Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Finner inga ord vad dåligt…

april 27th, 2013

Hahahahaha. Kan inte göra annat än skratta åt det. Här tappar man fem units och man skrattar? Då fattar man hur jävla sjukt det är. Minnesota ligger under 6-0 emot Oilers. Ett enda stort skämt är vad detta är! Minnesota leder skotten 27-12 och det står 0-6. Alltså seriöst?

Bäckström stod först i mål och tog 2/5 skott. Bra gjort Bäckström…
In kommer istället Harding och han tar 4/7 skott. Bra gjort Hardning…

Skitnatt. Over and out.

Hörs imon.

Köp kepsen här under och låt Minnesota sakta men säkert missa playoff. Inte för att vara taskig emot Minnesota fans men Minnesota är fan inte värda playoff efter det här. Columbus får gärna ta platsen istället.

minnesota_sucks_mesh_hat-r500f93bf9fc44fcfbe145ed20c1cf9d4_v9wfy_8byvr_210

Tags: ,

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

20 Kommentarer

 1. Galiardi85 skriver:

  Hahaha bra skrivet ! Så jävla sant…Sophögar är vad dem är. Man ba 1-6 hemma mot Oilers. Första April eller?

  • admin skriver:

   Ah och så drar dom home goals ned i skiten med sig…

   • Frenchy skriver:

    This is crtaysl clear. Thanks for taking the time!

   • Religion för mig Tro är när man tror på någon, eller något. Tillexempel, när man är kristen och tror på Gud. Religion är något man tror på. Tillexempel om man är Kristen, och tror på Gud, och går till kyrkan. Vissa tror mer än andra, och ber mer och så. Jag tycker att religion är viktigt. För om man är religiös, så kan man vända sig till Gud. Man kan lära sig mycket, och man kan ändras. Jag tror att en livsstil kan ändras på grund av en religion. För på dagarna kanske man går till kyrkan, och på kvällarna kan man be och så vidare. Gud för mig är en bra och snäll person, som offrar sitt liv för andra. En person som lyssnar när man behöver råd och hjälp, och gör sitt bästa för att hjälpa en. Gud är osjälvisk, och vill bara folk gott. Världsreligionerna är Judendom, Islam, Hinduism, Kristendom och Buddism. Det finns olika religionerna för folk som tror på olika. Alla ska inte behöva tro på samma sak, och därför finns det olika alternativ. Man kan tycka att en religion är rätt, och en annan fel, och då väljer man den som man själv tycker är rätt, och är nöjd med. Jag tror inte att det skulle vara fred på jorden om alla hade samma religion, dels för att alla inte tror på samma sak, och för att det finns annat som redan skapar krig och bråk.Och om alla hade samma religion, så skulle någon ändå hitta fel hos den, och egentligen inte vilja tro på det, som man tror på inom den religionen. Hanna Taxén 6c

   • Elizabeth skriver:

    Mer e4n det he4r skriver:1. Hittade preics2. Via Skre4pclownens eminenta blogg. Te4nkte kort och gott, David le4nkar inte till ne5gon skit om det inte skulle vara en ne4ra ve4n. Se5 nu ska med spe4nning le4sa din blogg och se om du enbart e4r Davids polare alt. bra skribent eller om du e4r be5da tve5.3. Jag har fan knappt le4st ett inle4gg.Bonus. Hermann, Geijersgatan.

   • new car insurance get skriver:

    That’s a creative answer to a difficult question

  • Vanessa skriver:

   Jag he5ller med om att det e4r en je4ttesve5r fre5ga. Man kanske kan svara pe5 vielkn bok som fe5ngade en mest under det senaste halve5ret, men annars e4r det som Bea skriver att man inte ve4rderar bf6cker likadant nu som ne4r man var yngre.En del av de bf6cker jag le4ser nu hade jag tyckt varit supertrista ne4r jag var 18-20, men man fe5r ju mer erfarenhet och intresserar sig ff6r andra e4mnen efter hand och det me5ste ve4l e4nde5 vara positivt ff6r den egna utvecklingen! 🙂

  • healthcare insurance liability skriver:

   Yup, that’ll do it. You have my appreciation.

  • price difference between louisiana and florida auto insurance rates skriver:

   I searched a bunch of sites and this was the best.

 2. Galiardi85 skriver:

  Mitt hopp inatt är Hawks och Phoenix/Colorado…Bara Hawks vinner så har jag mina cash ! 🙂 Som det ser ut nu så är det Phoenix som drar längsta strået. God natt hörs säkert imorrn. God natt !

 3. Galiardi85 skriver:

  Pissar på Minnesota, och höjer Colorado som jag fick in som ML mot Phoenix. Så tack Chicago och Colorado för 1800 kr på kontot 🙂 Men Minnesota har inget i NHL att göra, AHL passar bättre…Pajaser !!! 

 4. Galiardi85 skriver:

  Word !!

 5. That kind of thinking shows you’re an expert

 6. Hey there would you mind letting me know which web host you’re using? I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a lot quicker then most. Can you recommend a good hosting provider at a reasonable price? Cheers, I appreciate it!

 7. cheapest car insurance skriver:

  This introduces a pleasingly rational point of view.

Lämna en kommentar

888Sport

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här