Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

EU LCS Day 2

februari 17th, 2018

Efter att gårdagens spel satt så känner jag mig extra självsäker idag så jag har hittat ett spel som jag tycker var spelvärt till 2 gånger pengarna.

Jag har spelat G2 -2.5 kills mot Misfits till två gånger pengarna som sagt och jag har spelat detta för jag förväntar mig att G2 vinner matchen så de verkar hittat tillbaka sin form då man igår slog Vitality utan o dö en enda gången.
Precis den boosten dem behöver för att kunna vinna mot Misfits. Att spela G2 rak vinst är ungefär 1.70 i odds så om man vill ha den där extra boosten så rekommenderar jag -2.5 för att OM dem vinner så vinner man oftast med över 2.5 kills då man oftast acear andra laget i slutet!

Lycka till vid rygg

3/5 units

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här