Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Fnatic – North

juli 3rd, 2018

ESL One Cologne startar idag. I skrivande stund har Astralis kört över ENCE och Cloud9, nära nog, NIP. Mer matcher spelas därefter och en av dessa är högintressant i mina ögon! Fnatic med sitt nya lag möter idag North i en viktig batalj för båda lagen.

 

För Fnatics del gäller det att se hur detta nya lagbygge ska fundera. Nyligen gjort sig av med golden och ersatt honom med xizt men även, chockerande nog, gjort sig av med Lekr0 i utbyte mot draken från NIP. Kvar har vi alltså kärnan med JW, Flusha och Krimz men också två före-detta NIP-spelare. Otroligt spännande!

Hur detta laget ska fungera ihop i längden vet nog ingen men helt ärligt så ser detta oerhört bra ut. De får in en IGL med ruskigt mycket erfarenhet på den absolut högsta nivån kallad xizt samtidigt som de får NIP's bästa spelare, samt dedikerad awper, kallad drakenJW har ej varit gröna bössans bästa vän på väldigt länge och det är rätt naturligt att han steppar ner och blir secondary istället. Enda nackdelen jag kan tycka om detta laget är att man droppade Lekr0. Fruktansvärt bra spelare som passade perfekt in i Fnatic.

Kan tänka mig att precis alla i detta laget ser en nytändning på ingång. Idag börjar deras resa mot nya mål och utmaningar. Laget är ett oerhört bra sådant med fantastiskt duktiga individer som inte har några problem med att klara av svåra hinder. Fått lite tid att förbereda sig inför detta eventet med sina nya värvningar och jag tror faktiskt det kommer se riktigt bra ut.

 

North är faktiskt en perfekt motståndare till detta Fnatic. Visst att North har en bra chans att skapa en liten upset med rätt karta, speciellt när det är en BO1. Dessvärre är det ett lag som är fyllt med kass mentalitet. Spelarna är bra och laget i sig spelar väldigt fint ihop men när det blir tufft, då blir det extra tufft för laget. 

Turligt nog för North så sker detta oftast i turneringarnas slutskede där matchformatet är lite mer till de bättre lagens fördel. I samma veva är det en fruktansvärd otur då detta lagets chanser på vinster bara minimeras efter varje gång då mardrömmarna spelas upp på löpande band.

 

En bäst-av-en framför oss. Ett nytänt Fnatic mot ett imponerande North men med mentala bekymmer. Oddsen är dessutom tillräckligt tilltalande för att spela på. Måste gå på Fnatic i denna matchen. Svenskarna har en riktigt bra chans framför sig att starta sin nya karriär tillsammans på bästa sätt. Taggade är dom. De vet vad de får möta och de vet att de ska klara av det. 

 

Speltips: Fnatic ML

Liga: ESL One Cologne

Bolag: PINNACLE

Units: 3/5

Odds: 1.724

Spelstopp: 15:30 CET

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här