Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

EU LCS Lördag

februari 24th, 2018

Tillbaka med ännu en helg fylld med fina spel från EU LCS. Tyvärr missade jag att lägga upp något inlägg igår då jag hade lite andra saker jag planerat in..

Men ikväll finns det mycket fina spel där jag bland annat lagt ett sikte på stormötet mellan G2 och Fnatic.

Spel 1: Fnatic vinst 1,83
Spel 2: Över 12,5 torn 1,80
Insats: 3/5 unit på bägge i singlar

Motivering: Båda lagen har samma odds på att vinna men i slutändan av denna match tror jag att lagspelet kommer spela in här och där känns det som att Fnatic klickar bättre än vad G2 gör som lag vilket man sett på Fnatic's decision making i plays och liknande, sen att dem oftast brukar avsluta med en väldigt fin draft så borde detta ske ikväll igen. Man kan alltid avvakta efter champ select och bestämma därefter vilka som har bäst picks.
Annars kommer matchen vara väldigt jämn tror jag vilket kommer leda till att mycket torn kommer att falla och då tycker jag att ö12,5 torn är ett väldigt fint spel här till 1,80 gånger pengarna.

Har även ett till spel jag tycker är väldigt fint inför kvällen och det är sista matchen för ikväll mellan Misfits mot Vitality.
Misfits att vinna till 1,72. Denna tror jag på för att Misfits har visat sig vara ett väldigt bra lag vilket Vitality också har men någonting har hänt med Vitality på senaste och självförtroendet är inte på topp efter 3 raka förluster.
Avvakta till champ select och spela live på denna och har Misfits fördel i sina picks så bör du plocka dem till 100%, annars kan det vara kul med en chansning på att Vitality hämtar upp sig från sin förluststreak om det har bra picks.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här