Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

FaZe – LDLC

oktober 10th, 2018

Kort inlägg idag. Fingrarna blöder fortfarande. ECS idag igen, denna gången från EU hållet. 

FaZe har nyligen kommit tillbaka från ESL One New York och har nu, precis som många andra lag, börjat sin resa i onlineligorna. ECS och ESL Pro League mixas det mellan och resultaten ser faktiskt lite bättre ut. På sina senaste tio matcher har laget lyckats skrapa ihop sex vinster, vilketf år anses vara någorlunda bra för ett lag som FaZe vars form har varit både starkt ifrågasatt och så gott som bortblåst. Dessvärre ser man tydliga tecken, fortfarande, på att något inte stämmer. De ser ur balans ut, liksom frånvarande och det skapar en del bekymmer för laget på planen. De är inte längre det där dominanta laget som ingen kan slå, tvärtom, är de ett lag många lag kan slå nu och ett lag som har svårt att behålla någon slags dominans. FaZe är ett starkt frågetecken i dagens läge.

På andra sidan har vi ett oerhört hungrigt och pånyttfött, franskt lag. LDLC är tillbaka, denna gången med en hungrig lina som sällan viker ner sig. Amanek och devoduvek fick också möjligheten att återvända hem från NA efter sin tid i Misfits och verkar nu ha hittat ett perfekt lag att återvandra till tronen med. Nåväl, tronen hade de ju aldrig i Misfits men spelet mot bra lag och en del LAN hängde de minsann på. LDLC har bra form. Faktum är att laget, med denna linan, har lirat totalt 91 kartor och vunnit 63 av dessa. Utan att ljuga skall det sägas att man mött ganska olika lag i dessa vinster, framförallt från ESEA MDL m.m vilket säger en hel del om skickligheten från just dessa lagen. Däremot har man också mött lag som Mousesports, Optic, North, Fragsters och ENCE för att nämna några. Laget är väldigt bra, väldigt sansade, väldigt bestämda och väldigt hungriga och väldigt inställda på att göra avtryck i CSGO-världen. 

Idag kommer de ut hungrigare än någonsin i denna kamp, över två kartor, mot FaZe. Det är matcher som dessa som LDLC vill spela för att kunna bevisa hur pass bra egentligen är. Något säger mig också att de kan göra avtryck. FaZe är inte i sin bästa möjliga form och där finns som sagt stora frågetecken mot hur de faktiskt mår, både mentalt och ingame. Medans, har de ett lag som kan skrälla utan dess like, mitt framför sig. En bonus för LDLC är att dagens matcher spelas på Train och Overpass, två kartor man trivs väldigt bra på. Train med en 11-5 W/L och 68,8% win rate och Overpass med sanslösa 17-2 W/L och 89,5% win rate.

 

Det är upplagt för skräll i dagens två matcher.

 

Speltips: LDLC ML Map 1-2

Liga: ECS EU

Bolag: UNIBET

Units: 2/5 Map 1 och 3/5 Map 2

Odds: Map 1: 4.00 och Map 2: 3.50 – Finns hos andra sidor runt liknande odds!

Spelstopp: ONSDAG 10 Oktober 21:00 CET

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här