Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

EU LCS Fredag

mars 9th, 2018

Vi börjar få igång formen rejält och 10 av dem senaste 11 bloggspelen har blixt vinst… 

EU LCS – LOL

Vi har två veckor (4 matcher) kvar i EU LCS och jag tänkte kopiera NBs style och köra igenom tankar för alla matcher såhär sista omgångarna 

Team Vitality – Unicorn Of Love 

3.Vitality 8-6

6. UoL 6-8

två lag vars säsong verkligen sett helt tvärtemot det andra laget.

Team Vitality tog hela den Europeiska scenen med storm när man gick in och totalt dominerade varje match. Nu har man dock förlorat 5 av sina 6 senaste  matcher och det känns som en blandning av frustation samt stress finns i laget då man faktiskt kan missa playoffs om man inte finner formen igen.

På andra sidan har vi UoL som sitter på 5 raka vinster och ser ut som att starten på säsongen inte ska stoppa enhörningar ifrån att vara med i kampen om en plats i playoff.

Det känns som UoL har hittat nyckel till hur man ska vinna matcherna samt att lagen lärt sig hur man ska slå vitality. Tycker oddset är för högt på UOL och med deras form är det svårt att avstå.

GIA – Schalke 04

6.GIA 6-8

7. Schalke 04 5-9

jag tycker att GIANTS är väldigt lika Vitality då man överraskade många inledningsvis och nu när serien och lagen sats sig så ser man väldigt mediokra ut.

på andra sidan har vi ett Schalke som har otrolig potential i sin lineup men tyvärr inte nått upp till någon bra nivå alls och segrarna måste komma nu ifall man ska ta sig till slutspel.

Schalke är ett bättre lag rent individuellt och om man fixat till dem här detaljerna kring lagspelet så ska man vinna denna match så länge man inte blir helt outdraftade.

Splyce – Misfits 

3. Splyce 8-6

4. Misfits 7-7

Ett Splyce som blandat och gett väldigt mycket under hela säsongen egentligen. Det man behöver göra här att bygga laget runt sin ADC "Kobbe" som man gjort mycket under säsongen och låta honom gå 1v9. 

För mycket av Misfits framgång ligger i deras ADC och kan man stänga ner honom och låta sin botlane få övertag så har jag svårt att se Splyce förlora detta

G2- Roccat

2.G2 9-5    

6.Roccat 6-8

Inte så mycket att snacka om egentligen. Ska vara ett par nivåer skillnad på dessa lag och nu när G2 svaga länk på botlane (Hjärnan/Wadid) kommit igång så har jag väldigt svårt att se Roccat rubba G2.

H2K – Fnatic 

1.FNC 10-4

7.H2K 5-9

Även fast H2K precis som UOL spelat upp sig på senaste tiden så har jag svårt att se dem rubba på Fnatic så som det laget har presterat senaste veckorna av den här säsongen 

Spel 1: UOL @2.37 1.5u bet365

Spel 2: Splyce @1.92 1.5u Pinnacle / Coolbet

Spel 3 Fnatic + G2 @1.96 2u Coolbet 

spel 4 Schalke 04 @1.82 1.5u Coolbet / 1.80 bet365

 

Tags: , , , ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här