Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Europas passingsskickligaste lag samt stort värde i skottspecialen

november 7th, 2018

Etihad Stadium

Manchester City – Shakhtar Donetsk

Spännande möte mellan gruppledaren City samt jumbon Shaktar.

Bägge lagen är i enormt poäng behov, City för att hålla lagen bakom sig och Shakhtar för att kriga om avancemang eller evenutellt spel i Europa League som är tröstpriset för 3an i gruppen.

Lagen möttes för cirka 2 veckor sedan i Ukraina i en match där City vann relativ enkelt med 0-3 men Shaktar var inte helt ofarliga heller och City slet vissa delar av matchen med sitt spel.

Tror på lite annan bild idag, tror på ett betydligt mer bollförande City som vi blivit vana att se på hemmaplan medans Shakhtar kommer fokusera på försvarspel för att sedan ställa om fort och sätta bollarna på sina 4 snabba brassar på topp.

Som sagt så tror jag på ett bollförande hemmalag och det leder till att mitt spel blir

Manchester City över 58,5% bollinnehav @1,80 hos Bethard och investerar 2.5 u

Vad talar då för spelet?

  • Statistiken –  City löser spelet i över 25 raka hemmatcher (!)
  • Snittet – Har ett hemmasnitt på mäktiga 67,2 % denna säsongen
  • Spelsystemet – City spelar med 3 centrala mittfältare i Silva x2 samt Fernandinho som besitter både kyla samt är hängvina till Peps possessions spel och slår sällan bort bollen
  • Shakhtar​ matchplan – Man är väldigt nöjda med 0-0 och kommer inte chansa något i starten vilket kommer ge City ett stort försprång i innehavet

Farligheten med detta spel är givetvis en tidig City ledning vilket är fullt möjligt men jag upplever inte City som något lag som tummar på sitt system trots ledning som väldigt många lag gör utan man är väldigt hängivna spelet.

Som sagt sitter spelet i över 25 raka hemmamatcher och vi alla vet att City har haft ledning i väldigt många av dessa man ändå löst linan med marginal oftast.

 

Hakim Ziyech

Ajaxs guldklimp som har många av storklubbarna i Europas ögon på sig och bland annat Roma och Everton sägs vara sugna att knyta till sig den 25 årige Marockanen.

Ziyech är enligt mig en fantastisk fotbollspelare som besitter väldigt fina offensiva kvaliteér och kan blanda magiska dragningar med passningar in bakom motståndarnas backlinje och även skjuta från distans.

En komplett offensiv spelare som leder Ajax offensiv och är den store kreatören.

Idag har jag tänkt att använda honom i ett skottspel som Coolbet erbjuder under fliken " skapa ditt spel "

Och det är nämnligen Hakim Ziyech mer skott än Serge Gnabry (Bayern) till fina 1,65 och investerar här 4u

Jämförelse spelarna mellan:

Skottsnitt: Ziyech 5,9 & Gnabry 1,7 skott per match

Speltiden: Ziyech har spelat 90 minuter 14/20 tävlingsmatcher (3/3 i CL) iår och har en snittspeltid på 85 min/match i ligan

Gnabry har startat 6 matcher denna säsong och blivit utbytt samtliga och har en snittspeltid på 39 min i CL och 46 i Bundesliga så chansen att han blir utbytt är betydligt större än Ziyechs.

Positionen – Ziyech vänsterfotad på högerkanten, optimal skottpositon med att vika in från höger och skjuta med vänstern.

Gnabry, högerfotad mittfältare på högerkanten är ingen optimal skottposition utan mer en inläggsposition.

Man kan inte heller klaga på formen hos Ziyech som sedan senaste matchen mot Benfica där han sköt 5 skott har avlossat hela 17 (!!!) skott på de 2 efterföljande ligamatcherna.

Att jämföra det med Gnabrys 5 känns väldigt bra.

Har ni aldrig sett honom spela så råder jag er att se detta klipp:

https://www.youtube.com/watch?v=fzubkgsIXUE

 

Det var mina ideér och tack för att du tog dig tid

Maffian

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här