Denna sidan drivs med hjälp av pengar från reklamintäkter. Stäng gärna av adblock om du vill stödja siten!

Fotbolls-VM: Matchdag 4

juni 17th, 2018

Tyvärr inga spel igår! Hade mycket för mig och hann därmed inte gå igenom tillräckligt för att vilja motivera ett spel. Däremot har jag tid att gå igenom idag och vi har hittat ett tips till första matchen. Inlägget kommer att uppdateras med tid så kika gärna in ifall det blir fler spel till de sena matcherna!

 

Costa Rica – Serbien

Räknar med en fysisk match där Costa Rica måste greppa första (och sista?) halmstrået att gå vidare. Vill min avancera krävs en bra insats mot Serbien, och likadant vice versa. Därmed räknar att jag vill visa från minut vilket lag som kommer ge allt. Jag tror det kan smälla en del direkt och att domaren kan vilja beivra något i första halvlek. 

Kort före 37:00 med 1u till 1.83 på Bet365

UPPDATERING!
Väljer även att gå in på ett hörnspel i Brasilien-Schweiz.

Brasilien kommer ha mycket boll, och är ett anfallsglatt lag som lär vilja gå i alla lägen. Med duktiga distansskyttar samt snabba dribblers och ett uppoffrande schweiziskt försvar tror jag att Brasilien kommer skapa en hel del hörnor. Tror även att Schweiz kommer kunna hålla nollan ett tag och försvara sig väl. Nu när Serbien vann sin match blir det allt viktigare att få med sig en pinne. Sedan sticker även Coolbet ut något på hörnlinan för Brasilien vilket gör att vi plockar den.

Spelet blir Brasilien ö6.5 hörnor till 2.30 på Coolbet med 1u 

 

 

Häng med in på Coolbet i höst som är en relativt ny sida som sticker ut rejält, framförallt inom NHL! Det är ofta Coolbet erbjuder högst odds och man utmanar faktiskt i vissa stunder Pinnacle. Ett måste för NHL inför den kommande säsongen ifall ni ska kunna rygga alla spelen och hänga med på de bästa oddsen. Regga er och ta del av bonusen upp till 1000 kr! Om ni uppskattar tiden jag lägger ned på sidan så skulle jag uppskatta tillbaka om ni reggade via min länk Regga här

Lämna en kommentar

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här

NHLbettingblog – Ny chatt!

Klicka här för att få chatten i stort fönster!

Ps. Man kan även använda loggan nere till höger (på dator) för att få upp chatten snabbt

LeoVegas Sport

Paf – Exklusivt

Exklusivt via NHLbettingblog.se.

Få både:
– 1 gratisspel
– 100kr i cash

Ta del av erbjudandet här