Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

ESEA ONSDAG

maj 14th, 2019

Två speltips hittas nedanför!

 

Match: HAVU – VITALITY
Liga: ESEA MDL EU
Bolag: PIXELBET
Units: 3/5
Odds: 1.60
Speltips: HAVU +7.5
Spelstopp: Onsdag 15 Maj 19:00 CET

HAVU handikappet provas imorgon. Mirage är kartan som spelas och som tidigare nämnt är detta inte Vitalitys starkaste karta överhuvudtaget. Det är sällan man bokstavligt talat kör över sina motstånd på kartan och oftast är det så att man sabbar för sig själva genom att missbruka sin ekonomi i matchen. Det är ofta man köper bort runda på runda innan man inser att det är dags att vinna med andra ord. HAVU är möjligtvis inte det bästa laget på Mirage men samtidigt är man i en god form och har en bra moral i laget. Med nya linan, med andra ord när sAw joinade, så har man 20-6 på 26 kartor spelat vilket är ett väldigt bra resultat. Mirage har man spelat fem gånger och vunnit tre av dessa och båda förlusterna har man hamnat över dubbla siffror. Mot Vitality kan mycket väl detsamma ske.

 

Match: PRO100 – VITALITY
Liga: ESEA MDL EU
Bolag: ARCANEBET
Units: 2/5
Odds: 1.87
Speltips: PRO100 +7.5
Spelstopp: Onsdag 15 Maj 18:00 CET

Likadant som förra spelet så är detta heller ingen karta Vitality spelar frekvent. In fact så har de ännu inte spelat kartan och detta för att man trivs mycket bättre på de andra kartorna. Kartan som liras imorgon är Train, en karta Vitality spelat en gång för två månader sedan mot Epsilon. Hur gick det? Laget förlorade med 16-8. De tränar på kartan men inte lika mycket som på de andra och skälet är som tidigare nämnt att de trivs bra mycket bättre på de andra kartorna. Nu när Vertigo kommit så måste man dessvärre börja spela den och därav är den med i map poolen. Pro100 är relativt nytt med sin nya femma men har samtidigt rätt okej form och spelar faktiskt bra ihop. Inte lirat Train så värst mycket och förlorade nyligen mot Spirit med 22-20 på övertid. Bådas dominans var på CT-sidan som vanligt men Pro100 visade prov på fina idéer på T-sidan. Återigen ska Vitalitys överskattning utnyttjas och denna gången står Pro100 för rundorna. Får man igång CT-sidan så är ingenting omöjligt.

 

Fler speltips kommer imorgon!

 

Glöm inte bort att ni kan följa mig på Twitter där ni får tillgång till allt ni kan tänka er utöver denna sidan. Ett smart sätt att hålla sig uppdaterad!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här