Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Fortsätter lita på gårdegens gubbar!

augusti 9th, 2018

Ja, vad ska man säga. Fucsovics missar 4 matchbollar. Vad jag läst mig till så är det en superchoke av honom i natt. Tråkigt. Hur många game tar Wawrinka mot Nadal i natt? 2? Kommande natt är det ett par spännande möten. Tsitsipas – Djokovic sticker ut speciellt och vi har ett spel där. 

ATP Toronto 
Tsitsipas – Djokovic –> Ö21.5, 1.88. Djokovic har inte på något sätt mosat sitt motstånd denna vecka. Jag tror helt klart Tsitsipas kan hänga med här. Förhoppningsvis plockar han ett set, men om inte så tror jag att han täcker linan ändå. Skräll på gång till och med? Svårt, men möjligt absolut. 

Dimitrov – Tiafoe –> Dimitrov 1.75. Gårdagens match passade Tiafoe perfekt. Stå och returnera och bomba på dom allt han kunna mot Raonic. Han hade nästan större problem mot Cecchinato där de blev längre bolldueller. Här tror jag på liknande fast Dimitrov är mycket bättre än Cecchinato. Vad innebär det då? Jo att Tiafoe lär få stora problem i bollandet. Dagens finaste spel. 

Ivashka – Anderson –> Ö22.5, 2.0 (William Hill) Anderson hade problem igår innan han löste det. Ivashka vann vi pengar på och han såg bra ut alltså. Stabil. Möter bättre motstånd här men Anderson är ingen superretunerare heller. 

Det var allt för idag. Väl möt! 

@laakieee på twitter för den intresserade! 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här