Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

FÖRSTA VM-SPELEN!!!!

maj 3rd, 2018

Häng med på VM spelen och sommarens stora fest! LeoVegas har ett bra utbud på VM och fotboll i allmänhet. Mycket av Pollettregn's spel och linor tas på LeoVegas Sport!

Ta del av LeoVegas Sport's erbjudande med 100% bonus upp till 1000 kr. Dessutom matchas ditt första spel på mobilen upp till 200 kr. Vilket betyder att om du lägger ditt första spel på, exempelvis, 100 kr att spela för så får du ett gratisspel för samma summa.

Regga här


Äntligen lite VM feelings!! Riktigt sjukt att det är mindre än 2 månader kvar. SÅ… Vill ni ha med honom? Jag köper allt snack om att han slutade och bla bla men kom igen, man kan inte stänga dörren framför den bästa Sverige haft genom tiderna och troligtvis den bästa vi någonsin kommer att ha. Han ska med punkt slut. 

Droppar redan nu ett par schyssta långtidsspel, kommer betydligt mer framöver!

 

Långtidsspel:

För bara två veckor sedan var jag nära på att bomba allt jag ägde på att han inte skulle med. Men Zlatan är Zlatan, för bara någon timme sedan twittrade han själv ut att det är SKYHÖGA chanser att hans ska med till Ryssland.. tolka det hur man vill men enligt mig så känns han taggad och jag tror inte Janne har bollar eller vilja att säga nej till vår fina gud! Oddset är fortfarande högt på att han ska med så jag klipper till en liten peng medans vi kan!

Zlatan att ingå i Sveriges 23-mannatrupp: JA till 3,75 med 1,5 u (Fan vill nästan lägga 2 pga oddset..)

 

Grupp C: Frankrike, Peru, Danmark och Australien

En grupp som enligt mig är tuffare än vad den ser ut, ser både Peru och Danmark som lite underskattade. Blir en tuff kamp om andraplatsen här bakom Frankrike såklart. Australien däremot, Solklar jumbo. Blev förvånad på de höga oddset. Kör!

Australien att hamna sist i grupp C: Ja till 1,85 med 4 u

 

Grupp D: Argentina, Kroatien, Nigeria och Island

Även här en mycket tuff grupp. Första platsen står väl på förhand mest mellan Argentina och Kroatien och andraplatsen mest mellan Kroatien och Nigeria även om Island absolut har en chans. Kroatien med ett enormt bra lag som underpresterade senast i EM och även i Kvalet nu måste vara taggade på revanch. Mellan Island och Nigeria är det tight om sistaplatsen men håller Nigeria till något favorit då jag tycker Island är något överskattade pga senaste åren som varit lysande. Med det goa oddset så ser jag absolut värde.

Island att hamna sist i grupp D till 2,40 med 3 u

 

Dubbel:

Grupp A: Ryssland, Uruguay, Egypten och Saudarabien. Inget snack om saken vilken nation som är klart svagast.

Saudarabien att hamna sist i sin grupp till 1,40

Förlåt. Men fem mål, nej. Om jag inte minnst helt fel nu så gjorde sverige inte ett ända mål senast i EM? Dock fick man ett självmål av Irland? Har absolut ingen betydelse nu men fem mål är fem mål, trodde verkligen på 3,5 lina. Motstånd som Tyskland och Mexiko. Kör!

Sverige under 4,5 mål i turneringen till 1,55

Toalt: 2,17 med 4 u

 

Kroatien över 4,5 mål i turneringen till 2,20 med 3 u

 

Antal mål gjorda av spelare under turneringen:

Aguero över 1,5 mål till 1,60 med 3 u

Mandzukic över 1,5 mål till 2,20 med 2 u

Mbappe under 2,5 mål till 1,95 med 3 u

Dubbel:

Marcus Berg under 1,5 mål till 1,45 

Giroud under 2,5 mål till 1,47

Totalt: 2,13 med 4 u

 

Uppdaterat 3e Maj

Tja! Lägger 2 spelare att ingå i sina trupper till VM. Båda spelarna har spelat i stort sett hela deras kval och jag ser spelarna givna att åka till Ryssland.

Gary Cahill (England) till 2,25 med 5 u

Lacazette (Frankrike) 1,75 med 5 u

 

Fler spel kommer utan tvekan!! Kul att starta igång VM!! GLHF

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här