EU LCS dag 2 | NHLbettingblog.se


Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

EU LCS dag 2

januari 27th, 2018

Då var det dags för dag 2 av EU LCS!

Efter gårdagens perfekta bettingdag från min sida så fortsätter jag och spela på LCS som är mycket fint, rekade bara en match igår som inte satt men jag spelade 6 andra bets som jag inte rekade som satt, väldigt typiskt.

UoL vs ROCCAT
Första matchen jag kommer att spela på är UoL mot Roccat där man hittar fina 1.90 odds på Roccat som startat säsongen grymt bra där man slagit lagen som ska vara bättre på pappret medan UoL visat en riktigt kass form där man
bara ser ut att förlora. Jag tror att Roccat vinner denna match just för att formen spelar roll här och att dem känner självsäkra i sitt lag och spelar väldigt vågat just nu medan UoL kan bli väldigt ihoptryckta och nervösa för att prestera.
3/5u

Splyce vs Schalke 04
Här spelar jag på Schalke 04 kommer att vinna, här hittar vi bara 1,66 odds på Schalke men tycker att det är tillräckligt bra odds för att kunna spelas från min sida. Alla har trott att Splyce ska vara ett bra lag som ska prestera i denna säsong men har verkligen inte hittat gnistan i laget där man förlorat två matcher av tre bland annat mot lag som det ska slå på pappret som t.ex. Roccat som igår vann mot dem trots att de hade 5 i odds, jag spelade 200kr på Roccat här och tog hem en tusenlapp vilket var väldigt fint. Schalke har vunnit två av tre matcher där man förlorade mot Misfits som har startat säsongen helt okej trots sin stora ändring i midlane.
3/5u

/NikzeN

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

augusti 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


31


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.