Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Finalspel i Singapore!

oktober 23rd, 2018

Ja. Skönt att starta veckan med vinst trots det låga oddset! En vinst är en vinst som man säger. Som sagt, idag är det flera matcher och flera spel kommer. 

WTA Finals i Singapore 
Wozniacki – Kvitova 
Wozniacki missade 10 breakbollar mot Pliskova. Spelet finns det. Känslan angående Kvitova i hennes första match var mer – dags att avsluta säsongen kanske. Nu ska dock dessa matcher spelas klart först och det är jag glad över. Jag tror att Wozniacki kommer få tillbaka tillräckligt med bollar för att Kvitova kommer börja sprida bollarna bort till Malaysia. 
Spel: Wozniacki 1.70, coolbet

ATP Wien
Verdasco – Herbert 
Herbert kvalade och vann en tuff match mot Norrie. Jag tycker Herberts spel gått ner lite grann i nivå senaste tiden sen han var i final borta i Asien. Verdasco då? Han spelade bra i Stockholm, bommade fem matchbollar mot Kolshreiber. Han borde verkligen ha vunnit den matchen. Jag bedömer därmed formen som god. Mot Herbert kommer Verdasco få chans att bomba på sina returer och passerslag. Det trivs han med. Håller han ihop sina egna servegame på ett okej sett vinner han detta. 
Spel: Verdasco 1.87, pinnen. 

Tsonga – Querrey 
Tsonga åkte ut mot Monfils förra vecka. Han var dock den enda som faktiskt hotade Monfils fram till finalen. Imponerande av Tsonga faktiskt och han blir bättre och bättre för varje match. Idag är det dags för vinst mot Samantha Querrey som inte alls varit stabil senaste månaden. Det här tror jag Tsonga vinner. 
Spel: Tsonga 1.91, betfair. 

Spelen bokförs flat och 5U. Lycka till! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här