Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Lär känna Emilia Hult

oktober 2nd, 2017

Mitt namn är som sagt Emilia Hult och jag jobbar som streamer på Twitch samt som profil inom E-sport. Mitt intresse för spel har alltid funnits där men inte alltid varit en prioritering. Efter gymnasiet valde jag att plocka fram tangentbordet igen för att sedan komma att bli streamer. Det var inte alls planerat att bli streamer utan jag började streama vid sidan av mitt dåvarande jobb som servitris för att jag tyckte det var extremt kul.   Det började med ett spel som heter League of legends men efter ett års tid av slitande som support spelare gick jag över till att spela cs:go, och det är där jag är nu. Jag är fortfarande i stadiet där jag lär mig och utvecklas dag för dag men framåt går det. Drömmen är ju att bli så bra som möjligt, men inte att bli proffs. Mitt intresse ligger i att streama och kunna ha en rolig skämtsam livestream där inte mitt spelande är i fokus, utan att ha kul, umgås och kunna spela tillsammans med mina tittare.

 
Idag driver jag en stor kanal med följare från hela världen och har gjort det i nästan exakt två år. Jag älskar mitt jobb och brinner stark för det jag gör. Ibland kan det vara svårt, ibland sätter det en hög press på mig att behöva vara BÄST (vilket jag verkligen inte är) eller att behöva vara roligast (vilket man inte kanske kan vara hela tiden i 6 timmar av en stream).  Det är också ofta man får mycket negativa kommentarer men kärleken jag får är extremt mycket större. Jag har byggt ett community av tittare och följare jag bara kunde drömma om. 
 
Folk har oftast fördommar om streaming och tror att det jag gör är att sitta framför datorn, käka chips och lalla i 8 timmar per dag vilket inte stämmer alls. Jag gör mycket utöver själva ''spelandet''. Jag driver en enskild firma och älskar utmaningar och att ha flera bollar i luften. Primärt har jag min stream och sociala medier vilket leder till att jag gör olika kampanjer, åker på spelevent runt om i världen och lever ett aktivt liv.  
 
Om vi backar tillbaka till själva spelet jag spelar, cs:go, så är jag som sagt fortfarande nybörjare. Att spela ett spel jag bara spelat lite över 1 år är svårt då de man möter i snitt spelat i 5 år. I och med det växande intresset för spelet och en pojkvän som är proffspelare så kom också intresset för att börja kolla på proffsmatcherna samt börja småbetta. Tycker det är väldigt roligt och ger mig en kick och det blir lite extra spännande att kolla på matcherna. Som det ser ut just i nuläget så är det svårt att se favoriter och förutse vinnande lag i matcher och turneringar då många lag som inte ens legat i top 10 bästa lagen i världen kommit och vunnit över favoriterna. Det är oförutsägbart och man sitter lite på nålarna just nu när man bettar men det är detta som gör det extra spännande i nuläget. 
 
För mig ska det blir extremt kul att få jobba tillsammans med NHLbettingblog då det är en ny input för er och en stor utmaning för mig. Lets make some magic! Utöver inläggen ni kommer att se från mig här på bloggen så kanske ni hittar mig i matchmaking på cs:go eller på min livestream. Hoppas att ni är lika taggade som jag! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


1 Kommentar

Vi välkomnar Emilia Hult!

september 28th, 2017

Emilia Hult ansluter till NHLbettingblog.se från och med oktober och kommer ge ut speltips kring Esport CS under vissa perioder! Väldigt kul att Emilia var öppen för att testa på detta och ansluta till sidan och fylla upp ett område som saknas, nämligen Esport.

Emilia är en stor twitchprofil då hon driver en kanal med ca 140 000 följare. Hon spelar oftast CS och har även fått upp ögonen för betting i denna veva.

Mer om Emilia kommer nu imorgon, fredag, då ett ''get to know Emilia Hult'' inlägg dyker upp där hon berättar lite om sig själv och hennes kanal! Lite ungefär samma grej som "get to know" inläggen med BetHockeyStick och Pollettregn för ett tag sedan (klicka in på dessa rekare i menyn för att hitta dessa inlägg längst upp till höger på varje rekare).

Emilia Hults twitchkanal

Frågor? Kommentera här eller kom in på chatten :)

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Regga här


Inga Kommentarer

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.