Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Ett klick!

oktober 22nd, 2018

Tråkig avslutning på förra veckan. Men men, ny vecka och nya tag! Som rubriken avslöjar blir det endast ett spel idag. Imorgon är det en hel uppsjö av matcher och då lär det bli ett par fler klick. 

ATP Basel 
Shapovalov – Cilic 
Shapo spelade verkligen inte bra i Stockholm förra veckan. Såg mest valpig ut och blixtrade endast till vid enstaka tillfällen. Möter här en Cilic som bör vara motiverad att hitta formen inför slutspelet om några veckor. Cilic har haft problem att stänga matcher på slutet vilket endast bör öka motivationen. Det är inget jag tror kommer sitta i och bli ett långvarigt problem. Här tror jag en högmotiverad Cilic visar vart skåpet ska stå. 
Spel: Cilic 1.52, pinnen, flatinsats. 

Det var allt för idag, lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här