Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

FaZe – Luminosity

juni 8th, 2018

Det hör inte till vanligheterna att jag spelar ett sånt här spel till ett sånt här odds… men detta är för högt. Det bara är så. 

Luminosity ska inte ha någonting att hämta mot FaZe oavsett vem de ställer på planen och speciellt inte med deras usla prestation på Dreamhack Open Austin som de visade i helgen när de åkte ur gruppen med 2-0. I gruppen hade Luminosity lag som Fragsters, eUnited och Heroic vilket är lag man ska kunna utmana mot och vinna över. Det gjorde man alltså inte. Inte alls, och inte ens i närheten. 

I detta eventet kommer man in med en urkass form som bara har blivit sämre och ett självförtroende som inte existerar. Var det dåligt före eventet så är det ännu sämre nu och inför detta eventet tror jag inte man har hoppet uppe alltför mycket med tanke på vilka lag som kommer dit och vilka lag man har i gruppen. FaZeG2 och NRG står på andra sidan och Luminosity ska inte ha en chans mot dessa motstånd. Får i första rundan möta FaZe vilket är världens bästa lag efter Astralis.

Alla spelare i detta laget är sämre än FaZe's spelare, det finns liksom inget att prata om där. Tittar man på den taktiska biten så har Luminosity en del att komma med men mot ett FaZe med fyra av världens bästa spelare så lär det inte räcka till ändå eftersom den individuella nivån hos FaZe är så fruktansvärt hög. Ska Luminosity vinna det här så krävs det en så ofantligt stor prestation, något som de inte har i sig och framförallt inte i nuläget.

FaZe kommer in i denna turnering med mycket att spela för. Olofmeister är tillbaka, även om han nu inte deltar i detta eventet, och detta har garanterat skrapat ihop lite glädje i detta laget igen. Till detta event får man spela med cromen vilket är en oerhört duktig spelare med sanslös talang som kommer att nå så långt ögat kan nå en vacker dag. I ett FaZe, där taktiker spelare mindre roll och individuella prestationer eftersträvas, så passar han helt perfekt. Detta är faktiskt ett lag han passar in riktigt bra i då han själv spelar väldigt aggressivt och aim-baserat. Oerhört skicklig spelare och han kan göra susen i FaZe. Detta är hans största chans i karriären och han kommer vara mer taggad än någonsin vilket förmodligen kommer göra under för detta FaZe.

Allt talar för FaZe, verkligen. Visst, Olofmeister är som sagt inte med, men de har klarat sig bra utan honom. Detta är sista eventet innan han är tillbaka och FaZe vill ha tillbaka denna förstaplatsen som världens bästa lag. Denna gången får de ta resan med cromen till att börja med men det är inget de kommer se som ett hinder. Tvärtom, tror jag de kommer se detta som en grym möjlighet. De vet vad de får för en spelare och de vet att de är hästlängder bättre än detta Luminosity

Resan börjar här. Första stoppet är Luminosity och det är en match man bara ska vinna.

Speltips: FaZe ML

Liga: ECS

Bolag: BET365

Units: 4/5

Odds: 1.40

Spelstopp: 8 Juni 19:15 CET 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här