och jag tror inte att man skapade sig väldigt bra självförtroende för att åka ut i sin första match i playoffs. Nej detta vinner man utan problem med 3-0 / 3-1 och sedan tar man nykomlingarna Griffin i semifinalen för att ställas mot KT i finalen och gå för sin andra raka splitseger.

Jag finns på twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni undrar över något

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

EH Söndag

augusti 12th, 2018

Minus på gårddagen men vi fortsätter att kämpa och hoppas kunna avsluta denna vecka precis som förra, dåligt med tid idag då jag har 9 timmars resa framför mig till jobb så kommer endast spel och ingen text.

LOL – NA LCS

Echo Fox – Optic Gaming

Under 1.5 Barons @2.38 1u Coolbet | Echo Fox @1.53 1.5u Bet365

Golden Guardians – Clutch Gaming

Under 1.5 Barons @2.38 1u Coolbet | Clutch Gaming @1.80 1.5u Pinnacle

TSM – 100Thieves

Under 1.5 Barons @2.38 1u Coolbet | 100 Thieves @1.72 1.5u Bet365

Team Liquid – Cloud 9

Under 1.5 Barons @2.38 1u Coolbet | Cloud 9 @2.50 1u Bet365 / Kambi 

FlyQuest – Counter Logic Gaming

Under 1.5 Barons @2.38 1u Coolbet | FlyQuest @1.72 1u Bet365

Finns på twitter under namnet @hoogemil_ om ni har några funderingar 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

EH Lördag

augusti 11th, 2018

Gårddagen slutade inte som tänkt då matchen utspelade sig ite riktigt som jag tänkt mig.. Vi kämpar vidare!

LOL – EU LCS

ROCCAT – Unicorn Of Love 

ROCCAT @1.653 1.5u Pinnacle 

Två lag vars förlust igår kostade båda chansen att nå playoffs (även ifall ROCCAT har en teoretisk chans). Även fast detta säkert tog hårt på framförallt ROCCAT så vet man att chansen finns där och eftersom att Splyce inte har det lättaste schemat kvar så ser man säkert ett drömscenario att drömmen om playoff lever. ¨'

Båda dessa lag har haft en tuff period senare tiden men kollar vi rent individuellt så håller jag ROCCAT som ett bättre lag och kan man hitta tillbaka till det spel man hade inledningsvis av denna split så borde inte UOL vara ett allt för stort motstånd. Motivationen ska vara större hos grabbarna i blått och tack vare detta lär man inte göra några misstag i P/B och sedan gå 100% för en vinst. 

Misfits – G2

Misfits @2.20 1u Pinnacle

Två av topplagen ifrån EU möts här under lördagen och jag tycker att G2 är alldeles förstora favoriter. Båda lagen har haft en del svårigheter senaste tiden samtidigt som deras stora utmanare Fnatic bara blivit bättre och bättre. Det gäller nu att hitta tillbaka till inför ett stundande playoffs och jag tror att Misfits är närmare formen än G2. 

Det finns duktiga spelare på alla positioner i dessa lag men den stora skillnaden är i botlane där Misfits har sin stora stjärna och det är där man har det absolut största övertaget över G2. Lyckas man att sätta sin ADC Hans Sama i ett bra läge samtidigt som inte G2s andra lanes inte får alldeles för stort övertag så ser det bra ut. Är en 50/50 match inför med lite fördel Misfits?

LOL – NA LCS

100Thieves – Echo Fox

100 Thieves @1.90 1u Bet365

Förutom Team Liquid är det dessa två lag som varit nordamerikas bästa lag under sommaren och en vinst här kommer kunna bli avgörande ifall man ska ta top 2 eller inte. 

Rent individuellt så är dessa lag jämna över fem spelare men den stora skillnaden mellan dessa två lag är smartheten där jag ger övertaget till 100Thieves tack vare att man har spelare som Aphromoo etc som är väldigt duktiga på att läsa spelet och sedan göra smarta calls därefter. 100 Thieves lär ha scoutat Echo Fox bra med sina nya spelare och lär sedan ha satt upp en bra gameplan medan Echo Fox känns lite mer som "vi går ut och gör vår grej".

Tack vare att 100T är ett smartare lag än Echo Fox men inte alls faller bakom i individuell skicklighet så tycker jag att oddset borde vara omvända här.

Counter Logic Gaming – Team SoloMid 

TSM @1.72 1.5u bet365

Två lag som slåss för playoffs där TSM på 7 plats med 3 poäng för lite & CLG ligger 6 poäng nedanför slutspelsträcket. Alla lag mellan 4-10 plats ligger inom en radie på 6 poäng vilket gör att varje match nu är viktig för alla lag då alla har något att spela för.

Båda dessa lag har haft stora problem i att ta över matcherna i midgame och tack vare dåliga calls och individuella misstag har man då oftast fått se sig besegrade av sina motståndare. Detta är något framförallt TSM har börjat jobba mycket med och även att spelaren ska våga uttrycka sitt missnöje och kritik mot varandra vilket jag bara tror kommer ha en positiv aspekt.

TSM är och ska vara ett bättre lag här då man besitter en sådan hög kvalité på sina spelare och det är i dessa matcher när det betyder något som dem ska kliva fram. Jag tror att dem lyckas med detta och när vi sumerar gruppspelet av NA LCS så kommer att få se TSM i playoffs.

Clutch Gaming – FlyQuest

CG @1.98 1.5u Pinnacle

FlyQuest innehar just nu sista slutspelsplatsen och ligger 6 poäng framför Clutch som innehar den sista platsen i tabellen. 

Jag tycker dock att det är helt sjukt hur CG ligger sist i NA LCS men samtidigt visar det hur jämnt det är borta över atlanten. Ifall CG har underpresterat så tycker jag att FlyQuest har överpresterat och hade väl inför säsongen aldrig trott att dem skulle vara med och slåss om en playoff plats. Man besitter inte dem bästa individuella spelarna men har fått ihop laget bra och frågan är om man klarar av att behålla platsen eller om man får ta tidig semester denna split.

Clutch har nu tagit in Piglet som ADC och jag tror att detta kommer vara en väldigt positiv addering inför slutspurten. Clutch vet hur mycket denna match betyder och när man nu hunnit spelat ihop sig med sin nya femma så ska man ha betydligt större chans att vinna mot FlyQuest än vad oddsen visar.

Finns som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

EH Fredag

augusti 10th, 2018

Spelen rullar på bra just nu och jag hoppas kunna hålla uppe formen även under helgen!

LOL – LPL

11:00 JD Gaming – BiliBili Gaming

BLG +1.5 @1.95 1.5u Coolbet | BLG @4 1u Bet365

Samtidigt som gruppspelet i korea avslutades igår så har nu lagen i kina 4 elr 5 omgångar kvar och det som är så roligt i LPL är att teoretiskt har nästan alla lag chansen att nå slutspel.

BLG ligger just nu näst sist i East Region men man har endast 2 poäng upp till fjärde och sista platsen i playoff. Om man kollar till lagets kvarvarande matcher så har man alla möjligheter i världen att ta sig till slutspel. 

JDG är ett lag som spelat väldigt bra denna säsong och den absolut största skillnaden är att man inte kastar iväg hela matcher i år utan verkar ha blivit mer kyliga i sitt spel och faktiskt klarar av dem avgörande momenten. 

AmazingJ i BLG som är lagets ingame leader har erfarenheten och vet vad som kommer att behövas göras för att man först och främst ska slå JDG men även ta sig till playoff. Det gäller att han kan få laget att förstå allvaret och sedan spela utefter en bra och enkel gameplan. Lyckas man med detta och sedan inte ge JDGs ADC LoekeN för mycket utrymme så tycker jag att man har betydligt större chanser att ta denna match än vad oddset visar.

LOL – EU LCS

Precis som i söndagens omgång av NA LCS kommer jag att spela Under 1.5 Barons i alla fem matcher. Jag tycker återigen att 2.20+ är ett alldeles för högt odds för detta spel då.

18:00 Misfits – H2K

Under 1.5 Barons @2.20 1u Bet365

19:00 FC Schalke 04 – Team Vitality

Under 1.5 Barons @2.25 1u Bet365

20:00 Fnatic – Giants Gaming

Under 1.5 Barons @2.20 1u Bet365

21:00 ROCCAT – Splyce

Under 1.5 Barons @2.20 1u Bet365 | Splyce @1.73 1.5u Pinnacle

Lag 6 & 7 i tabellen som slåss om den sista platsen till playoffs och där Splyce nu har ett övertag med 3 poäng. Vinner laget denna match är det teoretiskt sätt klart medans vid en vinst för ROCCAT så ligger man på delad poäng med 3 matcher kvar.

Hade denna match spelats för ett par veckor sedan hade jag nog tänkt annorlunda och satt mina pengar på ROCCAT.  Laget började oerhört bra och det snackades om att ROCCAT äntligen kommer få utdelning för det hårda jobb man har lagt ner senaste åren på att hitta ett fungerande lag. Nu med 3 matcher kvar så ligger man dock utanför playoffs och jag tror att så även kommer bli fallet efter att vi summerar summer split.

Splyce har dock spelat upp sig och är efter Rift Rivas ett av ligans mest formstarka lag. Kollar man på pappret så är Splyce ett väldigt starkt lag med spelare som KaSING & Kobbe men det verkar som att succén ifrån spring split har fått lite grus i maskineriet och därför inte fått den framgång som man hoppats på under sommaren. Trots detta så vet man hur viktigt denna match är och jag tror inte att man kommer att slarva bort detta.

Ifall Splyce spelar som man ska och kan så är man ett bar nivåer bättre än ROCCAT och jag hoppas att man kan ta fram det idag. Tycker att spelet inte ska stå över 1.60 här då man historiskt sätt haft väldigt lätt mot ROCCAT och när det väl gäller så ska man vara bättre.

22:00 Unicorn Of Love – G2

Under 1.5 Barons @2.20 1u Bet365

Jag Finns precis som vanligt på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

LCK Torsdag

augusti 9th, 2018

Onsdagen slutade med exakt +-0 då Team WE inte pallade trycket och tappade 1-0 till en 1-2 förlust… Idag har vi endast LCK igång och jag tycker att båda favoriterna har bra chans att ta denna match med 2-0.

LOL – LCK

10:00 SKT T1 – Kingzone Dragon X

KDX -1.5 @2.30 1.5u Kambi (Unibet, LeoV osv)

Sista omgången utav LCK spelas under torsdagen och KDX måste ta en 2-0 seger för att ha chans på att hamna topp två i tabellen. Laget är redan klart för slutspel samtidigt som SKT inte har något alls att spela för och därför tycker jag att oddset för ett 2-0 resultat står alldeles för högt.

KDX är på pappret kanske om inte det bästa laget i hela världen och efter en tuff start på denna säsong har man nu växlat upp rejält och senaste matcherna har man sett riktigt bra ut. Man ska som sagt ställas emot ett SKT som man vid alla tre tillfällen detta år vunnit med 2-0 mot och när lagen har helt olika motivation så borde vi få en fjärde raka 2-0 seger för KDX.

13:00 MVP – KT Rolster

KT -1.5 @1.50 3u Bet365

Precis som i matchen ovan har KT allt att spela för medan MVP inte har något alls att spela för. KT kan vid en 2-0 vinst här faktiskt bli 1a i tabellen vilket jag tycker borde vara tillräckligt med motivation till att gå ut och köra över MVP. 

KT är faktiskt det lag som haft bäst utvecklingskurva under säsongen om man jämför innan & efter att det var uppehåll för Rift Rivals. Laget har äntligen hittat en gameplan som passar dem och så länge detta lag experimenterar allt för mycket kring P/B samt sina calls ingame så ska denna match inte sluta annat än 2-0. Tycker att Pinnacle står mer rätt med sitt odds som ligger på 1.36

Finns på Twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Asiatisk Morgon

augusti 8th, 2018

Senaste inlägget slutade med 7 av 8 vinster vilket gav oss ca 7u+. Tre av spelen avgjordes efter midnatt vilket gör att vi är ca 3.70u+ denna vecka och jag hoppas kunna fortsätta på den vågen borta i asien nu!

LOL – LPL

11:00 TOPsports Gaming – Edward Gaming

TOP +1.5 @1.80 1u Bet365 / Coolbet | TOP @3.70 1u Bet365

EDG såg länge ut att bli en riktigt stor utmanare till titeln av summer split men har just nu fyra raka förluster och frågan är vart man har detta lag. Till deras försvar har man spelat med lite avbytare men trots det så har man visat upp stora brister i sitt spel och framförallt i teamfights och lategame.

TOP däremot har blivit bättre och bättre ju längre denna split gått och ifrån att legat 2-6 i matcher så ligger man nu 7-7 och delar andra platsen i West Region med just EDG. Mycket av deras framgång ligger i att man börjat spelar runt sin botlane betydligt mer och på så sätt kan snowballa därifrån.

Jag tycker att denna match är väldigt intressant på många sätt och med den form alla topplag i LPL verkar ha just nu så tycker jag att motståndarna är alldeles förstora underdogs. Här ligger Pinnacle mer rätt med 1.68 på HCP och 3.20 på Raka segern.

13:00 OMG – Team WE

Team WE @1.632 2u Pinnacle

Två stycken bottenlag som egentligen bara slåss om heder och att avsluta denna split av LPL snyggt. Jag tycker att Team WE har fått bäst ordning på sitt spel av dessa två lag och efter lite förändringar i sin lineup så har man faktiskt börjat se helt okej ut som lag.

Jag tycker att Team WE Ska vara större favoriter än vad man är då deras gameplan ser betydligt bättre ut än vad OMGs gör samtidigt som OMG faktiskt inte verkar ha någon ledare i sitt lag som tar tag i det.

LOL – LCK

11:00 Afreeca Freecs – Jin Air Green Wings

JAGW +1.5 @1,952 1.5u Pinnacle | JAGW @4 1u Bet365

Afreeca började denna säsong väldigt bra och som jag skrivit förut så tycker jag att laget spelade över sin förmåga och hade det inte varit för lagets toplaner Kiin så hade man nog kunnat ligga ännu ett par placeringar ner för tillfället. Man har alltså ramlat ifrån top 2 plats i tabellen till att ligga utanför playoff och ska jag vara helt ärlig så är jag relativt säker på att detta lag inte kommer att spela playoffs.

JAGW började helt tvärtom och låg väldigt länge på 0 vinster och man såg väldigt vilsna ut som lag. Nu har man dock börjat förstå att det är lagets ADC Teddy man ska spela runt och det är den spelare som ska bära hela detta lag på sina egna axlar.

På laget senaste matcher så har JAGW endast förloat en match med 0-2 & Afreeca vunnit en match med 2-0. Jag tror inte att det kommer att bli någon 2-0 match här och ifall JAGW fortsätter bygga vidare på det man nu påbörjat kring Teddy så kan man faktiskt inte bara knipa en karta utan hela matchen ifrån ett Afreeca som 6:e och sista platsen i playoffs.

13:00 Griffin – BBQ Olivers

Griffin -1.5 @1.50 2u Pinnacle

Griffin är denna splits stora förvåning då man i sin första split någonsin i LCK går in och verkligen presterar på toppnivå match efter match. Vid vinst här så går man upp i delad ledning med Gen.G och det är någonting som lär vara motivation nog att ta denna match på allvar trots att man möter ligans absolut sämsta lag. 

Ska Griffin verkligen utmana om titeln och inte bara ett fint seriespel så kommer man behöva köra över BBQ och visa övriga lag som går till playoff att man har väldigt få svagheter som lag.

Jag finns på twitter umder namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Speltips – Veckans trippel

augusti 6th, 2018

Dags för veckans trippel igen!

Spreadsheet – Speltips – Veckans trippel

Trippeln står EH, Alive och Laakieee för. Denna vecka är det Esport och tennis!

Trippeln:

Spel 1 av Alive: aTTax ML (vs HAVU – CS:GO)
Spel 2 av EH: Gen.G -1,5 (vs MVP – Esport League of Legends)
Spel 3 av Laakieee: D. Medvedev (vs J. Sock – Tennis)

Totalt odds: 4,05

Spelstopp 6/8 18.00

Trippeln går att spela hos Coolbet och konto kan göras här

Trippeln går även att spela hos Betsson, men då till 3,82 och konto kan göras här

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

LOL NA

augusti 5th, 2018

Haft fullt upp under veckan och såldeles inte haft tiden till så många inlägg… Nu är det dock söndag och vi har en hel omgång i NA LCS att ta oss igenom!

LOL – NA LCS 

21:00 Team Liquid – FlyQuest

Team Liquid @1.57 2u Bet365 | Under 1.5 Barons @2.25 1u Bet365

Efter att TL slagit 100 Thieves under lördagskvällen så har man seglat upp på ensam ledning utav NA LCS vilket bevisar hur bra detta lag faktiskt är. För jag tycker inte att TL har gjort någon supersplit denna sommar och det känns som att man borde ligga ett par placeringar ner. Men med bra bredd i sin trupp samtiditgt som man litar väldigt mycket på varandra när olika calls & plays ska göras. Möter ikväll ett FlyQuest som ligger ett par placeringar högre än vad man borde.

Team Liquid borde förstå allvaret i att faktiskt vinna denna match och fortsätta som ensam ledare utav tabellen och därför inte försöka hitta på några nya teamcomps eller liknande. Om man sköter sig här och inte får alldeles för mycket luft så är man ett bättre lag än vad FQ är och ska således vinna denna match utan några större problem.

22:00 Cloud 9 – CLG 

C9 @1.64 1.5u Coolbet | Under 1.5 Barons @2.48 1u Coolbet

Cloud 9 bänkade tre stycken av sina spelare ner till deras Akademi lag i början av denna split pga olika anledningar och det gjorde att man fram till Week 4 endast hade 1 vinst på 6 matcher. Man har nu bytt tillbaka till sin vanliga roaster och har på dessa 7 matcher 5 stycken vinster. Spelarna förstår nog nu i efterhand varför det blev som det blev och lär inte göra om samma misstag så man blir bänkade igen. 

Cloud 9 delar just nu sista playoffplatsen tillsammans med TSM och där just CLG är en match bakom. En väldigt viktig match för båda lagen och den stora skillnaden mellan dessa två lag är att C9 besitter mycket bättre team när det gäller macroplay och det är just där CLG har varit väldigt svaga denna säsong

Det som gäller för Cloud 9 är att ta sig ur laningphase väldigt snabbt och mycket kommer att avgöras i P/B i denna match. Jag hoppas att C9 gjort sin läxa på CLG och har man gjort det och inte tabbar sig här så ser det väldigt ljust ut för en seger.

23:00 Echo Fox – TSM

Under 1.5 Barons @2.25 1u Bet365

00:00 100 Thieves – Golden Guardians

100 Thieves @1.50 2u Coolbet | Under 1.5 Barons @2.25 1u Bet365

100 Thieves innehar just nu en andra plats i ligan efter att man förlorat seriefinalen emot TL under lördagen. Det lär finnas en hunger och revanschlust hos dessa herrar som heter duga samtidigt som man inte vill släppa förbi sig Echo Fox i tabellen. Möter just nu GGS som trots att dem näst sist i tabellen faktiskt är ett bra lag. 

100 Thieves har mer att vinna än vad man har att förlora och så länge man inte hamnar någonstans mitt emellan där eller kastar bort matchen tidigt så tycker jag att man är så pass mycket bättre på egentligen allting att det inte ska vara något snack om saken.

01:00 Clutch Gaming – Optic Gaming

Under 1.5 Barons @2.48 1u Coolbet

 

Som ni ser så har jag valt att spela Under 1.5 barons med 1u i alla kvällens matcher och det handlar om att det finns ett värde när detta spel står i 2.20+. Trots att NA LCS är den liga som har längst matcher i genomsnitt så om vi kollar på alla matcher ifrån EU,NA, LCK, LPL, TCL så ligger majoriteten av dessa matcher på max 1 baron oavsett vilka två lag som möts. Jag tycker och tror att minst 3 av dessa fem matcher inte går över 2 barons vilket leder till att vi då kommer sluta på plussidan. Här kan ni göra lite som ni vill också, Dubblar, Tripplar, Singlar? Ja lek med bollen och så hoppas vi på att vi avslutar denna vecka på topp!

Jag Finns på twitter under namnet @hoogemil_ ifall ni har några funderingar!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

LOL Asien

augusti 1st, 2018

Ny månad och nya tag!

LOL – LCK

 10:00 Gen.G – BBQ Olivers

Gen.G -1.5 @1.72 2u Pinnacle

Topp laget Gen.G tar emot ligans sämsta lag och här tycker jag att Pinnen är väldigt generösa. Förvisso har BBQ börjat ta lite kartor här och där men för att Gen.G inte ska bli indragna alldeles för mycket i kriget kring slutspelssträcket så behöver man vinna här.

Sålänge laget inte börjar testa massa nya picks och experimentera allt för mycket med teamcomps så vinner man detta med 2-0. Tycker att Coolbet / Bet365 som har runt 1.57 står mer rätt. 

13:00 SKT T1 – Afreeca Freecs

SKT T1 @2.25 1.5u Bet365

SKT har fyra raka segrar och deras formkurva pekar spikrakt uppåt just nu. Även fast lagets stora stjärna Faker fått minimalt med speltid på senaste så har man gått ihop som ett lag och verkligen börjat spela efter sina styrkor.

Afreeca däremot verkar ha stora problem med att få igång det spel man hade inledningsvis av denna split och frågan är om man lyckas vända på steken och hålla jagande Hanwha & SKT bakom sig?

Ett jagande SKT med vass form ska inte stå över 2x pengarna mot detta Afreeca och håller man sig till den gameplan man haft senaste veckorna så ska en vinst här inte vara så långt borta.

LOL – LPL

11:00 Vici Gaming – Topsports Gaming

TOP -1.5 @2.44 1.5u Pinnacle 

TOP innehar just nu sista slutspelsplatsen i West region av LPL och jagas tätt bakom av både OMG & FPX. Perfekt tillfälle att dra ifrån när man möter Vici som endast lyckas skrapa ihop 1 vinst och 6 kartor på 11 stycken matcher.

Ska TOP ha något i slutspelet att göra så måste man vinna dessa matcher med 2-0 och beroende på hur jämnt det är i West Region så kommer inte bara poäng att spela stor roll här även hur bra kartskillnad man har. Förstår man allvaret i hur viktig det är att vinna med 2-0 här så gör man det.

13:00 JD Gaming – Edward Gaming

EDG @1.63 2u Pinnacle

Två stycken topplag drabbar samman och jag tror att efter EDGs förlust mo IG senast så är lusten för revansch väldigt stor. JDG har vissa spelare som håller samma individuella skicklighet som EDG men över det stora hela som lag och organisation så ska EDG vara ett par snäpp bättre.

Finns på twitter under namnet @hoogemil_om ni undrar över något

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

EH (Emil Hög)

Av Emil kommer ni finna speltips på Esport. Det är mestadels LoL (League of Legends) men även tips på CS:GO förekommer. Innebandy kan även komma upp!

Spreadsheets:

Spreadsheet – EH’s bloggspel

Andra spreadsheets av EH:

Spreadsheet – Esport CS och LoL
Spreadsheet – Innebandy

Spreadsheet – 2017 Esport + Innabandy

Get to know EH

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

juli 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.