Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

EU LCS Lördag

februari 24th, 2018

Tillbaka med ännu en helg fylld med fina spel från EU LCS. Tyvärr missade jag att lägga upp något inlägg igår då jag hade lite andra saker jag planerat in..

Men ikväll finns det mycket fina spel där jag bland annat lagt ett sikte på stormötet mellan G2 och Fnatic.

Spel 1: Fnatic vinst 1,83
Spel 2: Över 12,5 torn 1,80
Insats: 3/5 unit på bägge i singlar

Motivering: Båda lagen har samma odds på att vinna men i slutändan av denna match tror jag att lagspelet kommer spela in här och där känns det som att Fnatic klickar bättre än vad G2 gör som lag vilket man sett på Fnatic's decision making i plays och liknande, sen att dem oftast brukar avsluta med en väldigt fin draft så borde detta ske ikväll igen. Man kan alltid avvakta efter champ select och bestämma därefter vilka som har bäst picks.
Annars kommer matchen vara väldigt jämn tror jag vilket kommer leda till att mycket torn kommer att falla och då tycker jag att ö12,5 torn är ett väldigt fint spel här till 1,80 gånger pengarna.

Har även ett till spel jag tycker är väldigt fint inför kvällen och det är sista matchen för ikväll mellan Misfits mot Vitality.
Misfits att vinna till 1,72. Denna tror jag på för att Misfits har visat sig vara ett väldigt bra lag vilket Vitality också har men någonting har hänt med Vitality på senaste och självförtroendet är inte på topp efter 3 raka förluster.
Avvakta till champ select och spela live på denna och har Misfits fördel i sina picks så bör du plocka dem till 100%, annars kan det vara kul med en chansning på att Vitality hämtar upp sig från sin förluststreak om det har bra picks.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.