Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Europa League ALL IN SINGEL

februari 15th, 2018

Hejsan!

Ikväll vankas Europa League och det finns bara en match som mina ögon fastnade på och jag kommer spela en all in singel på Napoli mot RB Leipzig.

Motivering: Napoli har varit sjukt starka under säsongens gång och leder Serie A just nu med ett släpande Juventus tätt på vilket är oerhört starkt då Juventus vanligtvis alltid brukar ha ledningen i Serie A.
Inte bara att de haft en sjukt bra säsong så är dem väldigt formstarka just nu då man senast tog hem en 4-1 seger mot ett Lazio som är väldigt duktiga dem med och Napoli har spelat 5 matcher utan förlust.
Napoli är även ett starkt hemmalag och har fördelen i detta mötet. Man kan avvakta lite med startelvorna men jag tror att det kommer spela vanliga elvan ikväll då jag tror att man satsar på en komfortabel vinst på hemma så man kan vara lite lugnare i returmötet på bortaplan.

Napoli att vinna till @2.05 gånger pengarna.
Jobba!

5/5 units.

Imorgon återkommer jag med EU LCS inlägg och även på lördag och söndag spelas mycket lol matcher som jag haft ögonen på.
På återseende.

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här