Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

ESL Pro League

december 3rd, 2018

Imorgon börjar äntligen efterlängtade Pro League där vi har många bra lag som kommer att vara med att tävla bland annat Astralis, Liquid, Hellraisers, MiBR, NaVi & NRG. Detta betyder att jag vill dela med mig av tankarna jag har inför morgondagens matcher där första matcherna börjar redan kl 12;00.

Hellraisers vs Renegades // 12:00 // 5u
Hellraisers ML 1,67 hos Pinnacle

Motivering: Trots att man inte vann turneringen tyckte jag att man gjorde en riktigt bra turnering där man tyvärr förlorade brons matchen mot BIG men det var definitivt en väldigt jämn match där man var nära på att ta tredje plats, dock så kom BIG tillbaka där vilket var otur för Hellraisers. Tycker dock man visar att man förbättras för varje turnering och spelarna man har såsom Woxic & ISSAA är riktigt bra och nyckelspelarna i laget. Detta ska inte vara något problem för Hellraisers.

Astralis vs Vici Gaming // 12:00 // 3u
Astralis -8.5 rundor till 2,00 hos bet365

Motivering: Klasskillnad och så enkelt är det, behöver nog inte motivera vidare på detta då man är världens bästa lag just nu och kan spela alla kartor så oavsett vilken karta som blir draftad här så kommer Astralis köra över Vici Gaming.

BIG vs INTZ // 13:15 // 3u
BIG -3.5 rundor till 1,80 hos bet365

Lycka till!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här