Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Fel Favorit?

juni 30th, 2018

Vi fortsätter springa bra och 6/6 spel i senaste inlägget kan vi rätta grönt.. Söndag samt ny månad och vad passar då bättre än lite LOL?

LOL – LCK 

10:00 Afreeca Freecs – Gen.G 

Gen.G @2.25 1.5u Bet365

Två lag som helt klart börjat sommarens upplaga av LCK bra men jag tycker att det det är helt fel favorit i denna match.

Gen.G har denna säsong vunnit 6 av sina 7 matcher och det som skiljer Gen.G mot många andra topplag är att man har många olika "matchvinnare" som kan kliva fram och egentligen inte är beroende av en speciell spelare.

Alla dessa spelare tar verkligen LAGET före JAGET vilker gör att dem är otroligt svåra att möta då man aldrig riktigt vet hur dem kommer att göra sin Pick & Bans och vem man kommer att försöka spela runtomkring.

Afreeca har vunnit 5 av sina 7 matcher inledningsvis av denna split men ju mer jag ser Afreeca spela ju mer tycker jag att dem blir ett mittenlag och kommer att få slåss om att gå till slutspel.

Jag tycker att lagets botlane är alldeles för dålig för att räkna Afreeca som ett toplag och när Kuro / Kiin som är lagets mid & toplaner inte får en stor ledning så har man stora problem att stänga matcher. Det syns väldigt tydligt då alla 5 vinster har kommit mot lagen på plats 5-9 i tabellen och så fort man möter ett lag i top 5 så har man förlorat.

Att Afreeca kommer vara ett potentiellt slutspelslag tvivlar jag inte på men top 3 lagen i LCK är ett par steg före resterande lag i ligan. Jag tycker att oddset här ska vara omvända och förstår faktiskt inte hur Gen.G ens kan vara underdogs här.

LOL – LPL

13:00 Edward Gaming – Rogue Warriors

EDG @1.90 1u Bethard

EDG & RW är helt överlägsna i sin grupp borta i kina och det tycker jag syns när man kollar i tabellen också (RW 5 vinster 0 förluster och 10-0 i kartor, EDG 4 vinster 1 förlust och 8-3 i kartor)

RW har alltså inte förlorat en karta än även fast man varit nära och det är mycket tack vare att dem sämre lagen i LPL verkligen är ett par nivåer under topplagen. Fortsätter man att spela runt sin midlaner Doinb tidigt i matcherna och sedan förbättrar sitt midgame så kommer man att bli väldigt intressanta även mot topplagen i LPL.

Man har som sagt inte haft så mycket motstånd hitills under denna split och jag ska absolut inte ta något ifrån Doinb & co men hade man mött något av dem bättre lagen i ligan så kan jag garantera att man tappat minst en karta och kanske till och med en match.

EDG är precis som RW ett par snäpp bättre än resterande lag i West Region och det som varit skillnaden på dessa två lag inledningsvis av summer split är att det känns som RW haft 100% fokus i varje match medan EDG ibland har slappnat av lite väl mycket och därför inte är 5-0 med endast 2-0 vinster.

Det som sticker ut för egentligen båda dessa lag jämfört med dem andra topplagen i LPL är att lagens midlaner har varit spelarna som stuckit ut och varit lite av den carryn som gjort att man just nu är ett par steg före sina motståndare.

Tror inte bara att RW kommer att förlora sin första karta här utan även sin först match för summer split då jag tycker att EDG har fler spelare som kan kliva fram och avgöra dessa toppmatcher och framförallt är EDGs botlane bättre. Jag tycker att bet365 ligger mer rätt med 1.72 på EDG.

Ni kan hitta mig på twitter under namnet @hoogemil_ om ni undrar över något!

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

Tipsmedoss.com

Tipsmedoss.com levererar daglig uppdatering av speltips och rekar. Stryktipsförslag varje lördag. De erbjuder dessutom en komplett och omfattande Guide över oddsbonusar.

Klicka på ''NHLbettingblog chat'' för att få chatten i stort fönster!

Viktiga tävlingsdatum

◄ Prev

september 2018

Next ►
måntisonstorfrelörsön

1


2


3


4


5


6


7


8


9


10


11


12


13


14


15


16


17


18


19


20


21


22


23


24


25


26


27


28


29


30


Bettingstugan.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Bettingstugan.se.
Där kan du läsa, kommentera och dela med dig av speltips. De driver även Oddsbonusar.se där du kan jämföra spelbolag och insättningsbonusar.

Besök Bettingstugan.se och Oddsbonusar.se

Spelbolag

10Bet

Gameday.se

Gameday.se handlar du allt från NHL och får det hemskickat redan efter ett par dagar. Framförallt finns ett jättestort utbud av NHL-tröjor från de mest populära lagen i världens bästa hockeyliga. Om du vill köpa en NHL-tröja kan du besöka Gameday.se och välja bland officiella matchtröjor, hoodies, sweatshirts, t-shirts och långärmade t-shirts. Alla tröjor kommer från kända varumärken och håller högsta kvalitet. Kolla in utbudet och köp din NHL-tröja redan idag!

10Bet

Spelbloggare.se

NHLbettingblog.se samarbetar med Spelbloggare.se.
Där hittar ni varje dag mängder av speltips från olika experter,
både när det gäller NHL men även andra sporter och ligor.

Besök Spelbloggare.se för ännu fler speltips.